Parys,Abi w DS.Huciane koty.Są i psy...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 27, 2012 5:54 Re: Parys,Abi w DS.Dziczki na wolności,a Sara w lecznicy.

Marta, wiem i podziwiam Cię :1luvu:
U nas jest stowarzyszenie.Bardzo udzielają się na portalach stalowowolskich i w telewizji.Większość to działacze SLD, startują w wyborach i ktoś w komentarzach do artykułu zarzucił im, że chodzi chyba o lans i tyle.Na stronie nie ma statutu, numeru telefonu, nic.Chodzą np.do przedszkoli z pieskiem i edukują dzieci.Wszystko jest nagrywane, są zdjęcia, wywiady. Może zaczną działać? Nie wiem.
Póki co, trzeba się zająć kotami.Żałuję, ale nie mam możliwości zająć się psami :cry: Gdyby nie wetka i możliwość przetrzymywania w lecznicy, byłoby tragicznie.Pomaga Katalina, Ania łapie bezdomniaki, Dorotea82 tymczasuje Nelę, a ja żebrzę o pieniądze.No i miau pomaga :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto mar 27, 2012 15:07 Re: Parys,Abi w DS.Dziczki na wolności,a Sara w lecznicy.

Futrzak pożyczył klatkę-łapkę i nie złapali ani jednego kota,nawet w te największe mrozy :( więc z pewnością chodzi tylko o lans :!: Wprawdzie też Zuzi dzisiaj nie złapałam-za dużo ludzi i nie wyszła :(

jaga666

Od: Wto mar 06, 2012 17:55

Post » Wto mar 27, 2012 17:06 Re: Parys,Abi w DS.Dziczki na wolności,a Sara w lecznicy.

Oj, chyba z nią ciężko będzie.

ewar

Post » Wto mar 27, 2012 19:44 Re: Parys,Abi w DS.Dziczki na wolności,a Sara w lecznicy.

Oto obiecane zdjęcia:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Jak widać Neska jest bardzo zapracowanym kotkiem - testuje łóżka (sprawdza czy są wygodne), trenuje zapasy, a w wolnych chwilach służy za okolicznościową ozdobę. To bardzo pożyteczny kotek :ok: .

psotny kot

Od: Pt sty 13, 2012 20:22

Post » Wto mar 27, 2012 19:49 Re: Parys,Abi w DS.Dziczki na wolności,a Sara w lecznicy.

Widzę że Neska ma domek z marzeń :lol: i jak prawdziwa kobieta kocha kwiaty :piwa: dziękuję psotny kocie :mrgreen:

jaga666

Post » Wto mar 27, 2012 20:01 Re: Parys,Abi w DS.Dziczki na wolności,a Sara w lecznicy.

To ja dziękuję za to, co robicie dla tych bezbronych stworzonek :ok:

psotny kot

Od: Pt sty 13, 2012 20:22

Post » Wto mar 27, 2012 20:39 Re: Parys,Abi w DS.Dziczki na wolności,a Sara w lecznicy.

Miała Neska szczęście w życiu
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Śro mar 28, 2012 5:53 Re: Parys,Abi w DS.Dziczki na wolności,a Sara w lecznicy.

Jak miło takie zdjęcia oglądać :1luvu: :1luvu: :1luvu: Tak ładnie razem wyglądają. Nesia jest jak moja Tola, to dopiero była agentka.Nie odpoczywała ani chwili, właziła wszędzie, im wyżej, tym lepiej, na przykład siedziała na karniszu, na szafie.Bardzo mnie to cieszyło, bo była okazem zdrowia.Dziś jest spokojną kotką, mieszka z Bolusiem w świetnym DS.
Psotny kocie, jeszcze będziecie koty zmuszać do biegania, do zabawy. Niech będą takie rozbrykane, szczęśliwe jak najdłużej, bo to dobrze wróży na przyszłość.

ewar

Post » Śro mar 28, 2012 6:46 Re: Parys,Abi w DS.Dziczki na wolności,a Sara w lecznicy.

psotny kot pisze:To ja dziękuję za to, co robicie dla tych bezbronych stworzonek :ok:

Dziękujemy :1luvu:
Robimy naprawdę, co możemy. Na szczęście mamy wyjątkowo zdrowe koty, a więc są tylko odrobaczane, sterylizowane..itd, czyli standard.Bardzo dbamy o komfort psychiczny kotów, są wypuszczane, przytulane, mają zabawki, mięciutkie posłanka, dobre jedzenie.Każda z nas robi to, co może i umie, to jest fajne. Wszystkie jesteśmy zakocone, Kasia ma trzy koty, ja również plus tymczas, Ania cztery, nie jest więc łatwo, wiadomo.Dorota tymczasuje Nelę, to super, bo przecież lecznica nie jest z gumy. Bardzo jestem wdzięczna wetce, że się tak zaangażowała :1luvu: Widzi, że są efekty pomocy, a to sprawia, że chce się coś robić nadal.Oby tylko starczyło sił i środków.

ewar

Post » Śro mar 28, 2012 12:52 Re: Parys,Abi w DS.Dziczki na wolności,a Sara w lecznicy.

A ta tarnobrzeska kotka, Lawinia chyba będzie miała domek w Stalowej Woli.Z ogródkiem, z kotem do towarzystwa.Jest piękna, ale jest po wypadku i nie kontroluje pęcherza.Domek o tym wie i jest przygotowany.Jest już coraz lepiej, jest więc nadzieja, że wszystko wróci do normy.Domek znalazła Ania (jaga666), dziękuję :1luvu:
A oto Lawinia
Obrazek
Na domek w Tarnobrzegu czekają jeszcze dwa całe białe 6-miesięczne kocurki.Ponoć przesłodkie, spokojniutkie do nieprzyzwoitości.Mam dostać zdjęcia, wkleję, ale chyba też założę im wątek.

ewar

Post » Śro mar 28, 2012 20:30 Re: Parys,Abi w DS.Dziczki na wolności,a Sara w lecznicy.

Jutro około 13 ma być Lawinia u mnie i pani Elwira podpisuje umowę adopcyjną :ok:

jaga666

Post » Śro mar 28, 2012 20:39 Re: Parys,Abi w DS.Dziczki na wolności,a Sara w lecznicy.

To świetnie :lol: Miewałam już tarnobrzeskie koty na tymczasie, były rewelacyjne.Lawinia jest przepiękna i na pewno będzie zdrowa. :ok: :ok: :ok: , aby jak najszybciej.Z p.Elwirą będzie stały kontakt, a więc również wieści o kotce. :lol:
Aniu, łap Kasię, bo będą kociaki i wtedy :cry:

ewar

Post » Czw mar 29, 2012 16:14 Re: Parys,Abi w DS.Dziczki na wolności,a Sara w lecznicy.

Nie Kasię, a Zuzię :oops: Już mi się wszystko myli.
A Lawinia już w domku :lol: Jest ogromna i bardzo piękna.

ewar

Post » Czw mar 29, 2012 16:55 Re: Parys,Abi w DS.Dziczki na wolności,a Sara w lecznicy.

Jutro będę miała wieści z domku Lawinii :D teraz jest zwiedzanie i zapoznanie. :D Pani Elwira bardzo kocha zwierzęta :piwa: powinno być dobrze :mrgreen:

jaga666

Post » Pt mar 30, 2012 12:42 Re: Parys,Abi w DS.Dziczki na wolności,a Sara w lecznicy.

No i jest bardzo dobrze :lol: Kotkę pokochali wszyscy domownicy, jest głaskana, noszona na rękach, chyba nawet dogada się z pieskami.Kota zdominowała, pokazała mu, kto tu rządzi i jest super. Okazało się, że bardzo często wchodzi do kuwetki, jakiś problem po wypadku jest, ale ani razu nie popuściła. Kochane stworzonko, jakby wiedziała, że ma dobry domek i robi wszystko, aby Dużym nie sprawiać kłopotu. Jest prześliczna,miziasta, miła, Ania na pewno będzie nękać o zdjęcia, no i wieści też będą na bieżąco.Kotka będzie dostawała dobre jedzonko, żadne resztki.Wygląda na to, że jest happy end, co mnie ogromnie cieszy :lol: :lol: :lol:

ewar

[poprzednia][następna]