Nieustraszony HarrisonFord pojechał do swojego domu :))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 03, 2010 10:17 Re: Śliczny, 2 mies. HarrisonFord szuka swojego domu. Pilne!

Przeprowadzkę Harrison zniósł bardzo dzielnie. Trafił jako ostatni do mieszkania.
Od razu wbiegł na drapak, brykał z kotami. Problemów z zaakceptowaniem nowego miejsca nie ma żadnych.
Tylko nie mogę znaleźć jego ulubionej myszki :?

I gdzie jest torba z czystymi koszulkami?

dorot

Od: Wto lip 06, 2004 17:15

Post » Pon sie 09, 2010 14:40 Re: Śliczny, 2 mies. HarrisonFord szuka swojego domu. Pilne!

Harrison rzeczywiście jest nieustraszony. Po weekendowym wyjeździe w wiejsko- leśną okolicę zauważyć można kolejne jego zalety:
Nie boi się jazdy samochodem, dobrze akceptuje nowe środowisko, nie panikuje widząc innego dorosłego kota, na psy patrzy z zaciekawieniem, chodzi w szeleczkach i lubi spacery wśród owsa, bardzo dzielnie broni swojej miski i nie pozwala obcym z niej wyżerać, cudownie i głośno mruczy, jest ciekawy i chyba niczego się nie boi. No i pięknieje z dnia na dzień. :D
Komu cudownego kota?
Mam nadzieję, że wkrótce jego dom się odezwie, to najlepszy dla małego czas na adopcję, jest już samodzielny i łatwo się aklimatyzuje w nowych miejscach.

dorot

Post » Pt sie 13, 2010 12:09 Re: Śliczny, 2 mies. HarrisonFord szuka swojego domu. Pilne!

Nikt tutaj nie bywa. Trudno. :? Tak sobie napiszę.
Harrisona rozsadza energia, szaleje od rana do wieczora. Wszystko jest interesujące i do zabawy się nadaje. Moje koty są nim zmęczone. Rano jak się budzę młody zajmuje jedną z poduszek, wyraźnie szuka kontaktu z człowiekiem.
A i lubi jeść, jak napełniam miski moim i jemu to Harrison najpierw leci do ich misek a później żre ze swojej.
Gonię go, bo jeszcze się roztyje terr orysta jednen. Chociaż on tyle bryka, że to chyba niemożliwe.

dorot

Post » Pt sie 13, 2010 12:43 Re: Śliczny, 2 mies. HarrisonFord szuka swojego domu. Pilne!

jakaś aktualisze foto?
i za upragniony domek :ok:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Pon sie 16, 2010 17:09 Re: Śliczny, 2 mies. HarrisonFord szuka swojego domu. Pilne!

Harrison Ford niecałą godzinę temu pojechał do własnego domu, super domu.
Jestem szczęśliwa, że się udało, to była niespodziewana akcja.
Niech się tam dobrze zaadoptuje, pokocha właścicieli i ich kotkę. :ok:

Serce obecnego właściciela podbił swoim umaszczeniem oraz tym, że jest nieustraszony .
Na imię ma teraz Leo :mrgreen:

W domu teraz jest jakoś dziwnie cicho.

dorot

Post » Wto sie 17, 2010 10:04 Re: Nieustraszony HarrisonFord pojechał do swojego domu :))

Najnowsze wieści: Harrison/Leo podróż zniósł bardzo dobrze, z samochodu w szeleczkach wychodził na postojach się załatwiać na trawkę i nie było problemu żadnego, mimo, że podróż trwała długo. W domu załapał kuwetę od razu. Rezydentkę ma gdzieś. Aha, są wyścigi do michy, kto pierwszy, ten lepszy i wyżera z obu :lol: Trochę na siebie syczą i prychają, do łapoczynów nie dochodzi. To początki dopiero, powinny koty się dogadać.

Na zakończenie chciałabym podziękować Poker71 za pomoc i ustawianie do pionu :wink: , RudemuiSrebrnemuKotowi za piękny, wierszowany banerek, Progect i Kai za podklejenie sobie banerka oraz pozostałym pomagającym osobom, podbijającym wątek itp. Bardzo Wam dziękuję. :piwa:

dorot

Post » Wto sie 17, 2010 10:35 Re: Nieustraszony HarrisonFord pojechał do swojego domu :))

Będzie dobrze :ok: :ok: :ok:
Harrison taki slodki jest, że nie sposob go nie kochać :piwa:

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Czw sie 19, 2010 16:54 Re: Nieustraszony HarrisonFord pojechał do swojego domu :))

ponieważ z powodu kręcą się tu warszawiacy, to ja BARDZO poproszę o szukanie WSZELKIMI metodami transportu dla dwóch małych kociczek z tego wątku
viewtopic.php?f=1&t=114605&start=240

z Warszawy do Trójmiasta.

Prooooszęęęę. popytajcie, poszukajcie....

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Sob sie 21, 2010 6:59 Re: Nieustraszony HarrisonFord pojechał do swojego domu :))

:)
Super!
Obrazek

Kai

Od: Sob sie 14, 2004 8:34

[poprzednia]