horacy 7 pisze:Dziewczyny napiszcie nam o czym mogą świadczyć te nadżerki na języku .
Calciwiroza najprawdopodobniej, ew koci katar
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Dziewczyny napiszcie nam o czym mogą świadczyć te nadżerki na języku .
taizu pisze:horacy 7 pisze:Dziewczyny napiszcie nam o czym mogą świadczyć te nadżerki na języku .
Calciwiroza najprawdopodobniej, ew koci katar
po_prostu_kaska pisze:Jak dobrze kojarzę u tego pana, który chciał adoptować Maćka byłby to dom wychodzący i Maciek dużą część dnia spędzałby na podwórku...
horacy 7 pisze:Pan który chce Maćka, chce go na podwórko,,to nie wiem czy zrozumiał o co mi chodzi. . Nie wiem czy w ogóle kot mógłby przebywać w domu,trochę trudno się z nim dogadać .Wcześniej miał kota na podwórku i przejechał go samochód.Nie jestem pewna czy Maciek sobie poradzi na dworze ,to typowy domowy kuwetkowy kot do tego przytulanka,gdybym mogla sama bym go wzięła, ale zimą przygarnęłam kotkę z pracy i ona jest już ponad program.Moje dzieci mówią że niedługo zabraknie nam miejsca do spania ,bo niestety wszystko chce spać w łóżkach.
horacy 7 pisze:Balsam Szostakowskiego kupiłam spróbuję posmarować te nadżerki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 363 gości