GODZILKA pojechała do domku! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 25, 2010 18:15 Re: GODZILLA - duża, czarnobiała ślicznota szuka swojego Dużego!

Do gory kotenko! :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob maja 29, 2010 7:17 Re: GODZILLA - duża, czarnobiała ślicznota szuka swojego Dużego!

Ag_konin pisze:Godzilka na pierwszą :ok:

:!:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie maja 30, 2010 16:05 Re: GODZILLA - duża, czarnobiała ślicznota szuka swojego Dużego!

Godzilka chyba lubi wodę, siedziała dzisiaj w czasie burzy na wybiegu, cała mokra.... Zaniosłam koteńkę do pomieszczenia, usadowiła się na kolanach i nie chciała zejść :wink: Brakuje Godzilce człowieka, to widać.
Domku, słyszysz?
ObrazekObrazek

Ag_konin

Od: Pt gru 04, 2009 12:10

Post » Sob cze 05, 2010 21:37 Re: GODZILLA - duża, czarnobiała ślicznota szuka swojego Dużego!

Halo domku! Godzilka nadal czeka na Ciebie!
ObrazekObrazek

Ag_konin

Od: Pt gru 04, 2009 12:10

Post » Pon cze 07, 2010 9:42 Re: GODZILLA - duża, czarnobiała ślicznota szuka swojego Dużego!

Ag_konin pisze:Godzilka chyba lubi wodę, siedziała dzisiaj w czasie burzy na wybiegu, cała mokra.... Zaniosłam koteńkę do pomieszczenia, usadowiła się na kolanach i nie chciała zejść :wink: Brakuje Godzilce człowieka, to widać.
Domku, słyszysz?

:!:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto cze 08, 2010 7:44 Re: GODZILLA - duża, czarnobiała ślicznota szuka swojego Dużego!

Na gore koteczko! :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie cze 27, 2010 16:47 Re: GODZILLA - duża, czarnobiała ślicznota szuka swojego Dużego!

I dotarłam do tematu pięknej koteczki.
Hop po domek olbrzymko. :mrgreen:

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

Post » Nie cze 27, 2010 22:09 Re: GODZILLA - duża, czarnobiała ślicznota szuka swojego Dużego!

Troszkę zmodyfikowana oferta kotki, może ktoś zwróci na nią uwagę. :mrgreen:

Imię: Godzilla
Rasa: domowa
Wielkość: adekwatna do wieku
Umaszczenie: białe z czarnymi akcentami
Stan Zdrowia: bardzo dobry
Kastracja / Sterylizacja: tak
Upodobania i nawyki: "Jestem głosem tych, które nie mówią. Dzięki mnie będą mogły przemówić. Aż uszy głuchego świata usłyszą o krzywdzie, jaka się dzieje słabszym, którzy nie znają słów. Jestem obrońcą mych braci, będę za nich walczyć." E.Wilcox Ja chcę przemówić.. mówić, dać wyraz emocjom, które są we mnie. Opowiedzieć wam wszystko jak było od początku do końca o niej...Cudownej, pięknej delikatnej. Tarka, Nowik, Pop, Oliwka to tylko kilka z niewielu kotów, które dostały szanse opuścić mury schroniska. Im wszystkim im zmieniają się oczy, wcale nie są piękniejsze, nie mają innych kolorów ani nie są większe... po prostu błyszczą jak szalone... bo doskonale wiedzą, że odtąd ich życie to bajka pełna szczęścia z cudownym happy end-em... Ta kochana kotka trafiła do schroniska prawie rok temu. Trafiła tam ze swoją córką, która bardzo szybko znalazła "swoich". Jej niestety pozostało czekać: samotnej, pięknej, delikatnej i spokojnej.. czekać na dużych. Koteczka została nazwana Godzillą ze względu na jej puszyste rozmiary. Skąd te rozmiary? To dzięki wolontariuszom odzyskała siły i nabrała boczków. Ale czy to coś złego? To tylko więcej ciała do kochania, więcej sierści do głaskania, większe serducho gotowe obdarzyć miłością. Godzilla szczęśliwie została adoptowana w październiku 2009 roku i wszystko zapowiadało się bardzo dobrze. Niestety w grudniu 2009 r. koteczka została znaleziona w stanie wycieńczenia, zmarznięta oraz zrezygnowana. Trafiła do znajomego otoczenia schroniskowego. I tak właśnie od grudnia czeka. Minęła zima minęła wiosna, rozpoczęło się piękne lato. Godzilla widziała już śnieg, piękne pąki kwiatów, obserwuje piękne niebo a na nim słońce. Ale wszystko to widzi przez kraty.. smutnymi, szarymi oczami, których blask zniknął już dawno temu. Godzilla jest niezwykle urodziwą i sympatyczną kotką, to idealny zwierzak pro ludzki, który od kotów woli swojego zaufanego człowieka. Tylko odpowiedzialny dom będzie idealnym miejscem, taki dom, w którym będzie mogła oddać swoje serce temu, kto ją pokocha. Koteczka jest niesamowicie towarzyska i łagodna. Nie trzeba wspominać, że jest wyjątkowej urody. Posiada białą szatę, naznaczoną kilkoma czarnymi plamkami, do kompletu piękny czarny ogonek. Czyż nie jest to arcydzieło stwórcy? Oprócz pięknego wyglądu ma niesamowicie wartościowy charakter. Kotka szuka domu na całe życie, a ja, jako wolontariuszka chciałabym, aby było to szczęśliwe życie. Poszukuję człowieka, który jest w stanie docenić tą wyjątkową koteczkę.
Miejsce pobytu: schronisko Konin
Uwagi: Oferta TOZ, dodano 28 czerwiec 2010 r. Chcesz zobaczyć więcej zdjęć kociaka? Znajdziesz je pod adresem: http://domtymczasowy-pixia.blogspot.com/
Kontakt: Opiekunka Magdalena tel. 510-244-149 adresem e-mail: internet.toz@o2.pl bądź numerem GG: 20231936

Obrazek

Pixia

Post » Śro cze 30, 2010 20:07 Re: GODZILLA - duża, czarnobiała ślicznota szuka swojego Dużego!

śliczna dziewczynka
Głodzilla :)

ankazm

Od: Sob mar 20, 2010 12:25

Post » Śro cze 30, 2010 21:56 Re: GODZILLA - duża, czarnobiała ślicznota szuka swojego Dużego!

a moze by tak do Szczecina przyjechała :)??

ankazm

Post » Czw lip 01, 2010 19:56 Re: GODZILLA - duża, czarnobiała ślicznota szuka swojego Dużego!

Nikt tutaj nie zagląda. A szkoda.... bo kotka ma już zaklepany domek. :mrgreen:

Pixia

Post » Czw lip 01, 2010 20:33 Re: GODZILLA - duża, czarnobiała ślicznota szuka swojego Dużego!

no widzisz, taka fajna klusia i taki fajny domek, dobrze, ze chociaz my się cieszymy :)

ankazm

Post » Czw lip 01, 2010 21:31 Re: GODZILLA - duża, czarnobiała ślicznota szuka swojego Dużego!

hola hola, ja się cieszę, o tak :dance: :dance: :dance2: :dance2:
a wy takie faaajne jesteście :1luvu:
jaki to domek?
i jak wy to robicie? 8O
zdradźcie receptę na szukanie domów :wink:
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Czw lip 01, 2010 21:53 Re: GODZILLA - duża, czarnobiała ślicznota szuka swojego Dużego!

wiesz taki chiński bar postawili :D
żart oczywiście

Godzila trafi do brata pani, która bierze Pume :)
wszystko w rodzine zostaje :) :ok:

ankazm

Post » Czw lip 01, 2010 21:57 Re: GODZILLA - duża, czarnobiała ślicznota szuka swojego Dużego!

może więcej rodzeństwa maja? :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

[poprzednia][następna]