Zaginął z dt w Trzcianach Czarny kocurek z chorą łapką :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 07, 2009 21:32 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

No więc tak to ja robiłam fotki(córka) a tak po prostu jest ustawiony aparat znaczy data na aparacie... Kotek przybłąkał się około miesiąc temu. Wygląda na młodego ma kilka siwych włosków niestety nie wiem jak określić jego wiek wydaje się raczej młody... i strasznie miziasty. Byłby wspaniałym towarzyszem.. :ok:

niunka04

Od: Pon gru 29, 2008 10:13

Post » Pon gru 07, 2009 22:04 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

Ok. Przesłałam Pani zdjęcia. Jak tylko coś odpisze dam znać.

serotoninka

Od: Śro sie 27, 2008 21:00

Post » Pon gru 07, 2009 22:51 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

kotek na bank jest dorosły ale młody i tak jak córcia pisała nie ma komu ustawić datę w aparacie :roll: menu ma po angielsku a ja ledwo min podstawy znam :twisted:
Jola
Obrazek Obrazek

jolek68

Od: Pon gru 29, 2008 3:04

Post » Wto gru 08, 2009 9:00 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

:ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto gru 08, 2009 9:23 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

Kibicuję kociaczkowi :wink:

Do góry :!: Po domek :!: Jeśli nie stały to chociaż tymczas :roll:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Wto gru 08, 2009 12:29 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

:ok: :ok: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 08, 2009 13:17 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto gru 08, 2009 13:17 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

A oprócz fotek przesłałaś wieści, że kicio jest miziasty? Może kobitka się przełamie do większego? Małe i tak szybko urosną.. :roll: , a temu kawalerowi domku z miłością potrzeba..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto gru 08, 2009 13:30 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

czasem zlośc mnie bierze przy szukaniu domow.To jak z praca, niech bedzie maly,miziaty ale z rozumkiem starszego!
Kiciek do domku!!!
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 08, 2009 14:06 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

Co zrobisz.. :roll:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto gru 08, 2009 14:59 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

No zobaczymy... Na razie pani nic nie odpisała, ale wczoraj też odpowiedź od niej dostałam dość późno. Oczywiście, że napisałam, że kotek miziasty. Na pół strony się rozpisałam o nim w samych w ohach i ahach ;) Ale podstawowa linia reklamy to możliwość rozpoczęcia pięknej przyjaźni pomiędzy człowiekiem a zwierzakiem od uratowania temu zwierzakowi życia ;) (no dobra, może trochę przesadziłam ... ;) wszak kot żyje i ma się dobrze, no ale... ) Ludzie naprawdę wyglądają na sensownych... Jak tylko coś napiszą to dam znać!

serotoninka

Post » Wto gru 08, 2009 15:06 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

to czekamy!
jakoś to kociowanie to tylko z czekaniem mi sie kojarzy!
Oby to byli CI ludzie. Ale mimo wszystko jestem za oddaniem kota juz ciachnietego. Bez wzgledu czy to oni będa czy nie. No chyba że od razu zgodza sie na kastracje!
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 08, 2009 15:37 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

Może zgodziliby się na opcje żeby prosto z koterii kot poszedł do nich? Raz by był stres. I raz podróż. No ale nie zapeszajmy bo na razie to chcieli tylko zdjęcia obejrzeć, w żden sposób się nie deklarowali :( Czekamy.

serotoninka

Post » Wto gru 08, 2009 16:09 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

niunka04 pisze:No więc tak to ja robiłam fotki(córka) a tak po prostu jest ustawiony aparat znaczy data na aparacie... Kotek przybłąkał się około miesiąc temu. Wygląda na młodego ma kilka siwych włosków niestety nie wiem jak określić jego wiek wydaje się raczej młody... i strasznie miziasty. Byłby wspaniałym towarzyszem.. :ok:

Mój czarny Miś (1 rok, 3 m-ce) też ma kilka białych włosków :wink:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto gru 08, 2009 17:07 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

Też myślałam by poszedł z koterii do nowego domku i dlatego czekam na info, mogliby podjechać i zobaczyć czy to jest to co szukają, zawiozłabym może nawet z nimi kotka do koterii a oni już by sami go odebrali, dlatego nadal czekam...
dostałam jeszcze inną propozycję w razie gdyby domek nie wypalił, że wezmą go weci ze znajomej kliniki i się nim zajmą, biorą czasami takie przypadki i szukają domków zwierzakom ale to gdyby ten domek nie wypalił...
muszę coś wybrać w miarę szybko bo robi się zimno i czasu mam mało... :(
a kotek śpi sobie już kilka godzin pod biurkiem :lol: jak mam czas to staram się go wpuszczać w dzień by choć troszkę się przespał w cieple i chcę go poobserwować jak się zachowuje w domku, chodzi głównie o czystość, w nowym domku byłoby wiadomo co i jak :wink:
Jola
Obrazek Obrazek

jolek68

Od: Pon gru 29, 2008 3:04

[poprzednia][następna]