Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 08, 2011 21:10 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

agorio trzeba zmobilizowac rodzinki, zeby na krak głosowały :)
ZAGŁOSUJ NA POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY W ANKIECIE KRAKVETU!

Agonis

Od: Pt lut 05, 2010 12:50

Post » Pt kwi 08, 2011 21:18 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

A ja mysle, ze solidarnosc z miauowiczami i glosowanie na wspolnego kandydata jest lepszym rozwiazaniem, niz proba rywalizacji ze zwyciezca ankiety Miau na glownym glosowaniu Krakvetu. Jesli my nie wesprzemy ich, to oni potem nie popra nas.

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pt kwi 08, 2011 21:27 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

no jak glosowac to z sensem :) ja bede czekac z kikloma/i wicej glosami na krak na kogo glosowac :ok:
ZAGŁOSUJ NA POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY W ANKIECIE KRAKVETU!

Agonis

Od: Pt lut 05, 2010 12:50

Post » Pt kwi 08, 2011 23:28 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Dziewczyny, chyba powinnam poinformować, że pomalutku zaczynam przejmować biuro od Sabiny :)
Póki co, biuro będziemy prowadzić we dwie.

--------------
Pani przesłała do biura formularz zgłoszeniowy, szuka kotki/kota do dwóch lat do towarzystwa dla swojej 8-letniej kotki. Pani mieszka w Gdańsku, w bloku. Nie ma znaczenia płeć i umaszczenie, ale kotek ma być towarzyski i przyjaźnie nastawiony do innych kotów. W domu nie ma dzieci.
Pani napisała:
"Witam, zależy mi żeby kot/kotka była dość łagodna dla innych kotów. Moje 8 letnie Kocie [Mycha] lubi inne zwierzęta, ale lubi tez mieć względny spokój [co nie oznacza, że nie szaleje, szczególnie wieczorami]. Mycha jest bardzo tulaśna, spędza z nami cały czas kiedy jesteśmy w domu, i strasznie się cieszy kiedy wracamy, chce zapewnić jej towarzystwa także kiedy nas nie ma. W związku z tym, że około 20 kwietnia będziemy przeprowadzać się do nowego mieszkania, uznałam, że będzie to idealny moment na wprowadzenie nowego członka rodziny [choć wiem, że sama przeprowadza będzie stresem dla Mychy i dla nowego domownika]- pomyślałam jednak, że oba koty będą razem „przeżywały” nowe lokum, co może je „zjednoczyć”.

-----------
Zainteresowanym prześlę dane Pani i formularz, piszcie na adres biura lub na mój adres: magradz@gd.home.pl
---------

Gośka
Obrazek Felek [*] 03.08.2011 Przepraszam mój malutki

Obrazek

magradz

Od: Wto mar 27, 2007 1:07

Post » Pt kwi 08, 2011 23:36 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Wychodzi na to ze mamy tylko 59 zwolenników na tym forum :(
zobaczcie sami: viewtopic.php?f=1&t=126100&start=90
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Pt kwi 08, 2011 23:42 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Marlon pisze:Wychodzi na to ze mamy tylko 59 zwolenników na tym forum :(

Zagłosowałam.
Ale przydałby się banerek chyba (ja nie umiem, niestety).

Marlena, dostałaś mojego maila?

Obrazek

magradz

Post » Sob kwi 09, 2011 0:02 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

:)
tak, dostalam, ale nie mialam kiedy odpisac
Ostatnio edytowano Sob kwi 09, 2011 0:03 przez Marlon, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Sob kwi 09, 2011 0:02 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Jestem wściekła ze nie mieszkam w warszawie, maja dotacje od miasta na 930 tys zł!!!!! http://koteria.org.pl/dotacje-miasta-w-2011-r/
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Sob kwi 09, 2011 6:22 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

magradz pisze:Dziewczyny, chyba powinnam poinformować, że pomalutku zaczynam przejmować biuro od Sabiny :)
Póki co, biuro będziemy prowadzić we dwie.

--------------
Pani przesłała do biura formularz zgłoszeniowy, szuka kotki/kota do dwóch lat do towarzystwa dla swojej 8-letniej kotki. Pani mieszka w Gdańsku, w bloku. Nie ma znaczenia płeć i umaszczenie, ale kotek ma być towarzyski i przyjaźnie nastawiony do innych kotów. W domu nie ma dzieci.
Pani napisała:
"Witam, zależy mi żeby kot/kotka była dość łagodna dla innych kotów. Moje 8 letnie Kocie [Mycha] lubi inne zwierzęta, ale lubi tez mieć względny spokój [co nie oznacza, że nie szaleje, szczególnie wieczorami]. Mycha jest bardzo tulaśna, spędza z nami cały czas kiedy jesteśmy w domu, i strasznie się cieszy kiedy wracamy, chce zapewnić jej towarzystwa także kiedy nas nie ma. W związku z tym, że około 20 kwietnia będziemy przeprowadzać się do nowego mieszkania, uznałam, że będzie to idealny moment na wprowadzenie nowego członka rodziny [choć wiem, że sama przeprowadza będzie stresem dla Mychy i dla nowego domownika]- pomyślałam jednak, że oba koty będą razem „przeżywały” nowe lokum, co może je „zjednoczyć”.

-----------
Zainteresowanym prześlę dane Pani i formularz, piszcie na adres biura lub na mój adres: magradz@gd.home.pl
---------

Gośka

To witaj, na tym jakże niewdzięcznym stanowisku :wink: Będziesz odpisywać na pocztę, zbierać rejestry tymczasów, umowy adopcyjne i robić miesięczne podsumowania?

Poproszę adres mailowy na pw, zaproponuję pani kandydatów na towarzystwo dla jej kotki.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Sob kwi 09, 2011 6:29 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Marlon pisze:Jestem wściekła ze nie mieszkam w warszawie, maja dotacje od miasta na 930 tys zł!!!!! http://koteria.org.pl/dotacje-miasta-w-2011-r/

8O Kurcze, 930 000 podzielone na kilkanaście organizacji, Koteria dostała 190 700 na sterylizacje.
A my - wielka akcja sterylizacji 2010 - 10 000 :? Całkiem inny rząd wielkości tych pieniędzy...
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Sob kwi 09, 2011 7:38 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Marlon pisze:Wychodzi na to ze mamy tylko 59 zwolenników na tym forum :(

Bo mało osób w ogóle o Was wiedziało przed zgłoszeniem do ankiety ?

Koteria startuje kolejny raz.
Kolejny raz na forum jest mnóstwo (dobrze rozpoznawalnych) banerków Koterii.
Forumowicze z banerkami Koterii są "znani" na forum i aktywnie udzielają się w wielu działach i wątkach.
Koteria (jej wątki, ludzie z nią kojarzeni ) jest na KOTACH.
Przy poprzednich startach prowadzona była intensywna kampania, Koteria przegrywała niewielka różnicą głosów - jest, w jakiś sposób, zobowiązaniem Forum Miau.

Wy działacie praktycznie wyłącznie na KOCIARNI. Coraz mniej starych forumowiczów, z różnych względów, na nią wchodzi.
Bywalcy KOCIARNI pilnują swoich wątków, rzadko zaglądają do sąsiadów.
Nie macie banerków, ale jak nie będziecie, nawet z najbardziej sugestywnymi podpisami zaglądać do innych wątków niewiele pomogą.
Poreklamujcie się trochę w wątku z ankietą, w innych wątkach - tylko bez spamu.
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Sob kwi 09, 2011 8:06 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

mpacz78 pisze:To witaj, na tym jakże niewdzięcznym stanowisku :wink: Będziesz odpisywać na pocztę, zbierać rejestry tymczasów, umowy adopcyjne i robić miesięczne podsumowania?

Poproszę adres mailowy na pw, zaproponuję pani kandydatów na towarzystwo dla jej kotki.

Hej :) Nie, na razie będę tylko obsługiwać pocztę. I allegro, ale to, jak się papiery załatwi.
Tymczasy, jak dotychczas, Sabina.

Adres wysłałam

Obrazek

magradz

Post » Sob kwi 09, 2011 9:55 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Dziewczyny, co do jakiejs "promocji".
Na przyklad seja - ma watek na kotach, mysle, ze troche osob kojarzy jej zlobek, sporo maluchow odchowala i wyadoptowala.
Ale nawet ja, sledzac w miare oba watki, pozno sie zorientowalam, ze ona jest z PKDT...
Watki waszych DT moze powinny miec wyrazne zaznaczone w tytule, ze sa od Was?
To taka moja mysl luzna tylko.

Agor-ia

Post » Sob kwi 09, 2011 10:03 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

No ja mam banerek pkdt podpięty. W tytule swojego mogę wpisać PKDT, ale mój wąt nie jest tak bardzo poczytny.
Meksyk jest medialny - niech dziewczyny w tytule meksykowego watku może wpiszą "PKDT".
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Sob kwi 09, 2011 10:09 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

mpacz78, nawet, jesli nie jest poczytny bardzo, to moim zdaniem warto umiescic PKDT w tytule.
Czy akcja jest mala, czy duza, czy rozgrywa sie dramat, jak w Meksyku, czy jest to zwykla codziennosc domu tymczasowego, to przeciez wlicza sie to w ogol Waszych dzialan. Jak ktos bedzie chcial sie z nimi zapoznac blizej, niech ma ogolny obraz tego wszystkiego :) Wiem, ze jest strona internetowa, gdzie sa bilanse, rozliczenia, ale niektorzy pewnie chcieliby podczytac tak od kuchni ;)
ps. A baner dobrze miec, jednak ludzie niekoniecznie skojarza, ze nalezysz do PKDT, a nie tylko wspierasz ich podpinajac baner :)

ja Twoj wat podczytuje, ale chyba nigdy sie nie odezwalam...moze jest wiecej takich osob

Agor-ia

[poprzednia][następna]