Śliczny rudy kocur - kciuki za Maxa w nowym domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 12, 2009 17:17 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Gibutkowa pisze:
FOZ pisze:Rudego kotka poszukuje lek.wet. pracujący w swojej Lecznicy w Stolarzowicach :
dr. Mazur Mateusz tel.608 624 289

Czy ktoś się kontaktował z wetem w sprawie Maxa?

Tak - niestety już było nieaktualne :(

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob gru 12, 2009 17:21 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Ogłoszenie wrzuciłam do mnie na NK...zaznaczam watek :ok:
Bardzo Cie rozumiem...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob gru 12, 2009 17:22 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

BOZENAZWISNIEWA pisze:Ogłoszenie wrzuciłam do mnie na NK...zaznaczam watek :ok:
Bardzo Cie rozumiem...

dziękuję :)

domku, domku... gdzie jesteś...?

charm

Post » Nie gru 13, 2009 2:03 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Podrzucę Maxa wieczorową porą.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie gru 13, 2009 9:53 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Zrobiłam w końcu parę fotek... ale tylko Maxowi :oops:
będę musiała nadrobić ze zdjęciami chłopaków i Natalii...

Tylko jedna fotka na pocieszenie, dla fanów dwóch burych braci (o ile oczywiście są tacy poza mną :P )

Ja siedzę przy kompie, to moje kochane malutkie kociątko dotrzymuje mi towarzystwa... ekhm... tylko miejsca trochę brak...
Obrazek

I fotki Maxa:
Max się bawi:
Obrazek Obrazek

palce do gryzienia też dobre
Obrazek

a jak nie palce to klapek...
Obrazek

a po zabawie trzeba odpocząć:
Obrazek ObrazekObrazek

Więcej zdjęć w galerii picasy:
http://picasaweb.google.com/agnieszka.fizyka/Max#

charm

Post » Nie gru 13, 2009 10:47 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

8O 8O 8O takie wywalam oczy-juz nastepne wstawiłam i polecam ciagle..Kocurek jest przesliczny i szkoda,ze "pukniety"na koty...Nasza Kitka taka była przez miesiac, dwa...ale jej przeszło...no cóz teraz nie zyje i jakos za cicho w domu sie zrobiło-awantur prawie zero...
:ok: :ok: :ok: domku znajdx sie predziutko!
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie gru 13, 2009 10:52 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

To dorosły kocur - mógł być całe życie sam, poza tym widać, że zazdrośnik z niego...
A gdy go znalazłam miał ewidentne ślady walki...

Gdyby mógł się dogadać z innymi kotami, to zostałby u mojej mamy... niestety się nie da :(

charm

Post » Nie gru 13, 2009 23:22 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

domku dla Maxa znajdź się prędko :ok: :ok: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 14, 2009 6:56 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Mamy jeszcze dodatkowe wrażenia (jakby tych "normalnych" było mało...)

Dostałyśmy ryby... w wannie pływa sobie kilka karpi (chyba tak się to odmienia :oops:...) a Max się ich boi...
Najpierw w ogóle odmówił wejścia do łazienki, nie chciał wejść nawet kuszony kolacją...
w końcu się przełamał i wszedł kawałek - na tyle, żeby sięgnąć do miski...
ale się boi...
Niby wanna zasłonięta zasłonką, ale i tak słychać co jakiś czas plusk... Max spał na automacie...

Biedny jest ;(

tak się tylko zastanawiam, co będzie, jak mimo strachu zainteresuje się "współlokatorami" na tyle, żeby zapolować... :roll:

charm

Post » Pon gru 14, 2009 7:04 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Hop!

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Pon gru 14, 2009 8:16 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Maxiu Maxiu :ok: hop!

mruczka1

Od: Pon sie 24, 2009 13:34

Post » Pon gru 14, 2009 8:25 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

:ok: :ok: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 14, 2009 11:54 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Gdzie te domki?
Na allegro jest 3 obserwatorów. :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon gru 14, 2009 18:24 Re: Śliczny rudy kocur pilnie potrzebny NIEZAKOCONY DS (Śląsk)

Ale telefon milczy :(

charm

[poprzednia][następna]