Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 08, 2013 14:06 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

A nie chciałyście tego wątku dać na razie na "Koty"? Bo to w sumie jeszcze nie jest typowy wątek adopcyjny, a tam większy ruch...
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Wto sty 08, 2013 16:01 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Weta, który sugeruje, że jak kot nie wychodzący, to nie szczepić i jak ładny to rozmnażać od razu zamieniłabym na innego. Bo jak on ma takie poglądy, to i wiedza fachowa z minionej epoki, nie odświeżana, bo po co - przecież dyplom ma :evil: . Wejdź na "Weci polecani" - znajdź lepszego. I nie omieszkaj opisać poglądów pana "weta".
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto sty 08, 2013 18:57 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Skoro perska, to może ta kotka podrzucona w lecznicy na Ursynowie - wciąż tam jest?
A rezydent, skoro mało je i tyje, to może dostaje karmę z wypełniaczami zamiast mięsa?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Wto sty 08, 2013 21:07 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Jak tu taki ruch , to my się z Angeliną podepniemy. Angelina szuka domu stałego.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto sty 08, 2013 21:12 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Ta czarno -biała Aniu?Ona jest pierdołowata,a ma widoki na dom.Do jutra się deklarują.

RUDY KOCIAKU.
Chcesz dołączyć do naszego elitarnego grona plaskatych??
Doooobra.

Mamy do oddania miłą , długowłosą jędzę Angelinę.(o widzę,że Cypisek przyszedł w samą porę- jak jakis James Bond nie przymierzając!)
Zaraz pogonię Cypiska do wklejki zdjęcia.
Angie jest podobna nieco do Persony.Z urody.
To pers starego typu-jak Persona i Amelka.
Yyyy...A Amelki nie chcesz?Amelka się w niedzielę podpaliła...opisano na moim watku... :mrgreen:

Do Fiony podobna dziewczynka jest na tym wątku.Nawet ma TO spojrzenia.

RUDY KOCIAKU!!!
Jak brałam Fionę to ona byla bardzo miła.Całą swoją osobowość pokazała dopiero na miejscu.Wpruła jamnikowi, potem Felkowi a na końcu Amelii.Amelia wpruła jej.Jamnik wpruł Amelii...A potem przyszedł Leoś i się skończyło to WPRUWANIE sobie na wzajem.Zapanował pokoj i spanie na wspólnej kanapie.Ale bez dotykania się na wzajem.Bo to już bylaby PRZESADA.

RUDY KOCIAKU???
Jak weźmiesz od nas kota to się od Ciebie nie odczepimy...będziesz nam MUSIAŁA o kocie pisać.
A my Ci odpowiadać.Tak powstają wątki na Miau... :mrgreen:

Jak brać persa to TYLKO od Neigh&Kotkins Spółka z Nieograniczoną Odpowiedzialnością.
Wystarczy naoisać pw...(kusimy...)

No to DAWAJ...

P.S.
Kociaki coraz lepiej.
Znowu nie przyjaechała wetka z USG.
Już nam sił brakuje.

Stefanka ma bardzo dużo torbieli.Prawie same torbiele.I wiecie-ona jest bardzo wyniszczona.Nie wiemy jak będzie.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto sty 08, 2013 21:16 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Za to Bazyli pojechał dziś na DT. Dom nie chciał wziąc Bazylego bo twierdził, ze to Baltazar. Baltazar iść za to nie może, bo ma podejrzenie wnętrostwa.

Bazyli to ten ciemniejszy rudy, po kastracji, co wyjechał z biało - czarną jako ostatni. I jest ponoć nieco wycofany.......a reszte to już niech DT opisuje.......morudujcie, męczcie o zdjęcia - róbta co chceta........wreszcie nie ja jestem odpowiedzialna! HA!
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto sty 08, 2013 22:14 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

uuuuuuuuuu ale piękna Angelina!

Rudy Kocie co do tycia - przypomniała mi się anegdota mojego weta. Rozmawialiśmy o zabezpieczaniu balkonów i on mi mówi, że warto zabezpieczyć nie tylko przed wypadnięciem. Bo miał takiego kota, który tył. Odchudzali go z właścicielką i mimo tego, że dietę miał już dość rystrykcyjną dalej tył... Wet kombinował i kombinował aż któregoś dnia kobieta przychodzi do niego i mówi, że jak ona wychodzi do pracy to kot balkonem przechodzi do sąsiadki i wyjada jej kotom z misek... Oni go odchudzali a on sobie chodził do sąsiadki na obiadki ;)

Ze Stefanką naprawdę tek źle...? Mimo wszystko trzymam kciuki...
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Wto sty 08, 2013 22:29 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Mimo wszystko :ok: :ok: :ok: za Stefankę - niech zdąży zaznać choć trochę domowego ciepła.
I niezmiennie :ok: :ok: :ok: :ok: za Balbinę z dzieciakami.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto sty 08, 2013 22:49 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Ja zakochana po uszy w Balbince, może kiedyś w innym życiu będę miała taką . :oops:
A co z Balbinką ??/ może czegoś nie doczytałam /.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto sty 08, 2013 23:04 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Perski biutletyn informacyjny:
-Kociaki ok, jeden jest wyraźnie mniejszy.Dokarmiany.
-Stefanka miala w swoim DT USG brzuszka.Są dwa guzy w wątrobie i "bardzo liczne torbiele w nerkach":(
-Zmiotka ma dom stały.Pojedzie w sobotę...dzieki Koteczkowianusi...zrobiła PA i jeszcze Zmiocię zawiezie do DS...DZIĘKI!!!
-USG kotek jutro ostatecznie mam nadzieję.

Zupełnie nie na temat: jutro ma być operowany jeden z koni fundacyjnych, staruszek kopniety przez innego...kciuki??!!!Pomyślcie ciepło o rżącym obywatelu co to ma prawie całą końską karierę za sobą...nich jeszcze pobiega po zielonym sadzie w Nasielsku... :D

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro sty 09, 2013 0:29 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

To wielkie kciuki za bieganie.
Niech ma facet coś z życia.
I za małe pierdółki z mamuśką.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro sty 09, 2013 2:06 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Neigh pisze:Za to Bazyli pojechał dziś na DT. Dom nie chciał wziąc Bazylego bo twierdził, ze to Baltazar. Baltazar iść za to nie może, bo ma podejrzenie wnętrostwa.

Bazyli to ten ciemniejszy rudy, po kastracji, co wyjechał z biało - czarną jako ostatni. I jest ponoć nieco wycofany.......a reszte to już niech DT opisuje.......morudujcie, męczcie o zdjęcia - róbta co chceta........wreszcie nie ja jestem odpowiedzialna! HA!

DT był nieco skołowany i panicznie się bał popełnić faux pas, więc na wszelki wypadek się skonsultował i Bazylka zabrał.
DT uprzedza, że kot najprawdopodobniej zmieni imię.
DT się pyta kto określił tego kotka jako wycofanego?
Bo co jak co, ale wycofany to on nie jest. Własnie z Gryzią roznoszą chałupę (2.00).
DT chciałby bardzo pięknie podziękować wszystkim zaangażowanym, a w szczególności MałgosiZ za wielkie serce i pomoc oraz kocyk z IKEI :D

Za pozostałe koty :ok:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro sty 09, 2013 7:12 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Pan Henio go tak określił - wyciągając zza lodówki.....no mówiłam Ci przez tel - że moze jest wycofany, a może jest taki on wycofany jak ja mała Chinka ( kto mnie widział rozumie, że to mało prawdopodobne......).

Kiedyś zabierałam psa "szczególnie niebezpiecznego dla ludzi i zwierząt" - bardzo byl niebezpieczny - mógł zalizac na smierć......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro sty 09, 2013 7:56 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Neigh pisze:Pan Henio go tak określił - wyciągając zza lodówki.....no mówiłam Ci przez tel - że moze jest wycofany, a może jest taki on wycofany jak ja mała Chinka ( kto mnie widział rozumie, że to mało prawdopodobne......).

Kiedyś zabierałam psa "szczególnie niebezpiecznego dla ludzi i zwierząt" - bardzo byl niebezpieczny - mógł zalizac na smierć......

Ech Pan Henio znawca kotów :mrgreen: . Jak kot wycofał się za lodówkę to zaraz ,że już taki jest :wink: .
Bazylek(jeszcze) super miły i przystojny , jechał iście po "królewsku" :king: , dupsko na podusi co by nie podmarzł.
A cały transporter owinięty w kocyk i zawiązany w takie wielkie supły . Normalnie jak baba z jajami na targ :ryk: . W sam raz do tej Waszej kury :wink: .

Dobre myśli dla konika :ok:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro sty 09, 2013 8:19 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Weci tez cos tam mówili, ze ten strachajlo najwieksze..........eee tam. Persy bardzo zle znosza klatki - dlatego gasna w schronach.

Maaaga napisz ile dasz rade - jak zdrowotnie, jedzeniowo, zachowaniowo - info z DT to jednak co innego niz od weta. A to w sumie najzdrowszy kot........reszta czyli Balbina i Stefanka - to raczej sie skupiamy na wiesciach nieco innego typu.........

Obu Wam dzięki wielkie:-). A owinięte tobołki warto ćwiczyc - zamierzamy propagowac akcje "KURA dla kazdego - domu wychodzacego" ( sie slabo rymuje, wiec jeszcze nad haslem pracuje )

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]