kinia098 pisze:edit: właśnie próbuje wyleźć przez uchylone okno .... :/ i znowu jestem coraz bardziej za domkami z ogrodem ... :/

Natomiast z dobrych wiadomości, dostałem maila z Echo Miasta Gdańsk o zaakceptowaniu ogłoszenia

Pozdrawiam!
Adam
kinia098 pisze:edit: właśnie próbuje wyleźć przez uchylone okno .... :/ i znowu jestem coraz bardziej za domkami z ogrodem ... :/
Carmen201 pisze:Kinia jeśli chodzi o Vivę tudzież inne organizacje, to pytaj w kierunku czy by Ci nie mogli użyczyć/założyć subkonta na darłowskie, oni już robili takie rzeczy.
aburacze pisze:kinia098 pisze:edit: właśnie próbuje wyleźć przez uchylone okno .... :/ i znowu jestem coraz bardziej za domkami z ogrodem ... :/
Kinia, ty uważaj z uchylonymi oknami (takimi uchylanymi od góry) - u pewnych państwa u których byłem na wakacjach kot się zaklinował w czymś takim i było po nim...
carmenco pisze:Kinia, dziękuję, ale zdejmij to z tytułuPieniądze nie są moje, tylko składkowe. Produkty zamówione. Pełna lista jest na moim wątku. Niech koty jedzą na zdrowie!
kinia098 pisze:I wiecie co.. jutro odjeżdża do domku... Puszysta
[...]
I...... Malizna jutro jedzie do domku do Wrocławia !!
kinia098 pisze:Maliznę, to jakaś kobieta na FB wypatrzyła i to Koci Świat wszystko organizowałJa to się dowiedziałam, jak już był załatwiany transport na jutro
![]()
Agor-ia pisze:Malinka - ale bombowe imie![]()
Carmen201 pisze:Kinia bardzo się cieszę!
A Malinka to szczęśliwe imię - moja 3 pozaplanowa Kota się tak nazywa, też na początku dzika dzicz się wydawało a dziś turbomiziak
kinia098 pisze:Kominiarza można już ściągać ze stronek![]()
kinia098 pisze:Teraz najważniejsze są ogłoszenia dla Bulwy i Czarnego. Bo w sezonie na maluchy nie będą miały szans![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości