GD Dwie szylkretowe trikolorki ; FREdzia szuka DS:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 31, 2009 12:05 Re: GD Dwie szylkretowe trikolorki ; Edzia pojechała do DS:)

piękna to mało powiedziane, jest niezwykła :D

Dzis rano okna były odsłonione i malutka zobaczyła świat za oknem, bardzo zatęsknila chyba za wolnoscią, bo z łapkami na szybie pomiaukiwała i biegała od okna do okna :(

Było tez zapoznanie z Piratem i Pierrotem, ale niestety nie są gościnne chłopaki i Fredzia musi byc w lazience, bo boję sie zeby te dwa pershingi nie zrobily jej krzywdy a zwlaszcza zeby nie stresowaly jej za bardzo.
Ale będę próbować jeszcze.

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Sob paź 31, 2009 20:34 Re: GD Dwie szylkretowe trikolorki ; Edzia pojechała do DS:)

Wiadomości od Magdy , która adoptowała Edzię:
"Koteczka się klimatyzuje- uważam że naprawdę szybko, jest delikatną damą i uwielbia spać z moim chłopakiem- aż czuję się zazdrosna(żartuję oczywiście) , chowa się pod łóżko ale też na parapecie(obserwuje nas z tego punktu) ale staramy się ją odzwyczajać od chowania się, już mruczy przy głaskaniu i bez problemu trafia do toalety (ma wycięty otwór w drzwiach), pchełki ma ale nosi już obrożę przeciwpchelną i nie protestuje:-), w sklepie akurat tylko obroże mieli dla takich małych kotków. Jak na razie idzie w bardzo dobrym kierunku- mam wrażenie że jest dla nas idealna: grzeczna, pieszczotliwa i zabawna (dziś mnie rozbawiła naśladując mnie). Czynności fizjologiczne są jak trzeba: ma dobry apetyt (gdy się jej nie obserwuje to wcina- zwłaszcza mięsko) i załatwia się prawidłowo, myje się i ostrzy pazurki.
Oboje ją uwielbiamy i bardzo paniom dziękujemy ."

:D :D :D

gisha

Post » Sob paź 31, 2009 22:29 Re: GD Dwie szylkretowe trikolorki ; Edzia pojechała do DS:)

ObrazekObrazek

Jeszcze fotki Mruni (Edzi) z nowego domku :D :D :D

gisha

Post » Sob paź 31, 2009 23:49 Re: GD Dwie szylkretowe trikolorki ; Edzia pojechała do DS:)

gisha pisze:Wiadomości od Magdy , która adoptowała Edzię:
"Koteczka się klimatyzuje- uważam że naprawdę szybko, jest delikatną damą i uwielbia spać z moim chłopakiem- aż czuję się zazdrosna(żartuję oczywiście) , chowa się pod łóżko ale też na parapecie(obserwuje nas z tego punktu) ale staramy się ją odzwyczajać od chowania się, już mruczy przy głaskaniu i bez problemu trafia do toalety (ma wycięty otwór w drzwiach), pchełki ma ale nosi już obrożę przeciwpchelną i nie protestuje:-), w sklepie akurat tylko obroże mieli dla takich małych kotków. Jak na razie idzie w bardzo dobrym kierunku- mam wrażenie że jest dla nas idealna: grzeczna, pieszczotliwa i zabawna (dziś mnie rozbawiła naśladując mnie). Czynności fizjologiczne są jak trzeba: ma dobry apetyt (gdy się jej nie obserwuje to wcina- zwłaszcza mięsko) i załatwia się prawidłowo, myje się i ostrzy pazurki.
Oboje ją uwielbiamy i bardzo paniom dziękujemy ."

Jeny,cuuuuuuudne wieści :D :D :D

A Fredzia też siedzi na parapecie,wzięta na ręce mruczy.dzisiaj na moich rękach zwiedzała dom.Wszystko ją interesuje i dziwi :D :D :D
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Nie lis 01, 2009 0:39 Re: GD Dwie szylkretowe trikolorki ; Edzia pojechała do DS:)

Z ostatniej chwili:Fredzia samodzielnie zwiedza salon :ok:
Teraz usiadła na oparciu kanapy i obserwuje małe kotki :piwa:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Nie lis 01, 2009 9:44 Re: GD Dwie szylkretowe trikolorki ; Edzia pojechała do DS:)

Fredzia niemalże swobodnie porusza sie po pokoju,wdrapuje się na drapak,ogólnie jest wszystkiego ciekawa :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Nie lis 01, 2009 10:09 Re: GD Dwie szylkretowe trikolorki ; Edzia pojechała do DS:)

Fredziu, skarbeńko kochana, znajdz dobry domek jak twoja siostra!!!!!

gisha

Post » Nie lis 01, 2009 16:26 Re: GD Dwie szylkretowe trikolorki ; Edzia pojechała do DS:)

Fredzia sama wskakuje mi na kolana i daje mi buziaki, zimnym nosem prosto w usta :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pon lis 02, 2009 11:28 Re: GD Dwie szylkretowe trikolorki ; Edzia pojechała do DS:)

Wspaniale :D :D :D
Taka cudna koteczka o szalenie oryginalnej urodzie na pewno znajdzie najwspanioalszy domek na świecie.
Mocno trzymam kciuki za Fredziulkę!!!!!!!

gisha

Post » Pon lis 02, 2009 11:54 Re: GD Dwie szylkretowe trikolorki ; Edzia pojechała do DS:)

no nie moge, takie wyczyny cyrkowe, a moje nie chca dawac buziakow :cry: :cry:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon lis 02, 2009 11:59 Re: GD Dwie szylkretowe trikolorki ; Edzia pojechała do DS:)

tillibulek pisze:no nie moge, takie wyczyny cyrkowe, a moje nie chca dawac buziakow :cry: :cry:

Mogę Ci przywiezć taką cyrkówkę :wink:

gisha

Post » Pon lis 02, 2009 13:15 Re: GD Dwie szylkretowe trikolorki ; Edzia pojechała do DS:)

gisha pisze:
tillibulek pisze:no nie moge, takie wyczyny cyrkowe, a moje nie chca dawac buziakow :cry: :cry:

Mogę Ci przywiezć taką cyrkówkę :wink:

mamy krucho z kaską, dlatego 3 kociak na razie odpada :cry: 2 sterylki przed nami :strach:

tillibulek

Post » Pon lis 02, 2009 16:21 Re: GD Dwie szylkretowe trikolorki ; Edzia pojechała do DS:)

Muszę powiedzieć,że Fredzia jest teraz moją najukochańszą tymczaską.reaguje na imie 8O i wspina mi się na plecy.Szkoda tylko,że nie chowa wtedy pazurków :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Wto lis 03, 2009 9:43 Re: GD Dwie szylkretowe trikolorki ; Edzia pojechała do DS:)

Hop na 1-szą stronkę, musi potencjalny domek zauwazyc taką piekność!!!!!!

Obrazek
Obrazek

gisha

Post » Śro lis 04, 2009 8:40 Re: GD Dwie szylkretowe trikolorki ; Edzia pojechała do DS:)

prze prze prze... cudowna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tillibulek

[poprzednia][następna]