Mała czarna KTOŚ MNIE POKOCHAł..mam dom!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 26, 2007 11:31

Dorcia, a moze malym druczkiem do umowy adopcyjnej dopisz, ze i Ciebie musza adoptowac z mala? :spin2:

Za domek :ok: za domek :piwa: i dla Ciebie :aniolek:
[*]BlankaObrazek, [*]Znajdek/Merlin,
[*]OsiołekObrazek, [*]StasiuObrazek, [*]CocoObrazek

Gocha17_

Od: Czw sie 09, 2007 14:53

Post » Śro wrz 26, 2007 11:44

Dorotko, tak jak rozmawiałyśmy przez telefon - znalazłaś Małej-Czarnej super dom! Wet w Rodzinie, przyrzeczenie opieki najlepszej, warunki finansowe u Opiekunów - bardzo dobre.
Dorciu - nic lepszego nie mogło Kotki spotkać. :D
Marcelibu

Post » Śro wrz 26, 2007 11:54

:D
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Śro wrz 26, 2007 12:57

Super zmiana w tytule :dance2:
"Ktos mnie pokochal - swiat caly zawirowal mi. Ktos mnie pokochal - na dobre i na zle".
Az sie wzruszylam :oops:

Gocha17_

Post » Śro wrz 26, 2007 12:59

śmiejcie sie ze mnie smiejcie :evil:

a mi zrobiło się przykro ....ktos prosił o pomoc,pilną na cito(maluchy w lecznicy,nie ma gdzie ich zabrać)..zaproponowałam siebie(no bo daje całą siebie w tym co robie)..i właściwie usłyszałam że ...no raczej nie...bo mam za duzo futer i niezbyt dobre warunki,i nie bede mogła poswiećic im odpowiednią ilośc czasu...smutno mi i przykro..bo czasu mam aż nadto a wydawalo mi się że jestem dobrym domkiem tym. i stałym tez...że zawsze wszystko wypatrze ,wykocham ,wypieszcze ,karmie lepiej niz nas ludzi..zrobiło mi sie okropnie...
lepszy jest domek taki gdzie cały dzien pracuja ale futer maja mniej...?
a może to prawda tylko nikt do tąd nie potrafił mi tego powiedziec...

albo dla jednych kotków jestem dobra a dla innych niebardzo ..bo są lepsze...e dół totalny.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: a chciałam tylko pomoc....................................
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro wrz 26, 2007 13:36

ej nie smuć się, ta osoba nie wie co mówi, jak można było nie docenić takiego wielkiego serca:oops:. Szkoda tej rodzinki, ale może tak miało być i trafi się zaraz kot dla którego twoja oferta będzie wybawieniem :wink:

Ważne że my je doceniami i cała masa futrzaków co miała szczęście cię poznać. :1luvu: Poznałam i ciebie i twoje stadko i ja bym tobie każdego zwierza oddała, tylko wiem że ty też tylko ludzkie siły masz.
Bea i Futrzaki - Czaruś i Perełka

MOŻE GDZIEŚ ISTNIEJE LEPSZY ŚWIAT.... DLA TYCH KTÓRYCH KOCHAMY

Obrazek

beatka

Od: Wto sie 17, 2004 12:45

Post » Śro wrz 26, 2007 13:57

Dorcia - jesli ta lecznica tak podeszla do Twojej oferty, to moze jest to ich pierwszy przypadek takiej naglej sytuacji? Wiec nie wiedza, co to znaczy dobry domek dla takich maluchow.
Tylko zeby nie wpadli na pomysl uspienia, bo nie znalezli domku jaki sobie wydumali :(

Gocha17_

Post » Śro wrz 26, 2007 14:04

nie ,nie lecznica osoba ktora je tam umieścila... :cry:

beatka bardzo ci dziekuje...wiele znaczą dla mnie twoje słowa :oops:

ja się zaoferowałam bo nikt inny tegonie zrobił...a wiem jak sa narażone maluchy w lecznicach...no cóz lecznica jest lepszym miejscem niż moje.... :?

wisielczy mam humor....i przepraszam was za to...
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 26, 2007 14:26

Nie planujesz dzisiaj jakies rowerowej wizyty u weta? Moglabys zaradzic na smutki chociaz ulubionymi lodami, a reszte smutku wymaza futra i dobre slowa :D

Gocha17_

Post » Śro wrz 26, 2007 14:45

miłam łapac dzis strychowe ..ale nie dam rady.. :cry:

no nie smak mam okropny... :?
masz racje ,pojade zobaczy czy może sa wpływy i cos może lizne...a do lecznicy musze bo chciałabym cały wypis mojej małej ..musze im to przekazać...ich wet nic nie bedzie robił bez sprawdzenia co ona dostawała..spała z mama tej pani...nie wiem tylko czy juz ugniatała czy jeszcze duza nie zasłużyła :wink:

acha nie mam GG..Gadzina mi załozył zapenwne ale wieczory są jego.... :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 26, 2007 14:54

Zajrzalam i co czytam......ze Mała Czarna ma super domek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to fantastycznie...Dorcia nie płacz i nie martw sie...bedzie miala dobrze :D
weź sie w garsc i do roboty.....nastepne bidulki czekają na Twoja pomocna dlon i serce. jestes super dobrym domkiem dla kociaków wlasnie dlatego ze masz czas, checi i milosc do footer...... uwazam, ze bycie z kociakami przez caly czas to jest wlasnie to czego im potrzeba, bo szybko zauwazysz ze sie dzieje cos zlego........uszy do gory i działaj dalej z pasja i zamilowaniem jak do tej pory :1luvu:
Małgorzata
Obrazek

margherita

Od: Pon cze 25, 2007 18:17

Post » Śro wrz 26, 2007 15:01

super że kocince się poszczęściło :dance:

a obcymi ludźmi się nie przejmuj, nie znają Cię...
www.mintandlavender.pl

lawenda99

Od: Nie lip 22, 2007 16:24

Post » Śro wrz 26, 2007 15:13

No właśnie Dorciu nie przejmuj się, jakbym była kociakiem to marzyłabym aby zamieszkać właśnie u Ciebie :wink:
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Śro wrz 26, 2007 15:28

:D :D :D strasznie się cieszę, ze Mała ma super domek! :D
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro wrz 26, 2007 15:51

ale jesteście kochane :D z wami smutki tez nie straszne...

zunia....ale ja podobno za duzo głaszcze.... :oops: usłyszalam kiedys w lecznicy...pani Doroto zagłaszcze pani ją na smierć.... :oops: pamietam to ..ale głaszcze nadal..jak maja dośc to uciekają... :twisted:

musze napisac jopop podziekowanie i wszystkim innym którzy dali mi tymczasiki...chociaz nie jestem za dobrym domkiem :evil:
no boli..nie ma co ukrywać...

oby burasie bezimienne jeszcze tak nie myslały..
a może tak jakies imiona....
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]