Starsza pani Trusia znazła swój dom :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 03, 2010 17:04 Re: ACHAJA i TRUSIA - piękne kocice szukają domów, KOTY p. ADY

[']
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob lut 06, 2010 13:11 Re: ACHAJA i TRUSIA - piękne kocice szukają domów, KOTY p. ADY

Chłopaki :1luvu:
http://www.youtube.com/watch?v=O6OT4ZOJpJ0

jak tam dziewczyny?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lut 06, 2010 13:25 Re: ACHAJA i TRUSIA - piękne kocice szukają domów, KOTY p. ADY

[']

dopiero doczytalam :(
Agnieszka, wspolczuję
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Sob lut 06, 2010 14:10 Re: ACHAJA i TRUSIA - piękne kocice szukają domów, KOTY p. ADY

Asiu, chłopaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zawsze ich będę kochać!
Obrazek

hanelka

Post » Sob lut 06, 2010 19:50 Re: ACHAJA i TRUSIA - piękne kocice szukają domów, KOTY p. ADY

Trusia dostała do swojej łazienki klatkę z dwoma małymi chłopakami, na razie nie wyje (ona straszliwie krzyczy jak jest sama i usłyszy, że ja wracam do domu :? ), sąsiedzi odetchną.
Dobrze, że mam 'haka' na sąsiadów - ich york wyje zawsze jak zostaje sam domu. :mrgreen:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob lut 06, 2010 19:54 Re: ACHAJA i TRUSIA - piękne kocice szukają domów, KOTY p. ADY

Sie spaśli jeszcze więcej.A Jaś to kaaawał kota!

Trusia jest chora na samotność :cry: jak masz nowe foty i nowy tekst to napisz i przeslij mi.Porobie nowe ogłoszenia.
jak na razie odnawiam stare.
A jak nowe sztuki?
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 06, 2010 20:00 Re: ACHAJA i TRUSIA - piękne kocice szukają domów, KOTY p. ADY

Asiu, ze 'starych' tymczasów została u mnie tylko Trusia. Ona powinna być jedynaczką kocią, ale mieć swojego człowieka często w domu. :( Tylko jeszcze nikt jej nie zechciał (poza jedną panią, chyba w maju jeszcze, która powiedziała, że skoro nie oddam Trusi do domu wychodzącego, "to zostanę ze starym kotem na zawsze"). Przeklęła mnie baba najwyraźniej, ale już pora odczarować klątwę. :evil:
Jutro planuję spędzić dzień domowo, to może jakieś lepsze fotki uda mi się zrobić nowej czwórce.
Obrazek

Agneska

Post » Nie lut 14, 2010 17:51 Re: ACHAJA i TRUSIA - piękne kocice szukają domów, KOTY p. ADY

Aldusiu [']
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Nie lut 14, 2010 18:49 Re: ACHAJA i TRUSIA - piękne kocice szukają domów, KOTY p. ADY

puściłam ogłoszenia Trusi.Trzymanie kciuków teraz potrzebne!!!
Obrazek

ASK@

Post » Pon lut 15, 2010 18:52 Re: ACHAJA i TRUSIA - piękne kocice szukają domów, KOTY p. ADY

Asia, dzięki za ogłoszenie Trusi. Do tego pana, który przysłał maila, napisałam z prośbą o telefon w środę, jak wrócę do ojczyzny łono. :lol:
Na osłodę samotności w czasie mojego wyjazdu - Trusia dostała do towarzystwa wypuszczonego z klatki Justyniana Czarnego. Zupełnie jak Pan Pchełka, dzieciak sobie nic nie robi ze starszej pani, która usiłuje postraszyć fukaniem. Są zajęci obserwacją siebie nawzajem. :lol:
Obrazek

Agneska

Post » Pon lut 15, 2010 19:00 Re: ACHAJA i TRUSIA - piękne kocice szukają domów, KOTY p. ADY

no to :ok: za powrót i własciwy telefon!
Obrazek

ASK@

Post » Pon lut 15, 2010 21:39 Re: ACHAJA i TRUSIA - piękne kocice szukają domów, KOTY p. ADY

Justynian Czarny :ryk: :1luvu:
Ten to ma imię...
Trzymam za Trusieńkę :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Czw lut 18, 2010 21:54 Re: ACHAJA i TRUSIA - piękne kocice szukają domów, KOTY p. ADY

Siedzialam cichutko, co by nie zapeszyc. :-)
Asiu, pan Pawel, ktory odezwal sie do Ciebie po ogloszeniu, dzisiaj zostal opiekunem Trusi. Powazny czlowiek, mieszkajacy razem z mama. Obydwoje potrzebuja doroslego, spokojnego kota, ktorego bedzie mozna kochac i rozpieszczac. Trusienka spokojnie zwiedzila nowy dom, wyszukala miejscowki na wersalce i na fotelu. Jak zaczelam sie z nia zegnac, to po prostu usiadla obok pana Pawla i zaczela sie do niego wdzieczyc - cwaniara z niej, prawda? :-)
Tak sie martwilam, ze ciagle samotnie siedzi w mojej lazienkowej izolatce, tak sie balam, ze juz tak zostanie na zawsze, a tu wreszcie ten wlasciwy dom sie znalazl dla Trusienki!!! :-)
Obrazek

Agneska

Post » Czw lut 18, 2010 22:00 Re: ACHAJA i TRUSIA - piękne kocice szukają domów, KOTY p. ADY

A ja siedziałam jak na szpilkach!!!
tak sie ciesze :lol:
Trusiu :1luvu: nareszcie doczekałas sie!!!
A tyle ogłoszeń pacnęłam :cry: Trza było tylko na gumtree zrobic!
Obrazek

ASK@

Post » Czw lut 18, 2010 22:06 Re: ACHAJA i TRUSIA - piękne kocice szukają domów, KOTY p. ADY

Agneska pisze:Siedzialam cichutko, co by nie zapeszyc. :-)
Asiu, pan Pawel, ktory odezwal sie do Ciebie po ogloszeniu, dzisiaj zostal opiekunem Trusi. Powazny czlowiek, mieszkajacy razem z mama. Obydwoje potrzebuja doroslego, spokojnego kota, ktorego bedzie mozna kochac i rozpieszczac. Trusienka spokojnie zwiedzila nowy dom, wyszukala miejscowki na wersalce i na fotelu. Jak zaczelam sie z nia zegnac, to po prostu usiadla obok pana Pawla i zaczela sie do niego wdzieczyc - cwaniara z niej, prawda? :-)
Tak sie martwilam, ze ciagle samotnie siedzi w mojej lazienkowej izolatce, tak sie balam, ze juz tak zostanie na zawsze, a tu wreszcie ten wlasciwy dom sie znalazl dla Trusienki!!! :-)

Wracam do tego co napisałaś i wracam i coraz bardziej sie cieszę. Ale tak po cichu by nie zapeszyć. A miał w sobotę przyjechać?
To tylko Achaja została! I ona znajdzie domek!!!
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]