..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" arjuna pisze:można to mleczko podawać praktycznie od dnia narodzin.
była wetka, obejrzała maluchy i okazało się, że to 2 chłopcy;]
bardzo Was prosze o pomoc w szukaniu im domów-za kastrację chętnie zapłacę, byle by tylko znalazły fajne domki z ciepłymi wyrkami;]

arjuna pisze:słuchajcie, podaję kotom "pet milk+taurina+omega3" versele-laga. czy to jest ok? wybieraliśmy pokarm na podstawie ceny-wzięliśmy to, co mieli najdrożeszego, ale teraz co rusz czytam, że u takich maluchów stosuje się "milox" czy jakoś tak.
nie chcę, by miały jakieś niedobory-ktoś zna się na kocich odżywkach?
arjuna pisze:co do moich psów-to nie ma opcji, by zaakceptowały koty, ostatnio jeden z nich zagryzł kota sąsiadów, tak samo skończyła fretka, ktorą kiedyś mieliśmy.
pomimo starań i -niby- mozliwosci(dom jest duzy), nie ma opcji by zawsze skontrolowac wszystko tak, by nie doszło do wypadku..
dlatego też nie mogę ich zostawić u siebie-nie, żebym nie chciała: po prostu nie zniosłabym widoku krwawej rzęxni któregoś dnia.
arjuna pisze:dzis kotki byy ze mną w pracy-zdecydowana większość klientek była zachwycona, jednak zdarzały sie i takie, które mi sugerowały, bym koty utopiła lub zostawiła gdzies na trawie; bo przecież to taki kłopot, i wyspać sie nie możnaw jakim ja swiecie żyję??
które pomagają zwierzętom 
Alyaa pisze:(...): I potem moja rodzina się dziwi, że ja wolę kotem się zaopiekować niż dzieci posiadać... :twisted: Wokoło jest zbyt dużo potworów chodzących na dwóch nogach...![]()
(...)

arjuna pisze:słuchajcie, podaję kotom "pet milk+taurina+omega3" versele-laga. czy to jest ok? wybieraliśmy pokarm na podstawie ceny-wzięliśmy to, co mieli najdrożeszego, ale teraz co rusz czytam, że u takich maluchów stosuje się "milox" czy jakoś tak.
nie chcę, by miały jakieś niedobory-ktoś zna się na kocich odżywkach?

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości