dorcia44 pisze:śmiejcie sie ze mnie smiejcie![]()
a mi zrobiło się przykro ....ktos prosił o pomoc,pilną na cito(maluchy w lecznicy,nie ma gdzie ich zabrać)..zaproponowałam siebie(no bo daje całą siebie w tym co robie)..i właściwie usłyszałam że ...no raczej nie...bo mam za duzo futer i niezbyt dobre warunki,i nie bede mogła poswiećic im odpowiednią ilośc czasu...smutno mi i przykro..bo czasu mam aż nadto a wydawalo mi się że jestem dobrym domkiem tym. i stałym tez...że zawsze wszystko wypatrze ,wykocham ,wypieszcze ,karmie lepiej niz nas ludzi..zrobiło mi sie okropnie...
lepszy jest domek taki gdzie cały dzien pracuja ale futer maja mniej...?
a może to prawda tylko nikt do tąd nie potrafił mi tego powiedziec...
albo dla jednych kotków jestem dobra a dla innych niebardzo ..bo są lepsze...e dół totalny..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a chciałam tylko pomoc....................................

No jak można w ogóle tak powiedzieć

Dorciu Ty jesteś najlepszym domkiem na świecie! Tyle czasu poświęcasz zwierzakom, najlepsze jedzonko im dajesz, dbasz o nie, masz czas dla nich. Byłam u Ciebie i widziałam jakie masz piękne i zadbane futra.
Nawet mój TŻ był pełen podziwu dla Ciebie, że przy takiej ilości wszystkie są piękne i zadbane.

Dorciu nie przejmuj się gadaniem ludzi, którzy Cię nie znają. My i tak wiemy swoje.

A mała czarna świetnie trafiła. Prywatnego weta będzie miała. Ho! Ho!

Bardzo się cieszę!!

A Twoja Polcia właśnie znowu mi biust ciumka.

Naprawdę bym chciała taką teściową jak Ty, bo moja przyszła jest anty kocia i ostatnio miałyśmy spięcie.