Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
turkawka pisze:Hej,
umówiłam się z tymi ludźmi o których pisała Agnes78 na jutro na 17 na wizytę przedadopcyjną.
Sirga a mogłabyś napisać co dokładnie i w jakiej dawce dostawała mała na ten koci katar? Bo w książeczce nie ma nic napisane na ten temat. Chce z nią podjechać zaraz do weterynarza, bo cały czas na szkliste oczka i jeszcze troszkę kicha.
turkawka pisze:Domek jak się zapytałam czy dalej jest zdecydowany, to odpowiedział, że jak najbardziej tak!
Co do tego co dostawała, to może już nie takie pilne. Ale jak będziesz to przy okazji zapytaj. Ja tam wychodzę z zalożenia, że wszystko co kot dostawał powinno być gdzieś u właścicieli zapisane, bo nigdy nic nie wiadomo.
Mała była dzisiaj u weterynarza. Pani Doktor popatrzyła w oczko. Jest tam jaki mały ślad na środku rogówki w prawym oczku. I jest to mechaniczne uszkodzenie. Mamy odstawić te kropelki i teraz przez tydzień dwa razy dziennie gentamecyne do tego prawego oczka. Mała jest teraz bardzo śmieszna, bo jest cała pomarańczowa po badaniu. Jakiś taki dziwny płyn kontrastowy miała wpuszczany do oka, a że się wiła jak wąż to efekt postaram się Wam pokazać później, jak na chwilę przysiądzie. Teraz gania za Sznurkiem, a syczącą na nią Szpilką się nie przejmuje. Na całe szczęście Szpilka jest już w końcowej fazie pasotyta i już nie zaraża, więc nie ma żadnego niebezpieczeństwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości