Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marlon pisze:Wychodzi na to ze mamy tylko 59 zwolenników na tym forum
zobaczcie sami: viewtopic.php?f=1&t=126100&start=90
magradz pisze:Dziewczyny, chyba powinnam poinformować, że pomalutku zaczynam przejmować biuro od Sabiny
Póki co, biuro będziemy prowadzić we dwie.
--------------
Pani przesłała do biura formularz zgłoszeniowy, szuka kotki/kota do dwóch lat do towarzystwa dla swojej 8-letniej kotki. Pani mieszka w Gdańsku, w bloku. Nie ma znaczenia płeć i umaszczenie, ale kotek ma być towarzyski i przyjaźnie nastawiony do innych kotów. W domu nie ma dzieci.
Pani napisała:
"Witam, zależy mi żeby kot/kotka była dość łagodna dla innych kotów. Moje 8 letnie Kocie [Mycha] lubi inne zwierzęta, ale lubi tez mieć względny spokój [co nie oznacza, że nie szaleje, szczególnie wieczorami]. Mycha jest bardzo tulaśna, spędza z nami cały czas kiedy jesteśmy w domu, i strasznie się cieszy kiedy wracamy, chce zapewnić jej towarzystwa także kiedy nas nie ma. W związku z tym, że około 20 kwietnia będziemy przeprowadzać się do nowego mieszkania, uznałam, że będzie to idealny moment na wprowadzenie nowego członka rodziny [choć wiem, że sama przeprowadza będzie stresem dla Mychy i dla nowego domownika]- pomyślałam jednak, że oba koty będą razem „przeżywały” nowe lokum, co może je „zjednoczyć”.
-----------
Zainteresowanym prześlę dane Pani i formularz, piszcie na adres biura lub na mój adres: magradz@gd.home.pl
---------
Gośka
Marlon pisze:Jestem wściekła ze nie mieszkam w warszawie, maja dotacje od miasta na 930 tys zł!!!!! http://koteria.org.pl/dotacje-miasta-w-2011-r/
Marlon pisze:Wychodzi na to ze mamy tylko 59 zwolenników na tym forum
zobaczcie sami: viewtopic.php?f=1&t=126100&start=90
mpacz78 pisze:To witaj, na tym jakże niewdzięcznym stanowiskuBędziesz odpisywać na pocztę, zbierać rejestry tymczasów, umowy adopcyjne i robić miesięczne podsumowania?
Poproszę adres mailowy na pw, zaproponuję pani kandydatów na towarzystwo dla jej kotki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości