50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie kwi 10, 2011 14:43 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

Widzę, że ten temat jakoś słabą popularność ma ;/. Mam dla was dokładny wygląd layout'a

tutaj!

Na razie z "don't copy" ponieważ nie daję wam moich praw autorskich. Macie wybrać jedno z menu. Te na belce, lub te po lewej. Ta stronka za ok. 3 tygodnie wyruszy (beta). Po becie będę dodawał możliwość komentarzy, wybór kolorków strony. Teraz będę robił layout forum.

rafek1241

Od: Sob kwi 09, 2011 21:36

Post » Nie kwi 10, 2011 14:58 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

Dzień dobry!

rafek1241 pisze:Widzę, że ten temat jakoś słabą popularność ma ;/.

Dlaczego słabą? Fajnie to wygląda. Czy to chcesz robić we flashu czy HTML + JavaScript? Mi się osobiście bardziej podoba idea menu po lewej.

rafek1241 pisze:Na razie z "don't copy" ponieważ nie daję wam moich praw autorskich. Macie wybrać jedno z menu. Te na belce, lub te po lewej. Ta stronka za ok. 3 tygodnie wyruszy (beta). Po becie będę dodawał możliwość komentarzy, wybór kolorków strony. Teraz będę robił layout forum.

Widzę, że rzeczywiście się rozkręcasz :) Może z tym forum i rozbudowanym systemem komentarzy się wstrzymaj, ja bym proponował nie dublować miau.pl, tu chodzi o katalog kotów i informacje dla ewentualnych osób które chciałyby wspomóc akcję. A tak napracujesz się a potem być może nikt nie będzie z tych dodatkowych funkcji korzystał.

Tak przy okazji, na jakich zasadach udostępnisz Kini swoją pracę?

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Nie kwi 10, 2011 15:11 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

Na zasadach, kolega koleżance XD (prawa całkowite, oprócz prawa do zmieniania stopki w logo. Będę prowadził aktualizacje techniczne i także kształcił się, robiąc je ^^). Robię to na html, php + Javascript. Jak się dowiedziałem od kinii forum, chatu i komentarzy ma nie być. Więc na początek logowanie będzie tylko dla adminów. Jutro dostanę od niej dokładny rozpis co i jak i zacznę programować stronkę.

rafek1241

Post » Nie kwi 10, 2011 15:16 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

Jeśli chodzi o podczepienie się pod jakąś organizację; rozmawiałam o tym już trochę z ssb. Pomysł fajny, bo dzięki temu może trochę więcej ludzi by się o darłowskich dowiedziało, byłoby więcej wpłat, bo pod opieką fundacji ( a ludzie chyba bardziej wierzą organizacji niż osobie prywatnej ). Tylko czy do tego nie potrzeba osoby dorosłej ?

A ja właśnie opracowuję stronkę na... kartce :mrgreen: :lol: Wzoruję się trochę na niekochanych, żeby nie przeoczyć ważnych elementów ;)

Rafek- wiesz, że z aktualizacjami to będziesz miał czasem sporo roboty :ryk:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie kwi 10, 2011 15:18 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

Super to się wszystko rozkręca :mrgreen:

Rafek, jeżeli potrzebowałbyś jakiejś pomocy z tą stroną to oczywiście możesz na mnie liczyć :)

Adam
aburacze

Post » Nie kwi 10, 2011 15:25 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

Spoko i z góry dzięki xd

rafek1241

Post » Nie kwi 10, 2011 15:33 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

Kurcze, rozwijamy się :lol: Pamiętam jak kiedyś każdy mi mówił, żebym sobie darowała to latanie za kotami itd. Ja zawsze na to odpowiadałam: " jeszcze mnie zobaczycie w telewizji przez te koty " :ryk:

Właśnie ! carmenco i inne dziewczyny podjęły decyzję, że kwota 486,52zł, która została z ich akcji, zostanie przekazana dla mnie na zakup karmy ! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jestem baaaardzo mile zaskoczona ! Nie spodziewałabym się, że nagle ktoś mi tak spadnie z nieba :1luvu: Dziękuję ślicznie dziewczyny ! :1luvu:

I gratis zdjęcie Mini Bulwy z nowego domku, która teraz nazywa się...... SZISZA !
Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Nie kwi 10, 2011 16:21 Re: 40kotów Darłowo- carmenco dziękujemy za karmę! :)

A teraz uwaga :mrgreen: Strona wszechczasów :mrgreen:
Obrazek

Wszelkie poprawki mile widziane :lol:
Obrazek

kinia098

Post » Nie kwi 10, 2011 16:45 Re: 40kotów Darłowo- carmenco dziękujemy za karmę! :)

Projekt strony super, jestem za :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

Post » Nie kwi 10, 2011 16:48 Re: 40kotów Darłowo- carmenco dziękujemy za karmę! :)

Chłopaki odwalacie kawał dobrej roboty.
Jeśli będziecie potrzebować admina sieciowego i darmowego serwera mój TŻ zgodził się pomóc.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Nie kwi 10, 2011 17:49 Re: 40kotówDarłowo-potrzebna karma i wsparcie na sterylki.WIOSNA

kinia098 pisze:Jeśli chodzi o podczepienie się pod jakąś organizację; rozmawiałam o tym już trochę z ssb. Pomysł fajny, bo dzięki temu może trochę więcej ludzi by się o darłowskich dowiedziało, byłoby więcej wpłat, bo pod opieką fundacji ( a ludzie chyba bardziej wierzą organizacji niż osobie prywatnej ). Tylko czy do tego nie potrzeba osoby dorosłej ?

Dobre pytanie, ale kto pyta nie błądzi - proponuję żebyś zadzwoniła w tygodniu do Vivy i się dowiedziała:

ul. Kawęczynska 16 lok 42a
03-772 Warszawa
tel. 0801011902

e-mail: biuro@viva.org.pl
biuro czynne jest w godzinach: 9-17 od poniedziałku do piątku

gg:34564874

Jeżeli nie możesz to daj znać, ja zadzwonię. Ale chyba lepiej, żeby rozmawiali z Tobą :)

Adam
aburacze

Post » Nie kwi 10, 2011 21:03 Re: 40kotów Darłowo- carmenco dziękujemy za karmę! :)

Dyktatura pisze:Chłopaki odwalacie kawał dobrej roboty.
Jeśli będziecie potrzebować admina sieciowego i darmowego serwera mój TŻ zgodził się pomóc.

Tworzenie zostawiam już panom :mrgreen: Bo jak widać moje zdolności informatyczne są no.. :roll:
Do Vivy napiszę :D Jak będzie można coś działać, to będę dzwonić :D

Szalony Kot pisze:Kinia, jasna cholercia, ale Ty z kopa idziesz :mrgreen:

Nooo 8O Sama nie dowierzam :roll:
Obrazek

kinia098

Post » Nie kwi 10, 2011 21:48 Re: 40kotów Darłowo- carmenco dziękujemy za karmę! :)

Wow 8O Przed chwilą Puszek wyskoczył Pauli na dwór :strach: :spin2: Na szczęście szybko ją złapała.. :o

edit: właśnie próbuje wyleźć przez uchylone okno .... :/ i znowu jestem coraz bardziej za domkami z ogrodem ... :/
Obrazek

kinia098

Post » Nie kwi 10, 2011 23:15 Re: 40kotów Darłowo- carmenco dziękujemy za karmę! :)

Kinia jeśli chodzi o Vivę tudzież inne organizacje, to pytaj w kierunku czy by Ci nie mogli użyczyć/założyć subkonta na darłowskie, oni już robili takie rzeczy.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

[poprzednia][następna]