Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agness78 pisze:Szylkrecia to cudowna kotka o wyjątkowej urodzie i ogromnym uroku osobistymKicia urodziła się we wrocławskim schronisku, tam żyje od zawsze. Nie zna ciepła domowego ogniska, choć bardzo by chciała żyć inaczej… Szylkrecia to naprawdę wyjątkowa kotka, mimo miejsca w którym przebywa - kocha ludzi, dobrze też dogaduje się z innymi kotami
Błagam!!!! Nie pozwólmy spędzić jej tam reszty życia, bez szans na miłość i zainteresowanie.
To młoda kicia, ma ok 2 lat, dajmy jej szansę na lepsze życie!
Szylkrecia jest zdrowa i wysterylizowana. To koteczka niezależna, ale jak zaufa człowiekowi z pewnością okaże bezwarunkową miłość i oddanie.
To naprawdę cudowna kicia! Nie mogę uwierzyć, że do tej pory nie znalazła jeszcze DS!
Kto pokocha Szylkrecię, kto da jej szansę??? :cry:
A oto i nasza Szylkrecia![]()
![]()
![]()
![]()
LINK do wątku Szylkreci: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=93587&start=0
Korciaczki pisze:Piękna Szylkrecia, szkoda jej. Jeszcze nie poznała co to dom, choć taka śliczna jest...
Jest już na pierwszej!!!!
Korciaczki pisze:A dlaczego ona ma małe sznase na dom? Nie jesteśmy na watku od początku...Jest piękna, kochana,młoda...
izydorka pisze:piękne kolorki...
Korciaczki pisze:Czyli schronisko jej oddać nie chce? Tak jak Tygrysa?
]Ona będzie miała przyzwolenie na adopcję, tyle że na co dzień nikt po za pracownikami i wolontariuszami nie mam szansy jej zobaczyć w schronisku
Korciaczki pisze:]Ona będzie miała przyzwolenie na adopcję, tyle że na co dzień nikt po za pracownikami i wolontariuszami nie mam szansy jej zobaczyć w schronisku
A dlaczego? Przecież chyba nie ucieka przed obcymi, jest kochaną koteczką, miziastą. ?.
Trzymamay PRZEOGROMNE kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości