K-ów Proludzka czarna koteczka PILNIE DT lub DS!! inf.str 8

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob cze 19, 2010 23:44 Re: BEJBIKI :) ODDAM kilkutyg. czarno-białe kotki [K-ów]

Obejrzalam Bejbiki !!!! ale futrzanki sliczne, a foty super ... :)

Jajko Niespodzianka w postaci fotek dotarlo ???
bo cos nie mam zadnego potwierdzenia

Jajko dzis zjadlo cala lyzke wolowiny pokrojonej !!!
bedzie z niego wielki kot.

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Nie cze 20, 2010 16:40 Re: BEJBIKI :) ODDAM kilkutyg. czarno-białe kotki [K-ów]

Zowisia pisze:Obejrzalam Bejbiki !!!! ale futrzanki sliczne, a foty super ... :)

Jajko Niespodzianka w postaci fotek dotarlo ???
bo cos nie mam zadnego potwierdzenia

Jajko dzis zjadlo cala lyzke wolowiny pokrojonej !!!
bedzie z niego wielki kot.

Jajko dotarło :) nie wyrabiam na zakrętach, dzisiaj uzupełnię wątek maluchów i postaram się wystawić obiecane bazarki na jajko :)
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Pon cze 21, 2010 9:36 Re: K-ów kocięta szukają dobrych domów! Bejbiki :)

Jajko jajkiem, a Bejbiki gdzie :roll:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pon cze 21, 2010 12:06 Re: K-ów kocięta szukają dobrych domów! Bejbiki :)

Bungo pisze:Jajko jajkiem, a Bejbiki gdzie :roll:

Hmmmm, hmmmm ;;; chrrrrrrrrrrrrr ....
oburZam sie !!
Jajko (chrapiąc)

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Wto cze 22, 2010 22:15 Re: K-ów kocięta szukają dobrych domów! Bejbiki :)

Stefcio, co tam?

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Śro cze 23, 2010 10:31 Re: K-ów kocięta szukają dobrych domów! Bejbiki :)

Leone pisze:Stefcio, co tam?

Hej jak miło że ktoś o nas pamięta kiedy my nie mamy czasu pamiętac o wstawieniu zaległych zdjęć i filmików :/

Zdjęcia byłyby już dawno, ale..... na zdjęciach zobaczyłam jakie te koty mają brudne uszy!!! No i było wielkie czyszczenie, a potem zastanawiałam się czy takie zdjęcia z brudnymi uszami nie wstyd pokazać i tak mi zeszło do dzisiaj :)

w międzyczasie Stefcio z Olesiem i Pędzelkiem roznosili dom, dostawali bęcki od Majki, niszczyli sofę :/, spali w kupce na Marcinie oglądając Mistrzostwa Świata (mali kibice :)) grymasili przy jedzeniu (Oleś je namoczone chrupki i kocie mleko reszta fujjj, Stefcio je twarde chrupki i kurczaka, reszta fuujjj, Pędzelek je mleko i gotowane serca, reszta bleee) a ja powoli zaczynam się pakować do psychiatryka :)
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Post » Śro cze 23, 2010 12:38 Re: K-ów kocięta szukają dobrych domów! Bejbiki :)

katgral pisze: w międzyczasie Stefcio z Olesiem i Pędzelkiem roznosili dom, dostawali bęcki od Majki, niszczyli sofę :/, spali w kupce na Marcinie oglądając Mistrzostwa Świata (mali kibice :)) grymasili przy jedzeniu (Oleś je namoczone chrupki i kocie mleko reszta fujjj, Stefcio je twarde chrupki i kurczaka, reszta fuujjj, Pędzelek je mleko i gotowane serca, reszta bleee) a ja powoli zaczynam się pakować do psychiatryka :)

Hmmm - czyli kupka była na Marcinie, a one w tym spały 8O

Psychiatryk odpada - musisz maluchy odchować :twisted:

ZDJĘCIA?????!!!!!!

Bungo

Post » Śro cze 23, 2010 17:14 Re: K-ów kocięta szukają dobrych domów! Bejbiki :)

Bungo pisze:
katgral pisze: w międzyczasie Stefcio z Olesiem i Pędzelkiem roznosili dom, dostawali bęcki od Majki, niszczyli sofę :/, spali w kupce na Marcinie oglądając Mistrzostwa Świata (mali kibice :)) grymasili przy jedzeniu (Oleś je namoczone chrupki i kocie mleko reszta fujjj, Stefcio je twarde chrupki i kurczaka, reszta fuujjj, Pędzelek je mleko i gotowane serca, reszta bleee) a ja powoli zaczynam się pakować do psychiatryka :)

Hmmm - czyli kupka była na Marcinie, a one w tym spały 8O

Psychiatryk odpada - musisz maluchy odchować :twisted:

ZDJĘCIA?????!!!!!!

kupka wg. słownika który właśnie wygooglałam ma trzy znaczenia:

1. pot. «wiele rzeczy leżących na sobie»
2. pot. «duża liczba jakichś osób, zwierząt razem zgromadzonych»
3. pot. «wielka ilość czegoś»
4. pot. «kał»

to co napisałam odnosiło się do pkt 3 :) wielka ilość kotów :) kupki w znaczeniu 4 Marcin by na swoich plecach nie zniósł :)

Zdjęcia będą....kiedyś jak zakręt k...mać złapię!!!!
Obrazek

katgral

Post » Czw cze 24, 2010 10:11 Re: K-ów kocięta szukają dobrych domów! Bejbiki :)

Katgral gdzieś-tam-nie wyrobiona-na zakręcie, więc zamiast zdjęć trochę wieści o maluchach.
Okazały się niewdzięcznymi gadami. :evil:
No bo jak inaczej nazwać stwory, którym Katgral kupuje, przygotowuje, miksuje i namacza jedzonko, sprząta kuwety, czyści uszy, sprowadza zabawki - a te małe żmije, na Jej własnej piersi wyhodowane kochaja wyłącznie TŻ, czyli Marcina - lecą na jego widok na połamanie łapek, układają się na nim i słodko zasypiają.

Wygląda na to, że mile widziany byłby domek z męską obsługą :mrgreen:
A sprawa domku staje się pilna, bo rezydentki Katgral wpadły w głęboka depresję. MamaBejbików leje je równo i biedne kocice przeniosły się do szafy :(

Bungo

Post » Czw cze 24, 2010 20:19 Re: K-ów kocięta szukają dobrych domów! Bejbiki :)

Katgralu, Katgralo, a co z wizytą u kOlesia?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt cze 25, 2010 9:15 Re: K-ów kocięta szukają dobrych domów! Bejbiki :)

lutra pisze:Katgralu, Katgralo, a co z wizytą u kOlesia?

Dziewczyna przeniosła ja na poniedziałek bo musiała zostać dłużej w pracy, więc czekamy................

maluchy szaleją jak pijane zające, jak wychodzimy z domu i mają zostać zamknięte w jendym pokoju to tak skubańce uciekają po mieszkaniu że nie idzie ich wyapać. Jak pchły :)

kazdy lubi jeść coś innego, i zresztą zmienia im się to od rana do wieczora, rano Oleś lubi puszki z rybą, wieczorem już nie :) oszaleć idzie, włażą wszędzie, niszczą wszystko, spadają z takich wysokości że dziwię się że jeszcze żyją, ale kocham je straszliwie :1luvu:

Co niezmienia faktu ŻE DOMKI PILNIE POTRZEBNE
Obrazek

katgral

Post » Pon cze 28, 2010 19:57 Re: K-ów kocięta szukają dobrych domów! Bejbiki :)

Od piątku nikt nie zajrzał 8O :roll:

Bejbiki zeżarły Kaśkę, Marcina, Majkę, Białą i własną matkę :strach:

A może już we własnych domach :?

Bungo

Post » Pon cze 28, 2010 21:59 Re: K-ów kocięta szukają dobrych domów! Bejbiki :)

Była wizyta?????
Są efekty :?:

Bungo

Post » Pon cze 28, 2010 22:15 Re: K-ów kocięta szukają dobrych domów! Bejbiki :)

no właśnie, właśnie...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon cze 28, 2010 22:19 Re: K-ów kocięta szukają dobrych domów! Bejbiki :)

czekamy na wieści!

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

[poprzednia][następna]