Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
irysek_wroc pisze:a ta pustelnica daje sie glaskac?
napiszcie mi ktoras po kilka zdan o krowce, burasce i fileciku.
wiek, charakter, czy do kuwety sie zalatwia, czy po sterylce/kastracji. tak w kilku kroktkich zdaniach. dolacze zdjecie i dzis posle te 3 koty do wyborczej (tej papierowej)
Kicia_ pisze:irysek_wroc pisze:a ta pustelnica daje sie glaskac?
napiszcie mi ktoras po kilka zdan o krowce, burasce i fileciku.
wiek, charakter, czy do kuwety sie zalatwia, czy po sterylce/kastracji. tak w kilku kroktkich zdaniach. dolacze zdjecie i dzis posle te 3 koty do wyborczej (tej papierowej)
Pustelnica/Milka lubi ludzi, zawołana przychodzi i podstawia łepek do głaskania. Nie lubi innych kotów i psów, dlatego pobyt w schronisku to dla niej udręka. Do schroniska trafiła po wypadku, do tej pory lekko utyka na jedną łapkę, która była złamana. Ma ok. 1,5 roku, jest wysterylizowana.
Krówka Łatka to młodziutka, 2 letnia kicia, bardzo spokojna, łagodna i przyjacielska. To dość duża kotka o gęstym, miękkim futerku. Ma bardzo ładne oczy, które zwykle mruży w zamysleniu. Jest wysterylizowana, zdrowa i załatwia się do kuwety.
Buraska Szylkrecia, nie jest typową buraską, bo to bardzo jasny szylkret z dużą ilością kremowego. Jest kotką bardzo przymilną, lubi zwracać na siebie uwagę człowieka, zaraz podstawia grzbiet do głaskania. Lubi sie bawić, nie wyciągając przy tym pazurków. Ma ok. 6 lat, miała zrobiony przegląd u lekarza i jest zdrowa. To drobna, zwinna koteczka, bardzo przyjacielska dla ludzi i innych zwierząt.
Filet to biało-bury kocurek ze śmieszną łatką na nosku. Jest bardzo spokojny, daje się głaskać. To duży, łagodny kocur, najbardziej lubi jeść i wylegiwać sie w plamach słońca. Filecik najprawdopodobniej nie widzi zbyt dobrze, wnioskujemy to z jego zachowania. Zawsze zajmuje tylko najniższe półki do leżenia, nigdy nie widziałam, żeby gdzieś wskakiwał. Gdy się spieszy ma problem z dokładnym trafieniem w dziurkę w drzwiach, wyciętą dla kotów. Poza tym radzi sobie świetnie, nie ma problemu ze znalezieniem miski, czy kuwety. Dla kogoś, kto nie lubi jak mu kot łazi po stole, będzie towarzyszem idealnym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości