Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Rupert pisze:W każdym razie gdyby ktoś do niego wyciągał ręce, łapał ( !!!) na rece, nie wiem jakie tam jeszcze ludzie mają odruchy okazywania uczć, to skutki BEDĄ opłakane.
Chyba, ze ktoś lubi chirurgów...
Veto! To grzeczny i układny chłopakJa tam go wygarnąłem z podłogi, porwałem na ręce, wytarmosiłem za uszami, wygłaskałem, nawet mruczeć zaczął. Może był zbyt zdumiony taką bezczelnością
Neigh pisze:Rupert pisze:W każdym razie gdyby ktoś do niego wyciągał ręce, łapał ( !!!) na rece, nie wiem jakie tam jeszcze ludzie mają odruchy okazywania uczć, to skutki BEDĄ opłakane.
Chyba, ze ktoś lubi chirurgów...
Veto! To grzeczny i układny chłopakJa tam go wygarnąłem z podłogi, porwałem na ręce, wytarmosiłem za uszami, wygłaskałem, nawet mruczeć zaczął. Może był zbyt zdumiony taką bezczelnością
Spróbuj to powtórzyć jeszcze ze 3 razy to pogadamy:-)
Jagooda pisze:No dokładnie, sama uroda to nie wszystko![]()
A jak mój ulubieniec Anthon/Śnieżek - takie cudo jeszcze nie znalazło domku? Chyba był ktoś chętny.
Jagooda pisze:Tak też myślałam, że chętni są tylko nie spełniają podstawowych warunków, oby szybko znalazł bo mnie kusi- a teraz jeszcze nie powinnam brać kolejnego kota - przynajmniej dopóki nie wyadoptuje się moja tymczaska (zresztą nie wiem czy też przeszłabym "selekcję"
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 13 gości