OTW-Pobite Srebro str100-pozostał dług do spłacenia.POMOCY!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 19, 2009 15:42 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

Asia, jak zobaczyłam zdjęcia, to od razu pobiegłam do garażu sprawdzać, czy mojego Aduśka nie zgarnęliście. :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw lis 19, 2009 20:58 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

Resztka sil podrzucam Tysonka na noc .I Bombelka tez :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Czw lis 19, 2009 23:17 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

Boshe jakie śliczności :)

Rozmowy trwają i sa bardzo intensywne :)
Myślę, że będzie maił ciepły domek :)
Szczegóły jutro :)
Bertunia[*], Klemcio[*], Olaf [*], Tyson[*] Kira [*] a teraz Tigra

mls

Od: Śro lis 15, 2006 19:24

Post » Pt lis 20, 2009 7:19 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

Kciuki za te rozmowy, owocne :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pt lis 20, 2009 12:42 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

Tysonek coraz lepiej.Pcha sie na pokoje bardzo. Wręcz dobija sie. Wie co to blat w kuchni :lol: i do czego słuzy parapet i płacze tak cieniutko.On jest zagubiony bardzo. Z jednej strony pilnuje drzwi wejsciowych a z drugiej odchodzi jak widzi nasze energiczne stąpanie w tę strone. Chciał by i boi sie. Mysle,że on troche sie nudzi. Na dworze zył w ciagłym spięciu, musiał pilnować żarełka i terenu.A teraz totalna nuda :cry: . Moja córka ma jedno zastrzezenie do niego...nie lezy na kolanach. No i nie przytula sie w łóżku. Cokolwiek ma to zanczyc. Nie będe dochodzić :mrgreen:
No i Tysonek boi sie....małych koteczków. Nie bardzo wie, co zrobić z tymi pchłami. Bo małe kotecki nie boja sie olbrzymka. Tak smiesznie wygląda i Bombelek i Tysonek razem.

W sprawie Bombelka dziś dzwonie i umawiam na zabieg. Urósł troszeczke ale rozrabia bardzo. Nie daje spokoju ciotkom i Tysonka tez próbuje zaciągnac do zabawy. Tak śmiesznie wydłuzyły mu sie nóżki i uszki. Bombelek ma wszystkie objawy rozpuszczonego bachora :mrgreen: . Wie ,ze mu wiele wolno i wykorzystuje to z wielką radośćią. Rozwieszone pranie to w tej chwili najlepsza zabawa. I skakanie na nogi. Skarcony wczoraj obraził sie smiertelnie na mnie i do dzis go przepraszałam. Z marnym skutkiem. Z Bombelkiem próbuke bwic sie Pikuś. Wstydliwie to robi i bardzo nieśmiało.jak zobaczył,ze patrze to schował sie. Bombel pozostał niepocieszony!

No i zapomniałabym napisać. Tysonek wczoraj bawił sie piłeczka :ryk: Jak on smiesznie wygladał ganiajac z wielkim tupotem za nią. Nawet przewroty próbował robić.
I chyba sie obraził na mnie za podśmiewanie :oops: bo popatrzył z wyrzutem i poszedł.
Kuwetkuje bez problemu. Pefumy też słbsze i tak nie rozsiewa aromatu po chałupie. Obrzarł sie już widac mocno bo lekceważąco patrzy na michy. Śmietanka tylko idzie w każdej ilości. Pisałam,że poznaje pudełko od niej i leci z wrzaskiem.

To domowy kot, tylko nie bardzo może sie odnaleźć tak szybko na powrót w czterech scianach. Jest u nas już tydzień.
Pikuś jest miesiac ale on to już inna historia. Co prawda moge pochwalic sie pewnym osiągnięciem Pikusia. Zmienił apartament ,podjął męską decyzje i teraz chowa sie w ..szafie :wink: Musze pilnować, by drzwi były otwarte coby mi sie kot o lustro nie roztrzaskła :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lis 20, 2009 14:42 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

Musze wyjaśnić jedną sprawe dotyczącą imienia Tysonka.Na Tysonka wołamy Taysonek. Nooo, zgodnie do jego wielkości i koloru :lol:
Jednak w ferworze dawania mu odgłoszeń na szybko i na obcym sprzęciorze zjadła mi sie gdzieś literka "A" :oops: Prosze o wybaczenie!!!Uwiąd starczy mnie dopadł już i teraz, a pomroczność ślipka zaślepiła i nijak błędu wychwycić nie mogłam. :roll: No powaliło rozum gwałtownie!
I przyszło oświecenie nagłe i bolesne!
Jednak po krótkiej konsultacji i sypania popiołu na łeb biały, pstanowiłysmy z córką,że niech tak zostanie. Ewentualne domki,które czytałby ogłoszenie i miały możność trafienia na ten watek może zmylić nazwisko :wink: koteczka urodziwego :1luvu: . A ,że on odbiega agresja od pierwowzoru, tylko moc i kolor sie zgadza ,to przyjęłyśmy,że zagubione "A" to włąśnie agresja :lol: I tak sama słodycz została :1luvu:
Tysonek reaguje na swoje imie :!: ...i na miseczke niesioną i na opakowanie po smietance i na ostrzenie noza...100% kota jak widac. :1luvu:
Ostatnio edytowano Pt lis 20, 2009 14:43 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 20, 2009 14:43 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

Wątek mi się zgubił :oops:

To ma być brzydki kot?

Obrazek Obrazek

Jest absolutnie przepiękny. I trzymam za niego wielgaśne kciukasy! :ok:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt lis 20, 2009 15:52 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

mls pisze:Boshe jakie śliczności :)

Rozmowy trwają i sa bardzo intensywne :)
Myślę, że będzie maił ciepły domek :)
Szczegóły jutro :)

Nie mam kompa w domu wiec jeśli nie odpowiem, nie zajrzę to proszę o cierpliwość. Może corka coś załatwi. Ale wtedy dostać sie do sprzetu to prawdziwy wyczyn! :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 20, 2009 16:22 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

doktorka nie ma i na razie dzień zabiegu Bimbelka nie został ustalony. Chyba troche mi ulżyło bo jakoś boje sie go. Pewnie bez wolnego sie nie obędzie. I siedzenia w klatce. On taki ruchliwy i pełen zycia. jak go utrzymac w bezruchu-penie potrzebny będzie spokojny zcas lezankowania!
Wogle zielona jestem w tej dziedzinie! Ale przepuklinka mu powieksza sie.
Musze lecieć bo mam zebranie dłużników. matko,jak ja tego nie lubie :mrgreen:

Trzymajcie kciuki!!!

jutro mam imieniny TZ :mrgreen: a tu taki tabun kotów i Bombelek z dziewczynami po stołach latający.Oj nasłucham sie. Ale jak mi tesciówka podpadnie to ją Tysonkiem poszczuje :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 20, 2009 18:14 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

Tyson/Tayson jest pieknym kotem :-) Akuratnie taki wielgachny jak lubie .
Miejmy nadzieje ,ze jego przyszlosc bedzie lepsza dzieki litosciwym duszom z miau :-)
W kazdym razie trzymam kciuk i zgubieniem literki a bym sie wcale nie martwila , nietakie rzeczy swiat juz widzial :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Pt lis 20, 2009 20:47 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

TRANSPORT PILNIE POSZUKIWANY

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bertunia[*], Klemcio[*], Olaf [*], Tyson[*] Kira [*] a teraz Tigra

mls

Od: Śro lis 15, 2006 19:24

Post » Pt lis 20, 2009 21:07 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

Ale ma facet szczęście w życiu! :ok:
:piwa:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob lis 21, 2009 9:02 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

Strasznie sie cieszę mls. Proszę podaj mi swoje namiary na tel.Puść prosze sms ze swoim numerem to odzwonie .Moj 697541709. Dziekuje ci bardzo!Wam dziekuje!
Teraz jestem u kolezanki,przyszlam salaterki pozyczyc. Miala wlaczonego kompa wiec sorzystalam.A potem cisza bedzie.

Tysonek dzis płacze :cry: Tak popiskuje cichutko i patrzy w oczy.On teskni chyba za wychodzeniem :twisted: .Pilnuje drzwi i jest niespokojny. Najzwyczajniej w swiecie nudzi sie wedlug mnie. No i do wszystkiego doklada jeszcze moj Angel i Wojtek. Wyczuwaja silny charakter i przepychanki na glosy sa. Tysonek nawet nie jezy sie i nie zaczepia. Jest tylko mocno ździwiony zamieszaniem jakie wokol niego sie dzieje. Chyba moim kotom cierpliwosc sie skonczyla. Za duzo tego :kotek: kreci sie w domu :mrgreen: Na Pikusia tez lapiduchy warcza.
Tysonek doskonale nadawalby sie do domu wychodzącego. Boje sie,ze moze potrwac zanim przywyknie do bezczynnego siedzenia. Z drugiej strony u mnie jest na prawde sporo kotow jak na metraz i one jakos nie mogą znalezc sobie spokojnego miejsca. Za szybko ich przybylo i moje nie moga poradzic sobie z sytuacja. Bo tymczasy ok.

Bombel nie odbiega od normy i tez uzywa sobie z placzami. Placze sie pod nogami i ryczy :cry: . Na raczkach by tylko siedzial.Ciotki szylki zajete przygotowaniami do imienin to nie ma kto mlucha ululac i utulic!
Obrazek

ASK@

Post » Sob lis 21, 2009 9:13 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

wpisalam sie w watku transportowym i juz musze uciekac. Podalam namiary na siebie.
Nie znosze imienin,juz mamy pierwsza utarczke za soba :mrgreen: moze potem bedzie lepiej :twisted:
Dzieki mls raz jeszcze,ze nie boisz przyjac takiego olbrzymka :lol: gdybym miala wielki dom,nie oddalabym go.Marzenie :|
Obrazek

ASK@

Post » Sob lis 21, 2009 10:06 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

Cudowne wiesci ! :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

[poprzednia][następna]