Anik i Antonio już w DS- czekamy na aklimatyzację

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie mar 28, 2010 13:23 Re: KIELCE-PotrzebneWsparcieNaKastrację/hotelikLUBdoświadczonyDT

najpierw musi wrocic bo prawda jest taka ze wrocil tylko na 1 dzien po 3 dniach nieobecnosci, a teraz juz 4ty go nie ma.
jedna rzecz na plus ze wiosna przyszla i moze go zwyczajnie nosic;)
a druga na minus ze wczesniej sie nie oddalal.
nie wiem na ile przywiazuja sie do siebie tacy bracia jak anik 2 i 3 ale jego "znikniecie" jest czyms nowym.
.

ania1985

Od: Śro wrz 12, 2007 9:06

Post » Nie mar 28, 2010 14:17 Re: KIELCE-PotrzebneWsparcieNaKastrację/hotelikLUBdoświadczonyDT

Trudno powiedzieć, na ile ma to związek z nieobecnością Anika II, a na ile z porą roku, czyli "marcowaniem się" kotów ;)

Tak czy inaczej klatkę musimy oddać w środę. Pożyczyłem ją, a jest potrzebna gdzie indziej. Dobra wiadomość jest taka, że niebawem będziemy mieć własną klatkę - pułapkę ;)
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Wto mar 30, 2010 12:29 Re: KIELCE-PotrzebneWsparcieNaKastrację/hotelikLUBdoświadczonyDT

Byłam dzis u Aniczka
Chłopak w tym tygodniu będzie wykastrowany, moze nawet jutro
Po kastracji klateczka zostanie mu otwarta, zeby sobie sprobowal pozwiedzac i pochodzic jednoczesnie na lekkim oslabieniu.
Ogolnie ma sie dobrze, tylko siedzi biedak w klatce, no ale juz miejmy nadzieje ze niedlugo
Nie byl wystraszony, nie drży, siedzi grzecznie i obserwuje
Pani Dr powiedziala ze na tyg jak byl czesciej z ludzmi to nawet nie syczal, a po weekendzie troche posyczal.
ale juz w pewnym sensie jak sie go widzi jest wiekszy spokoj bo nie wyglada jak przerazony. chociaz kot w klatce to zawsze taki smutny widok.
Jeszcze czas dla Anika na oswajanie, oby jak najszybciej i czas na domek
.

ania1985

Post » Śro mar 31, 2010 9:02 Re: KIELCE-PotrzebneWsparcieNaKastrację/hotelikLUBdoświadczonyDT

cos pusto u aniczka nikt nei zaglada
.

ania1985

Post » Śro mar 31, 2010 11:56 Re: KIELCE-PotrzebneWsparcieNaKastrację/hotelikLUBdoświadczonyDT

Zaglądam i trzymam kciuki za Aniczki cały czas :ok:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Śro mar 31, 2010 19:53 Re: KIELCE-PotrzebneWsparcieNaKastrację/hotelikLUBdoświadczonyDT

Anik II jest już po kastracji. Czuje się dobrze, przebywa poza klatką - schował się za drzwiami. Nasyczał na mnie na "dzień dobry" ;)
Obrazek

Gem

Post » Czw kwi 01, 2010 6:11 Re: KIELCE-PotrzebneWsparcieNaKastrację/hotelikLUBdoświadczonyDT

no to mamy kastrata na wydaniu
i aniczka poza klateczka
fajnie ze juz z niej wyszedl
teraz wazne jak sie bedzie zachowywal
przyznam szczerze ze czekam z niecierpliwoscia az bedzie mozna go zaczac oglaszac:)
.

ania1985

Post » Czw kwi 01, 2010 8:18 Re: KIELCE-PotrzebneWsparcieNaKastrację/hotelikLUBdoświadczonyDT

Gem, masz pilnego mail'a, zajmij się tym proszę, bo może znasz kota a może sam go nawet wiozłeś do Warszawy

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw kwi 01, 2010 9:58 Re: KIELCE-PotrzebneWsparcieNaKastrację/hotelikLUBdoświadczonyDT

Tweety pisze:Gem, masz pilnego mail'a, zajmij się tym proszę, bo może znasz kota a może sam go nawet wiozłeś do Warszawy

Cholera jasna, Miś wraca z adopcji!

Kota znam, choć to nie ja wiozłem go do Warszawy. Oczywiście zajmiemy się sprawą, choć szczerze mówiąc nie bardzo wiem jak :(
Obrazek

Gem

Post » Czw kwi 01, 2010 10:12 Re: KIELCE-PotrzebneWsparcieNaKastrację/hotelikLUBdoświadczonyDT

Podrzućcie aktualne zdjęcia, wystawię Misia szybko na Wawę :ok: Może domek zgodzi się go przetrzymać do znalezienia nowego.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Czw kwi 01, 2010 16:46 Re: KIELCE-PotrzebneWsparcieNaKastrację/hotelikLUBdoświadczonyDT

o kurde nie kojarzę Misia ale to też smutne jak Kociak wraca z adopcji:/

Dzisiaj sobie troche pogadałam z Panią Dr o Aniczku
Podczas kastracji był czas żeby go obejrzec.
Nawet uszka chłopak ma czyste.
Brzusio i wszystko w porządku, poza lekko zaczerwienionymi dziąsełkami
Prze gosc z niego
Mam nadzieje ze jakis domek doceni jaki z niego twardziel;) Nie dał sie zimie nawet sie nie zakatarzył

Fajnie, juz nie jest w klatce. Bylam u niego we wt wiec jeszcze go nie widzialam na wolnosci, ale wiem ze ma sporo miesca i urzadzone wszystko co elegancko. Oczywiscie jak ktos z ludzi wchodzi to sie chowa, ale bez agresji. Po półtora tygodnia nie ma sie co spodziewac niewiadomo czego, ale sadze ze i tak jest spoko, w koncu to nie maluszek ktorego tak prosto oswoic tylko polujacy kocur ktory znal tylko wolnosc;)
.

ania1985

Post » Pt kwi 02, 2010 11:30 Re: KIELCE-PotrzebneWsparcieNaKastrację/hotelikLUBdoświadczonyDT

Co z tym Misiem? Nakreślcie troche sytuacje. Byle tylko zdrowy i kuweciasty
Ja z Wawy (bezzwierzątkowe mieszkanko 37m w centrum z siatka w oknie) ale jade do Wrocławia na świeta a tam caly zwierzyniec . Moge zapewnic tymczas od wtorku do czerwca , fajnie bybylo znalesc staly do tego czasu.

Carlita

Od: Pon mar 22, 2010 15:04

Post » Pt kwi 02, 2010 12:05 Re: KIELCE-PotrzebneWsparcieNaKastrację/hotelikLUBdoświadczonyDT

Carlita pisze:Co z tym Misiem? Nakreślcie troche sytuacje. Byle tylko zdrowy i kuweciasty
Ja z Wawy (bezzwierzątkowe mieszkanko 37m w centrum z siatka w oknie) ale jade do Wrocławia na świeta a tam caly zwierzyniec . Moge zapewnic tymczas od wtorku do czerwca , fajnie bybylo znalesc staly do tego czasu.

O, świetnie :)
Najnowsze informacje o Misiu są tutaj: viewtopic.php?f=1&t=105971&start=240
Obrazek

Gem

Post » Pt kwi 02, 2010 12:41 Re: KIELCE-PotrzebneWsparcieNaKastrację/hotelikLUBdoświadczonyDT

Słuchajcie !
Trzeba nadac kotu jakies imię. Nie może zostać Anikiem bo Anik juz był. Powtarzanie imion jak do tej pory było pechowe dla kotów. Może to po prostu zbieg okoliczności ale wolałabym nie sprawdzac tego po raz kolejny 8O
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pt kwi 02, 2010 13:59 Re: KIELCE-PotrzebneWsparcieNaKastrację/hotelikLUBdoświadczonyDT

Ilona jak milo cie widziec
Nawet nie wiesz jak sie ciesze
Nie wiem czy czytalas caly watek ale 3 anik sie lapie
Wiec w sumie to 2 imiona trzeba wymyslec
A poza tym to chyba ten 1 nie byl az tak pechowy bo i domek znalazl, i chyba wszystko u niego dobrze
Teraz moze byc troche trudniej bo to dorosly kocur
.

ania1985

[poprzednia][następna]