Z tego ,co widać , to dobry Domek i Balbinka na pewno w końcu go pokocha.Życzę jej ,żeby to było jak najszybciej.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jasdor pisze:Tylko, że zuzia dalej się martwi o Balbinkę i pewnie jeszcze długo będzieMusimy ja w następnego tymczasa wrobić - szybciej zapomni
edii pisze:Strasznie się cieszę,że Balbinka wreszcie znalazła Domek , bo pamiętam, że zuzia bardzo się o to martwiła.
Z tego ,co widać , to dobry Domek i Balbinka na pewno w końcu go pokocha.Życzę jej ,żeby to było jak najszybciej.
jasdor pisze:Czyli normalna reakcja wyadoptowanego kota + byłej opiekunki + nowych opiekunów![]()
![]()
![]()
Fajnie pisać, bo mnie to nie dotyczyJeśli choć troszke do brzuszka wkłada, to jest dobrze. Gorzej, jakby zupełnie nic nie jadła. Pomału się wszystko ułoży, a Balbinka jest pewnie w nowym domu zamiennikiem telewizora i komputera
jasdor pisze:A może Pani by się dała namówić i spróbowała ze śmietanką 12 % . Jeśli Balbi nic po mleku nie jest, jeszcze rozcieńczonym, to chyba jej nie zaszkodzi. Jeśli rewolucji kuwetkowych nie wykazuje, to niech pije sobie , na zdrowie
Amika6 pisze:Nie wiem co się dzieje, już drugi dzień jak moje posty tu się nie wczytują.
Nie rozumiem, przecież ja tu tylko z radami i ciepłymi myślami![]()
![]()
Może teraz matrwe przedmioty mają lepszy humor i tym razem się uda
Edit: Ooo, udało się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], puszatek i 21 gości