Cynamon - ma dom. Wreszcie......:-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 07, 2011 16:01 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Transport? Jutro rano do Poznania?

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Wto cze 07, 2011 16:06 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Arcana pisze:Transport? Jutro rano do Poznania?

Nieeeee do Zielonej Góry - a kiedy? Póki Edzina ma wolny dt.
Tiaaa.......ostatnio usłyszałam, że ktoś nie będzie pomagał bo ma za daleko - dobre. Naprawdę dobre.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto cze 07, 2011 16:09 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Ja też tak myślę Pętelko - los się do niego uśmiechnie. Na 100 %

Noo warto mieć namiar "jeżowy". Chociaż hihihi w życiu nie zapomnę Bianki, co sobie pod pachą przyniosła do domu......dzika hihihihi.

Ezzme - trzymanie się sztywne tematu w towarzystwie tylu kobiet - to by było usilne wypaczanie natury. Bądzmy kurcze ludzmi nie cyborgami.....

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto cze 07, 2011 16:18 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Neigh pisze:
Arcana pisze:Transport? Jutro rano do Poznania?

Nieeeee do Zielonej Góry - a kiedy? Póki Edzina ma wolny dt.
Tiaaa.......ostatnio usłyszałam, że ktoś nie będzie pomagał bo ma za daleko - dobre. Naprawdę dobre.

Do Zielonej odpadam. :mrgreen:

Arcana

Post » Wto cze 07, 2011 18:44 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Mogę w sobotę rano z Poznania do Zielonej.
Zrobię dla Cy.
Ewentualnie we wtorek następny.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto cze 07, 2011 18:49 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

kotkins pisze:Mogę w sobotę rano z Poznania do Zielonej.
Zrobię dla Cy.
Ewentualnie we wtorek następny.

Arcana, co Ty na to?
Ja mogę do Wawki......
Dałabyś radę jeszcze raz do Poznania? Już wiesz jak wyglądam, to będzie łatwiej....

O właśnie - na pewnym wątku mi zarzucano że proszę o pomoc ludzi których nie znam......kurcze Was w sumie też nie znam:-) Znaczy Arcanę już tak:-)

Obrazek

Neigh

Post » Wto cze 07, 2011 18:54 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Mnie nie musisz znać bo ja znam Ciebie. :lol:

W końcu masz mojego przyszłego kota!!!
Nie wypuszczę Cy w lesie jestem na to za głupia!!!!!

kotkins

Post » Wto cze 07, 2011 20:47 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

kotkins pisze:Mnie nie musisz znać bo ja znam Ciebie. :lol:

W końcu masz mojego przyszłego kota!!!
Nie wypuszczę Cy w lesie jestem na to za głupia!!!!!

Z Tobą to jest insza inszość - w sumie dzieci mamy żenić......to wiesz, poznamy się blizej po ślubie hihihi.

Obrazek

Neigh

Post » Wto cze 07, 2011 20:59 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Masz rację.
Ale wiesz: z kotami trza uważać.
Bo to koty, nie dzieci!

kotkins

Post » Wto cze 07, 2011 22:45 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Ooooo! W Poznaniu może ktoś by go przetrzymał, ale muszę wiedzieć kiedy i na ile.
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Wto cze 07, 2011 22:51 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Edzina pisze:

Ooooo! W Poznaniu może ktoś by go przetrzymał, ale muszę wiedzieć kiedy i na ile.

Kurde gdyby było wiadomo wcześniej, to można go było wysłać razem z Julką.......

Chociaż z drugiej strony tak po prawdzie, to te dlugowlose 13 latki pilniejsze. Ja już naprawdę nie ogarniam tego wszystkiego.......

Obrazek

Neigh

Post » Wto cze 07, 2011 22:55 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

jutro z samego rana Warszawa - Radom

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Śro cze 08, 2011 6:48 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

inga.mm pisze:jutro z samego rana Warszawa - Radom

Dzięki ale to awykonalne i nic by nam nie dało.

Obrazek

Neigh

Post » Śro cze 08, 2011 13:09 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Mój syn jeździ na różnych trasach, ale czasem wiadomość o kursie i godzinach jest przekazywana tak jak wczoraj czyli w nocy, a wyjeżdżał już o 4.30

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Śro cze 08, 2011 17:43 Re: Cynamon - transport Warszawa - Zielona Góra PILNIE!

Neigh pisze:
Arcana, co Ty na to?
Ja mogę do Wawki......
Dałabyś radę jeszcze raz do Poznania? Już wiesz jak wyglądam, to będzie łatwiej....

To w ogole jest latwe. Jakby co sluze radami, jak spedzic dzien weekendu na dworcu w Poznaniu z transporterem w garsci :mrgreen: W tym roku zwiedzalam juz pare razy Glowny w Poznaniu, nie wychodzac z dworca.

Bardziej mnie zafrapowala opcja wyrzucenia w lesie przez kotkins.
Kotkins, czym jedziesz do Zielonej? 8)

Arcana

[poprzednia][następna]