jessi74 pisze:no to pięknie - zdjęc dzisiaj nie będzie, bo nie moge zlokalizowac kabelka do aparatu - a mam trzy![]()
najwcześniej jutro około południa
spoko poczekamy

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jessi74 pisze:no to pięknie - zdjęc dzisiaj nie będzie, bo nie moge zlokalizowac kabelka do aparatu - a mam trzy![]()
najwcześniej jutro około południa
punchaw pisze:szukamy, przecież napisze jak coś znajde lub wezme go do siebie. ale nie wywieszajcie ogłoszeń po całym Wro, bo to nie będzie dobry pomysł. Fora wystarczą. pytamy sie ludzi. nie chcemy sie go pozbyć, dlatego nie warto, żeby było wielkie zamieszanie wokół tego. kot ma przychodzić do lecznicy abyśmy mogły kontrolować jego rozwój, robić regularne badania i tak dalej. zdjęć nie prześle, po rozmowie z Ania- weterynarzem wyszło na to że zdjęć macie całe mnóstwo.
punchaw pisze:szukamy, przecież napisze jak coś znajde lub wezme go do siebie. ale nie wywieszajcie ogłoszeń po całym Wro, bo to nie będzie dobry pomysł. Fora wystarczą. pytamy sie ludzi. nie chcemy sie go pozbyć, dlatego nie warto, żeby było wielkie zamieszanie wokół tego. kot ma przychodzić do lecznicy abyśmy mogły kontrolować jego rozwój, robić regularne badania i tak dalej. zdjęć nie prześle, po rozmowie z Ania- weterynarzem wyszło na to że zdjęć macie całe mnóstwo.
punchaw pisze:A moje wypowiedzi nie są rozbierzne.
punchaw pisze:temat zamknięty. Dzisiaj przyjechałą rodzina po kota. A moje wypowiedzi nie są rozbierzne. To była pilna sprawa, ale nie aż tak, żeby szkać domu na siłę. Kot jest w dobrych rękach, a ogłoszenia zrobiłam na 6 forach, więc myślę, że nie jest to mało :/. Dzięki za pomoc i życzę powodzenia w szukaniu domu innym kociakom.
Agness78 pisze:Kotuś trafił do fajnego domkuprzynajmniej wszystkie znaki na niebie i ziemi o tym mówią
![]()
To był domek do którego miała trafić moja Nikiale Pani skontaktowała się ze mną jak już Niki była zarezerwowana, więc nie chciałam już mieszać
![]()
Oby kotunio był szczęśliwy![]()
![]()
Już dostałam dziś zaproszenie na wizytę, pewnie za jakiś czas go odwiedzę
Agness78 pisze:Kotuś trafił do fajnego domkuprzynajmniej wszystkie znaki na niebie i ziemi o tym mówią
![]()
To był domek do którego miała trafić moja Nikiale Pani skontaktowała się ze mną jak już Niki była zarezerwowana, więc nie chciałam już mieszać
![]()
Oby kotunio był szczęśliwy![]()
![]()
Już dostałam dziś zaproszenie na wizytę, pewnie za jakiś czas go odwiedzę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości