50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon kwi 11, 2011 10:01 Re: 40kotów Darłowo- carmenco dziękujemy za karmę! :)

kinia098 pisze:edit: właśnie próbuje wyleźć przez uchylone okno .... :/ i znowu jestem coraz bardziej za domkami z ogrodem ... :/

:strach: Kinia, ty uważaj z uchylonymi oknami (takimi uchylanymi od góry) - u pewnych państwa u których byłem na wakacjach kot się zaklinował w czymś takim i było po nim...

Natomiast z dobrych wiadomości, dostałem maila z Echo Miasta Gdańsk o zaakceptowaniu ogłoszenia :)

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Pon kwi 11, 2011 12:12 Re: 40kotów Darłowo- carmenco dziękujemy za karmę! :)

Kinia, dziękuję, ale zdejmij to z tytułu :oops: Pieniądze nie są moje, tylko składkowe. Produkty zamówione. Pełna lista jest na moim wątku. Niech koty jedzą na zdrowie! :)

carmenco

Od: Śro cze 09, 2010 22:15

Post » Pon kwi 11, 2011 15:08 Re: 40kotów Darłowo- carmenco dziękujemy za karmę! :)

Carmen201 pisze:Kinia jeśli chodzi o Vivę tudzież inne organizacje, to pytaj w kierunku czy by Ci nie mogli użyczyć/założyć subkonta na darłowskie, oni już robili takie rzeczy.

Tak ! :D Właśnie o to miałam do nich pisać :mrgreen:

aburacze pisze:
kinia098 pisze:edit: właśnie próbuje wyleźć przez uchylone okno .... :/ i znowu jestem coraz bardziej za domkami z ogrodem ... :/

:strach: Kinia, ty uważaj z uchylonymi oknami (takimi uchylanymi od góry) - u pewnych państwa u których byłem na wakacjach kot się zaklinował w czymś takim i było po nim...

Jak nikogo w domu nie ma, to okna najczęściej są zamknięte więc spokojnie :) Ale mam nadzieję, że mi takie coś się nigdy nie trafi 8O

carmenco pisze:Kinia, dziękuję, ale zdejmij to z tytułu :oops: Pieniądze nie są moje, tylko składkowe. Produkty zamówione. Pełna lista jest na moim wątku. Niech koty jedzą na zdrowie! :)

oki :) takie smakołyki to na pewno im wyjdą na zdrowie ! :D tylko w zamian za te pyszności niech mi się panny dadzą złapać :evil:

edit: jeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! wracam na FB ! :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Śro kwi 13, 2011 13:40 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

Już po testach, ufffff. Jutro jeszcze angol ale to już lajt :mrgreen:

Najprawdopodobniej jutro przyjdzie do nas 55kg suchej, 17 kartoników Bozity i 8 smaczków :1luvu:

I wiecie co.. jutro odjeżdża do domku... Puszysta :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Chyba tego testu nie napiszę, bo cały czas będę o niej myśleć :cry: Rano to się zaryczę :crying:

I...... Malizna jutro jedzie do domku do Wrocławia !! :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Tygrysek ( Filuś ) z DS ;)
Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Śro kwi 13, 2011 13:50 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

kinia098 pisze:I wiecie co.. jutro odjeżdża do domku... Puszysta
[...]
I...... Malizna jutro jedzie do domku do Wrocławia !!

Wow, Kinia, kiedy Ty zdążyłaś domy dla dwóch kotów w tym tygodniu znaleźć? Malizna widzę nie zagrzała długo miejsca w DT :mrgreen: Zawsze się zastanawiam dlaczego to jest tak, że ludzie znajdują sobie kota w przeciwnym krańcu Polski? Bardzo się cieszę oczywiście.

Jeżeli chodzi o ogłoszenia, to ciekaw jestem tej jutrzejszej reklamy Plamki w Echo Miasta. Może to być niewypał, a może nie. Zobaczymy. Gazeta w PDF jest w Internecie to podeślę linka.

Na Allegro jesteśmy na półmetku. Tym razem koty idą równo: Czarny ma 219 odsłon, Bulwa 269 a Plamka tylko o 3 więcej (+ obserwatora). Ogłoszenia są widoczne, jak się wpisze "kot" i wybierze kategorię "żywe zwierzęta" to jesteśmy w czołówce (nie licząc kilku rasowych kotów po 1500 zł za sztukę).

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Śro kwi 13, 2011 14:10 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

Domek Puszka to już ze 2-3 tygodnie temu się znalazł ;)
Domek w Bydgoszczy. Na wizycie była Matahari; jest na tak :) Ja z samej rozmowy byłam już na tak :) Domek bardzo cierpliwy, opiekuńczy i uwielbiający koty :) Jedna kotka w domu; znajdka, która jest już z państwem 8 lat :) Piękna, zdrowa i rozpieszczana :) Nowy domek nawet sam zrobi testy Pusiowi ! :D na które ja oczywiście nie miałam czym dojechać... mimo wszystko zaoferowałam ewentualną pomoc finansową.. Akurat złożyło się tak, że Pani z Koszalina jedzie po kotkę z Bydgoszczy, a my ślemy kotkę od nas do Bydgoszczy :ryk: Dziękuję Matahari za załatwienie transportu :1luvu: I commecie, która w gorsecie :ryk: zawiezie jutro Pusię do Koszalina na 7 rano !! :1luvu: :1luvu:

To chyba pierwszy kot, za którym będę tak ryczeć :placz: Ja już sobie nie wyobrażam, jak ja zasnę bez mruczanek do ucha i mega mega mizianek :placz:

Maliznę, to jakaś kobieta na FB wypatrzyła i to Koci Świat wszystko organizował :) Ja to się dowiedziałam, jak już był załatwiany transport na jutro :mrgreen:
Obrazek

kinia098

Post » Śro kwi 13, 2011 14:18 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

kinia098 pisze:Maliznę, to jakaś kobieta na FB wypatrzyła i to Koci Świat wszystko organizował :) Ja to się dowiedziałam, jak już był załatwiany transport na jutro :mrgreen:

Aha, to Malizna nie zdążyła się nawet znaleźć na stronie internetowej Kociego Świata (próbowałem ją tam w zeszłym tygodniu wypatrzeć) a już się dla niej dom znalazł. Nieźle.

Adam
aburacze

Post » Śro kwi 13, 2011 17:19 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

No szybciutko poszło :) Myślałam, że mała długo będzie szukać domku, bo w pół dzika, bez łapeczki... A tu taka niespodzianka :) Już nawet ma wybrane nowe imię- Malinka :D

Wpłynęło 25zł z bazarku od Beatta_82 :1luvu:
Obrazek

kinia098

Post » Śro kwi 13, 2011 18:46 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

Malinka - ale bombowe imie :D :1luvu:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Śro kwi 13, 2011 19:58 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

Kinia bardzo się cieszę!
A Malinka to szczęśliwe imię - moja 3 pozaplanowa Kota się tak nazywa, też na początku dzika dzicz się wydawało a dziś turbomiziak :)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro kwi 13, 2011 20:21 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

Agor-ia pisze:Malinka - ale bombowe imie :D :1luvu:

Mnie też się bardzo podoba ! :D

Carmen201 pisze:Kinia bardzo się cieszę!
A Malinka to szczęśliwe imię - moja 3 pozaplanowa Kota się tak nazywa, też na początku dzika dzicz się wydawało a dziś turbomiziak :)

I miejmy nadzieję, że z naszej Malinki też wyrośnie tuuuuuuuurbomiziak ! :D
Obrazek

kinia098

Post » Czw kwi 14, 2011 8:51 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

Dzień dobry!

Cieszę się, że adopcje jakoś idą :) Sprawdziłem właśnie Allegro i Bulwa ma 301 odsłon, Plamka 298 (+ niezmordowany obserwator) a Czarny 240. Jestem zadowolony z tego ogłoszenia Czarnego, bo w stosunku do poprzedniej wersji zmieniłem tylko trochę tytuł i od razu ma większą popularność. Na Kokosach cały czas mało odsłon, po 23-25, na Anonsach podobnie (11-25), a na Trojmiasto więcej (67-153). Generalnie wszędzie Plamka króluje, za wyjątkiem Anonsów, gdzie Kominiarz zdecydowanie jest do przodu.

Dziś się także ukazało ogłoszenie Plamki w gazecie Echo Miasta, można zobaczyć tutaj:
http://www.echomiasta.pl/archiwum/Trojm ... 4.2011.pdf (uwaga, prawie 50 MB plik)
gdzie jest na 11 stronie pomiędzy turystyką a ogłoszeniami matrymonialnymi :ryk: Ciekaw jestem czy ktoś zadzwoni...

PS. Ja za Was trzymam kciuki w związku z egzaminami ciągle :ok: :ok: :ok:

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Czw kwi 14, 2011 9:03 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

Puszysta oddelegowana :D teraz jest pewnie w trasie do Bydgoszczy :)
do Koszalina jechała baaardzo spokojnie, tylko u Kini płakała, jak ją zamknęłyśmy w transporterku :cry:
potem troszkę się bała i siedziała w kąciku, ale wygłaskałam i wymiziałam ją na pocieszenie :)
Szczęścia Pucholku :!: :kotek:

I hit dnia: w drodze powrotnej zaliczyłam podwójną gumę 7km przed Darłowem :roll:
łehehehe takie szczęście to tylko ja posiadam :ryk:
ZAPRASZAM NA ZAKUPY: SUKIENKI, KOZAKI, BUTY, ROLKI => viewtopic.php?f=27&t=149013

commeta

Od: Czw cze 11, 2009 21:23

Post » Czw kwi 14, 2011 13:25 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

No i pojechało moje maleństwo :cry: :cry: :cry: Nawet dzień nie minął, a już tak pusto :(

Po Plami jeszcze nikt nie dzwonił !
Kominiarza można już ściągać ze stronek ;)
Teraz najważniejsze są ogłoszenia dla Bulwy i Czarnego. Bo w sezonie na maluchy nie będą miały szans :(

Iza- dzięęękuję ! Chociaż powinnam przepraszać,.. :ryk: Dobrze, że to się tylko tym skończyło :p
Obrazek

kinia098

Post » Czw kwi 14, 2011 13:31 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

kinia098 pisze:Kominiarza można już ściągać ze stronek ;)

:piwa: Komu gratulować?

kinia098 pisze:Teraz najważniejsze są ogłoszenia dla Bulwy i Czarnego. Bo w sezonie na maluchy nie będą miały szans :(

Słusznie, pomyślę zatem gdzie i jak by je jeszcze ogłosić.

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]