Do oddania za darmo w dobre ręce , Warszawa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 01, 2010 7:52 Re: Do oddania za darmo w dobre ręce , Warszawa

Zalbi tak zrobię

co do całej "awantury" nie bardzo rozumiem jej sens, czy chodzi o ego czy o kociaki ,

tak jak napisałam będę jak najczęściej zdawać relacjię ale też nie jestem uwiązana do kompa 48 godzin

przychylnym dziękuję bardzo za pomoc w każdej formie

famka

Od: Wto cze 22, 2010 12:47

Post » Czw lip 01, 2010 19:36 Re: Do oddania za darmo w dobre ręce , Warszawa

Jakby się jednak na Garfielda ktoś nie zdecydował - to ja biorę na 100%, do fantastycznego domku, w którym jeden rudzielec już pięknie wyrósł:)

izula1984

Od: Czw lip 01, 2010 13:13

Post » Czw lip 01, 2010 22:16 Re: Do oddania za darmo w dobre ręce , Warszawa

famka pisze:co do całej "awantury" nie bardzo rozumiem jej sens, czy chodzi o ego czy o kociaki

a dokladnie przeczytalas moj post? bo mnie chodzi glownie o odpowiedzialnosc :roll:

od kilku lat nie jestem DT, z roznych wzgledow powodowanych moimi kotami i moimi wlasnymi chorobami (powazna alergia na koty i astma)
wiec moja oferta byla "szczegolna", bo 1.na cito 2. Mysz mnie nagabila :wink: 3. ktos (Ipsi) zaoferowal sie wziecie kociakow od konca lipca...
rozumiem, ze nie rusza Cie to, ze ktos wydal pieniadze (albo bylby SPORO wydal, gdyby nie "nos"...) na utrzymanie kociakow na DT, ktore nigdy do niego nie trafia... (te ilosci kurczaka i wolowiny bede jesc przez 2 m-ce :roll: ...a chcialam wlasnie odmrozic zamrazarke i mam spore dlugi, wiec jest mi to bardzo nie na miejscu...)

moj wniosek - wiecej nie zareaguje nawet na BARDZO dramatyczne sytuacje...

poniewaz i tak jestem w opcji "niepolitycznej" to dodam jeszcze, ze Twoj post byl dosc przewidywalny - ze wzgledu na male doswiadczenie adopcyjne i duza mozliwosc dalszego rozmnazania kociakow... stad taka Twoja "szybka reakcja"....
i tylko z tego powodu w negatywie (zeby kociaki nie byly rozmnazane na 100%) bylo takie zainteresowanie

aaa
brak ego bo bardzo rzadko w ogole sie tu pojawiam :wink: zycze znalezienia dla kociakow najlepszych domkow...

EOT z mojej strony

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pt lip 02, 2010 7:47 Re: Do oddania za darmo w dobre ręce , Warszawa

Beata pisze:(...)
rozumiem, ze nie rusza Cie to, ze ktos wydal pieniadze (albo bylby SPORO wydal, gdyby nie "nos"...) na utrzymanie kociakow na DT, ktore nigdy do niego nie trafia... (te ilosci kurczaka i wolowiny bede jesc przez 2 m-ce :roll: ...a chcialam wlasnie odmrozic zamrazarke i mam spore dlugi, wiec jest mi to bardzo nie na miejscu...)

moj wniosek - wiecej nie zareaguje nawet na BARDZO dramatyczne sytuacje...

Beata a może mogłabyś pomóc innym kociętom, skoro już zdecydowałaś się i przygotowałaś na ich przyjęcie?

viewtopic.php?f=1&t=110492&p=6150251#p6150251

viewtopic.php?f=1&t=112401&p=6148392&hilit=13+koci%C4%85t#p6148392
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto lip 20, 2010 10:23 Re: Do oddania za darmo w dobre ręce , Warszawa

Jeśli ten cały rudy słodki kociaczek nie znalazł domu jestem gotowa go zaadoptować :)
Pozdrawiam serdecznie!

dija

Od: Pon lip 19, 2010 14:38

Post » Wto lip 20, 2010 14:18 Re: Do oddania za darmo w dobre ręce , Warszawa

dija pisze:Jeśli ten cały rudy słodki kociaczek nie znalazł domu jestem gotowa go zaadoptować :)
Pozdrawiam serdecznie!

Zaglądałaś tu viewtopic.php?f=1&t=113296&start=45
to wątek tych samych koteczków

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lip 20, 2010 14:44 Re: Do oddania za darmo w dobre ręce , Warszawa

jasdor pisze:
dija pisze:Jeśli ten cały rudy słodki kociaczek nie znalazł domu jestem gotowa go zaadoptować :)
Pozdrawiam serdecznie!

Zaglądałaś tu viewtopic.php?f=1&t=113296&start=45
to wątek tych samych koteczków

Dziękuję za info :)Nadal szukam małego rudziątka :)

dija

Od: Pon lip 19, 2010 14:38

[poprzednia]