Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob wrz 17, 2011 7:49 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Masz rację-nic na siłę!!!!!
Obyście tego rotavirusa pokonali jak najmniej bolesnie! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob wrz 17, 2011 19:31 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Sherinko-co u Was?-cisza taka zapadła,że zaczęłam się martwić-żyjecie????-jak Zuzia????
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob wrz 17, 2011 20:03 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Jest lepiej, dobrze w zasadzie, musiałam trochę odpocząć.

Jednak Rilla szuka dalej, nie zdecydowali się na siatki, tzn. stwierdzili że założą ale nie teraz.. akurat
i dobrze.

Dzwoniło parę domków ale tylko wychodzące.
A malce brykają, humorki im dopisują i apetyty także. Merlinek od jakiegoś czasu nie chce kurczaczka, wybredny, je mokrego miamora i suche. Pozostali rąbią kurczaka z rosołkiem :)
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Sob wrz 17, 2011 20:12 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Ufff!!!-martwiłam się, bo z tym rota virusem różnie bywa! :?

A z tymi zabezpieczeniami to jest tak ,że najpierw obiecują, a potem-"Ratunku!-proszę o pomoc!-kotek mi zginął!"
Za jak najlepsze domki dla wszystkich malców! :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie wrz 18, 2011 8:47 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Bry, sytuacja w miarę opanowana :wink:
będę wieczorkiem.

Dziękujemy za wszystkie kciuki :)
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon wrz 19, 2011 6:53 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Witam, już wczoraj nie miałam siły wejść na kociarnię, poszłam wcześniej spać.

Dużo telefonów było o Sibiego i będę nudna mówiąc, że coś się szykuje, rudaskowi też :lol: śmiać mi się chce, bo to zazwyczaj ostatnio nie wypalało.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon wrz 19, 2011 7:04 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Na pewno w końcu znajdziesz najlepszy domek cudeńkom! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A o Rillę nie ma zapytań?-oczywiście o sensowne zapytania mi chodzi,nie o te durne!
U nas cisza-nikt nie dzwoni,nie pisze.....
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon wrz 19, 2011 7:16 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

O Rillę były dwa telefony, domki wychodzące i jakieś maile typu, czy dowiozę do Warszawy :roll: a z W-wy do mnie pociąg jedzie 20 minut :roll: nie odpowiadam na durne maile. Muszę jej podnieść ogłoszenia bo robiłam chyba 14.09. a na weekend podniosłam tylko rudaska, mała spadła na entą stronę.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon wrz 19, 2011 7:57 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Kciuki za super domki :ok: :ok: :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Pon wrz 19, 2011 11:18 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

i ja trzymam Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon wrz 19, 2011 12:03 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Kazimierz Górski zapytany o to, jak wygrywać mecze odpowiadał, że trzeba kopać piłkę w kierunku bramki, a któraś przecież wpadnie.Żadna specjalna taktyka.Tak samo z domkami.Są takie bez sensu, ale któryś na pewno okaże się świetny.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon wrz 19, 2011 13:15 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Ewar, pewnie :)

To napiszę oficjalnie, Sibiś ma DS na bank :D Jest tam i kotek i piesek, mały ratlerek, acha i chłopczyk 4-letni, chłopczyk fajny bardzo, delikatny i mama mu pokazuje stale co i jak z kotkami, sam karmi zwierzaki w domu.
W ogóle to był niezły numer, wczoraj Państwo jechali w zasadzie do Merlinka, ale Sibi tu był górą, zobaczyli, zakochali się :lol:
Żebyście widzieli minę tża :ryk: zatkało go i jeszcze mówił: " ale ten rudy to taki fajny, naprawdę najfajniejszy" biedaczek myślał, że zmienią zdanie :lol: .
Mały przeprowadzi się niedługo, mają jeszcze kupić wyprawkę i drapaczek nieduży dla białaska. I bardzo ważne, zamieszka w sąsiedniej miejscowości, bardzo blisko, mamy zaproszenie by go odwiedzać.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon wrz 19, 2011 13:26 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

sherina pisze:Ewar, pewnie :)

To napiszę oficjalnie, Sibiś ma DS na bank :D Jest tam i kotek i piesek, mały ratlerek, acha i chłopczyk 4-letni, chłopczyk fajny bardzo, delikatny i mama mu pokazuje stale co i jak z kotkami, sam karmi zwierzaki w domu.
W ogóle to był niezły numer, wczoraj Państwo jechali w zasadzie do Merlinka, ale Sibi tu był górą, zobaczyli, zakochali się :lol:
Żebyście widzieli minę tża :ryk: zatkało go i jeszcze mówił: " ale ten rudy to taki fajny, naprawdę najfajniejszy" biedaczek myślał, że zmienią zdanie :lol: .
Mały przeprowadzi się niedługo, mają jeszcze kupić wyprawkę i drapaczek nieduży dla białaska. I bardzo ważne, zamieszka w sąsiedniej miejscowości, bardzo blisko, mamy zaproszenie by go odwiedzać.

super wieści :D :1luvu: :piwa:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon wrz 19, 2011 13:41 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

:dance: :dance2: :dance: :dance2:
Merlinek i Rilla też znajdą super domki.Szybko to idzie.Przykro mi z powodu TŻ-a, ale może jakoś to zniesie, co? :mrgreen:
Sherina, jeszcze parę innych kociaków wyadoptujesz na swoje ogłoszenia.Ludzie czasem dzwonią, kiedy kot od miesiąca w nowym domku :lol: Oby tak dalej :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon wrz 19, 2011 14:44 Re: Sibiś, Merlin i Rilla czekają na dom! Colin i Robin w DS !!!

Beasia pisze:

super wieści :D :1luvu: :piwa:

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

[poprzednia][następna]