ja naprawdę nie rozumiem czemu do tej pory nikt się w Kropce nie zakochał, to znaczy ja się zakochałam ale póki co nie mogę wziąść do domu kolejnego kota
trzymam kciuki czy ona jest na www.cafeanimal.pl ?
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
zarejestruj się jako domowy schron i wystaw kota, wstaw zdjęcia, dużo i ładne, i może ... kilka dni później zobaczysz ogłoszenie w "metro"
i jeszcze polecam aleokazja.pl - to też ukazuje się w postaci papierowej, a tak łatwiej trafic do ludzi
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
oczywiście odzew jest bardzo różny, od telefonów bardzo powaznych do idiotycznych
dzis do domku poszedł troszke przeziębiony Slaider bury kotek z dzialek [pani sie tak zakochała ze stwierdziła ze sama go bedzie leczyc i juz musi u niej zostacsuper dom]
ale ktos nam za to do garazu podżucił da kotki około 3 miesięczne normalnie rano TŻ wlazł do garazu i wrucił z nowinami ze po garazu biegają dwa kociaki były strasznie przerazone łapalismy na klatke łapke ,ale mysle ze nie dzikie ,dzis dałam im spokuj jutro zobacze co to za cuda i wiec nadal 13 tymczasów
dzis ktos pytał o kropke domek z ogródkiem [co w jej rzypadku super] i wszystko jest na dobrej drodze poniewaz ci ludzie marzą o takim kocie wiec jest szansa ale co sie z tym wiąze znów mały kłopot dowóz do wrocławia
PILNIE OKOŁO 60 ZŁ NA PALIWO POTRZEBNE PROSZE POMÓZCIE