mk999 pisze:Rozalia wróciła do schroniska, długo się nacieszyła domem bo 2 dni
czemu? co sie stalo?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tunisia pisze:a wczoraj Krystian znalazł nowy dom, dwa tygodnie nic, cisza a tu nagle takie zainteresowanie
Tunisia pisze:a to 4 grube nieszczęścia, spoza schroniska, poza czarną - najstarszą, buraski po 4 tygodniach pozwalają się pogłaskać i chyba zaczyna im się to podobać![]()
kotki mają totalną ruinę w paszczach
Beatka bez łapy też nie jest taka dzika jak się wydawało, ale zawsze trzeba ją wydłubywać spod tapczanu, nawet dała się sfotografować
Tunisia pisze:druga przylepa to Agatka, z panią Danusią jesteśmy w stałym kontakcie (dzwoni codziennie żeby się upewnić czy wszystko w porządku), jest w szpitalu na śląsku, przez kwiecień będzie w szpitalu w krakowie, ona i córka mają dwie odmienne wizje dot. kotów (prześlę jutro jej nr.)
tak czy siak, jakby zabrać czwóreczkę (już nie liczę nawet Beaty) to i tak pozostała czwórka zostałaby sama przez kwiecień, najgorzej znosi to Tanga
nie sposób dobrze tego rozegrać bo w tej chwili najlepiej byłoby zabrać albo wszystkie(łacznie z tangą) albo żadnego
myślałam o wizycie domowej lekarza wet, żeby je chociaż obejrzał (nawet w przyszłym tygodniu - znacie kogoś dobrego kto mógłby przyjechac, zapłaciłabym za tą wizytę), zęby mają wręcz powyłamywane, nie podoba mi się brzuch trzeciej buraski, która dopiero od niedawna zaczęła wychodzić i udało mi się ją obejrzeć po kilku próbach wydrapania mi oczu - jest łysy, to że gruby to inna sprawa ale taki jakiś no nie wiem - dziwny
a Kuba białaczek jest w schronisku od 3 lat i ma niestety potwierdzoną białaczkę, poza tym nadżerki wiecznie, biegunki itd.
Tunisia pisze:a Kuba białaczek jest w schronisku od 3 lat i ma niestety potwierdzoną białaczkę, poza tym nadżerki wiecznie, biegunki itd.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości