Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
andzelika1952 pisze:O ironio losu.Czynsz do końca kwietnia będzie opłacony i do końca kwietnia także będziemy mogli być w lokalu. Dostaliśmy wypowiedzenie z półrocznym okresem wypowiedzenia .
andzelika1952 pisze:O ironio losu.Czynsz do końca kwietnia będzie opłacony i do końca kwietnia także będziemy mogli być w lokalu. Dostaliśmy wypowiedzenie z półrocznym okresem wypowiedzenia .
kociamysza pisze:andzelika1952 pisze:O ironio losu.Czynsz do końca kwietnia będzie opłacony i do końca kwietnia także będziemy mogli być w lokalu. Dostaliśmy wypowiedzenie z półrocznym okresem wypowiedzenia .
Nie chca juz kotow pod swoim dachemi znowu tulaczka i poniewierka.
Ogonku, wymodzimy cos na fejsa w sprawie lokalu? ten lykend powinnam miec wolniejszy
_ogonek_ pisze:kociamysza pisze:andzelika1952 pisze:O ironio losu.Czynsz do końca kwietnia będzie opłacony i do końca kwietnia także będziemy mogli być w lokalu. Dostaliśmy wypowiedzenie z półrocznym okresem wypowiedzenia .
Nie chca juz kotow pod swoim dachemi znowu tulaczka i poniewierka.
Ogonku, wymodzimy cos na fejsa w sprawie lokalu? ten lykend powinnam miec wolniejszy
Przykro mi, ale zgodnie.z.tym, co napisałam na ogólnym, ja na razie zostaję tylko obserwatorem... dam znać Magdzie. Coś wymyślimy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek i 48 gości