bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw sie 05, 2010 21:40 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

mam zdjęcie czarnuszki :)
Dziewczynka ok. 8 tygodni, ładniutka, milutka, kochaniutka
Obrazek

a to nowe zdjęcie kotka 2
Obrazek
w Tozie dostał imie Lolo :)

dla czarnuszki imię może Poli :)

ankazm

Od: Sob mar 20, 2010 12:25

Post » Czw sie 05, 2010 22:28 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

ankazm pisze:mam zdjęcie czarnuszki :)
Dziewczynka ok. 8 tygodni, ładniutka, milutka, kochaniutka
Obrazek

a to nowe zdjęcie kotka 2
Obrazek
w Tozie dostał imie Lolo :)

dla czarnuszki imię może Poli :)

Czarnuszek jest bardzo podobny, a wręcz taki sam 8O do mojego maluszka którego mam na DT :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw sie 05, 2010 22:31 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

myśle, że nie będę zakładać nowego wątku bo znowu sprawa dotyczy burasków :kotek:

Do ogródka działkowego kocia mama przyniosła swoje 4 kociaki, małe, wsytraszone i całkiem nieporadne. Znalazzła sobie miejsce przy altance włascicielki, wybrała ją chyba kierowana sercem i kocią intuicją. Dobrze wybrała, pani nie przegoniła jej, pani daje jeść, pani dała schronienie, pani przychodzi codziennie. No ale nie moga tam przecież mieszkać zawsze, nedługo będzie zima i co wtedy, pani juz nie będzie przychodzić na działke. Pani zabrała jednego kociaka do domu, tego szaro białego, pokochała i dała dom na zawsze. Pozostałej trójce szaraczków chce znaleźć dobry dom. Pani zgłosiła sie o pomoc do wolontariuszy, dlatego pomagamy znaleźć domek kociakom. Kocia mama musi być bardzo mądra, że wybrała właśnie panią.
Kociaki mają około 6 tygodni, są zdrowe i samodzielne, choć jeszcze mama je karmi, ale moga juz zostać zaadoptowane
Obrazek

kontakt do opiekunki
Pani Gabrysia 501 317 596

ankazm

Post » Czw sie 12, 2010 8:58 Re: bure i czarne kiciusie szukają domu - Szczecin

wierzę że los kotów ni ejest wam obojętny więc pozwolę sobie prośbę naszej forumowiczki w znalezieniu domu wkleić
viewtopic.php?f=1&t=115644&p=6296412#p6296412

przepraszam z aOT ale sprawa bardzo pilna

ankazm

[poprzednia]