Mała czarna KTOŚ MNIE POKOCHAł..mam dom!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 26, 2007 16:36

dorcia44 pisze:śmiejcie sie ze mnie smiejcie :evil:

a mi zrobiło się przykro ....ktos prosił o pomoc,pilną na cito(maluchy w lecznicy,nie ma gdzie ich zabrać)..zaproponowałam siebie(no bo daje całą siebie w tym co robie)..i właściwie usłyszałam że ...no raczej nie...bo mam za duzo futer i niezbyt dobre warunki,i nie bede mogła poswiećic im odpowiednią ilośc czasu...smutno mi i przykro..bo czasu mam aż nadto a wydawalo mi się że jestem dobrym domkiem tym. i stałym tez...że zawsze wszystko wypatrze ,wykocham ,wypieszcze ,karmie lepiej niz nas ludzi..zrobiło mi sie okropnie...
lepszy jest domek taki gdzie cały dzien pracuja ale futer maja mniej...?
a może to prawda tylko nikt do tąd nie potrafił mi tego powiedziec...

albo dla jednych kotków jestem dobra a dla innych niebardzo ..bo są lepsze...e dół totalny.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: a chciałam tylko pomoc....................................

8O 8O 8O :evil: :evil: :evil: Kurczę ale się wkurzyłam!!!!!!!!!
No jak można w ogóle tak powiedzieć :?: :evil:

Dorciu Ty jesteś najlepszym domkiem na świecie! Tyle czasu poświęcasz zwierzakom, najlepsze jedzonko im dajesz, dbasz o nie, masz czas dla nich. Byłam u Ciebie i widziałam jakie masz piękne i zadbane futra.
Nawet mój TŻ był pełen podziwu dla Ciebie, że przy takiej ilości wszystkie są piękne i zadbane. :D
Dorciu nie przejmuj się gadaniem ludzi, którzy Cię nie znają. My i tak wiemy swoje. :D

A mała czarna świetnie trafiła. Prywatnego weta będzie miała. Ho! Ho! :D
Bardzo się cieszę!! :D

A Twoja Polcia właśnie znowu mi biust ciumka. :roll: :wink:

Naprawdę bym chciała taką teściową jak Ty, bo moja przyszła jest anty kocia i ostatnio miałyśmy spięcie. :roll: :evil:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Śro wrz 26, 2007 17:09

Madziu.... :1luvu: :love: ..no przechodzi mi ..już mi lepiej ...a jak czytam to aż puchne z radości :D no przyznam sie bez bicia że w chalupie moge miec nie teges... :oops: ale futra to moja miłość..wielka ..ogromna miłośc..

ciumka :P mój kochany ciumaczek....dobrze trafiła..takiego domku szukałam 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro wrz 26, 2007 17:26

No Dorcia czytam, że już z Tobą lepiej a miałam już Cię przez kolano przekładać za gadanie głupot. :twisted:
Bardzo wiele kociaków zawdzięcza Ci życie i dobre domki.
Futra CIę kochają i my też a Ty się jakąś burą maupą przejęłaś i jej gadaniem :? Wypnij się i rób swoje :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro wrz 26, 2007 18:10

maggia pisze:
dorcia44 pisze:śmiejcie sie ze mnie smiejcie :evil:

a mi zrobiło się przykro ....ktos prosił o pomoc,pilną na cito(maluchy w lecznicy,nie ma gdzie ich zabrać)..zaproponowałam siebie(no bo daje całą siebie w tym co robie)..i właściwie usłyszałam że ...no raczej nie...bo mam za duzo futer i niezbyt dobre warunki,i nie bede mogła poswiećic im odpowiednią ilośc czasu...smutno mi i przykro..bo czasu mam aż nadto a wydawalo mi się że jestem dobrym domkiem tym. i stałym tez...że zawsze wszystko wypatrze ,wykocham ,wypieszcze ,karmie lepiej niz nas ludzi..zrobiło mi sie okropnie...
lepszy jest domek taki gdzie cały dzien pracuja ale futer maja mniej...?
a może to prawda tylko nikt do tąd nie potrafił mi tego powiedziec...

albo dla jednych kotków jestem dobra a dla innych niebardzo ..bo są lepsze...e dół totalny.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: a chciałam tylko pomoc....................................

8O 8O 8O :evil: :evil: :evil: Kurczę ale się wkurzyłam!!!!!!!!!
No jak można w ogóle tak powiedzieć :?: :evil:

Dorciu Ty jesteś najlepszym domkiem na świecie! Tyle czasu poświęcasz zwierzakom, najlepsze jedzonko im dajesz, dbasz o nie, masz czas dla nich. Byłam u Ciebie i widziałam jakie masz piękne i zadbane futra.
Nawet mój TŻ był pełen podziwu dla Ciebie, że przy takiej ilości wszystkie są piękne i zadbane. :D
Dorciu nie przejmuj się gadaniem ludzi, którzy Cię nie znają. My i tak wiemy swoje. :D

A mała czarna świetnie trafiła. Prywatnego weta będzie miała. Ho! Ho! :D
Bardzo się cieszę!! :D

A Twoja Polcia właśnie znowu mi biust ciumka. :roll: :wink:

Naprawdę bym chciała taką teściową jak Ty, bo moja przyszła jest anty kocia i ostatnio miałyśmy spięcie. :roll: :evil:
Dorciu, jesteś Wspaniałą Kociarą, najlepszym domkiem pod słońcem. Nie wiem, kto Tobie mógł zrobić tak wielką przykrość, bo Ty dla mnie jesteś ANIOŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzielisz się kotami, pieskami ostatnią kromką chleba, dosłownie. Trzeba naprawdę nie mieć serca, żeby tak TOBIE powiedzieć. Tu jest tyle osób, które Ciebie szanują, bardzo lubią i cenią. Nie martw się takim jednym przypadkiem. . Ja Ciebie koffam i już. Zresztą wiesz o tym :wink: !!!
Marcelibu

Post » Śro wrz 26, 2007 18:41

no i sie popłakałam :oops: :oops: :oops: ..wasza wina :twisted: :wink:
ale co tam..jestem dobroduszna i wam wybacze moje łzy 8)
ja tez was kocham..jesteści ... :love: :love: :love: :love:

no teraz moge juz iśc spać....spokojnie i dziekuje wam jeszcze raz...no i po raz setny..co ja bym bez was zrobiła :D
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 26, 2007 18:50

Dorcia...po to są przyjaciele :lol: :lol:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Małgorzata
Obrazek

margherita

Od: Pon cze 25, 2007 18:17

Post » Czw wrz 27, 2007 9:46

Witam już w lepszym nastoju :D ...jeszcze raz wam dziekuje za dobre slowa i wsparcie...
finał tej sprawy jest....ale nie napisze jaki...nie tu.
buziaczki dla was wszystkich :D
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 27, 2007 16:35

Dorciu a jakieś wieści masz o małej czarnej? :D
Obrazek

maggia

Post » Czw wrz 27, 2007 17:20

mam wiesci ,mam 8) na bierząco ...nawet zdjęcia i zdjęcia karmy jaka jej kupili...bo ja guuupia baba molestuje pytaniami :oops: no to mi pokazują..mruczy ,tuli sie ...jest podobno SŁODKA :D
wiecie jak to sie czyta to dusza skacze z radości...a psy Małą czyli Nitke cały czas adoruja ,wstawie fotke ...ale pozniej.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 27, 2007 17:48

dorcia44 pisze:mam wiesci ,mam 8) na bierząco ...nawet zdjęcia i zdjęcia karmy jaka jej kupili...bo ja guuupia baba molestuje pytaniami :oops: no to mi pokazują..mruczy ,tuli sie ...jest podobno SŁODKA :D
wiecie jak to sie czyta to dusza skacze z radości...a psy Małą czyli Nitke cały czas adoruja ,wstawie fotke ...ale pozniej.

:D :D :D
Obrazek

maggia

Post » Czw wrz 27, 2007 17:53

Bardzo sie cieszę, że masz lepszy nastrój!!! Buziaczki z hotelu z Kielc!!!
Marcelibu

Post » Czw wrz 27, 2007 17:59

ale ci dobrze 8) ...juz tak dawno dupki sobie nie wietrzyłam... :oops: ...głupoty gadam ,przeciez ciągle jeżdze na kozie ...to sobie wietrze... :wink:
buziaczki z Warszawy :D
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 27, 2007 20:02

dorcia44 pisze:mam wiesci ,mam 8) na bierząco ...nawet zdjęcia i zdjęcia karmy jaka jej kupili...bo ja guuupia baba molestuje pytaniami :oops: no to mi pokazują..

ale oni cierpliwość mają! :twisted: :lol: ;)
dorcia44 pisze:mruczy ,tuli sie ...jest podobno SŁODKA :D

:D :D :D

czekam na fotki 8) :wink:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

[poprzednia]