Tymczasy u horacy7. Długowłosy Lord na wydaniu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 20, 2011 16:30 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

horacy 7 pisze:Propnowałam inne koty ,niestety Pani jest zakochana w Tajfunie.

No więc odpisała do mnie pani z Mielca i ona też jest zakochana w Tajfunie :) Tylko że nie dzwoniła bo stwierdziła że to daleko i nie ma kota jak przetransportować. Zachęciłem ją do zadzwonienia mimo wszystko, bo może dom dobry a transport przecież zwykle udaje się zorganizować (kinia098 wysyła teraz zaraz swoją Bulwę do Rzeszowa, może jakoś udałoby się to zgrać?). Ale oczywiście najpierw pewnie trzeba dom sprawdzić...

Adam
aburacze

Post » Śro lip 20, 2011 18:38 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Transport mnie mniej martwi chociaż to tez problem tylko martwi mnie ,ze to domy wychodzące.Tajfun niestety niczego i nikogo się nie boi.Jest szalony i ufny nawet w stosunku do psów a to nie jest dobre w przypadku wychodzenia i tego się boję .Ufny kot to zagrożenie dla niego ,a niestety będąc u mnie tego go nauczyłam. :wink:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro lip 20, 2011 21:48 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Oj niełatwe te decyzje ... :roll:
po_prostu_kaska

Post » Czw lip 21, 2011 9:30 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Przemyślałam ,przegadałam z innymi i nie oddam Tajfuna do domu wychodzącego uważam ,ze sie nie nadaje i moze mu się coś złego stać.Wiem ,ze w schronisku są dwa małe rudzielce namawiam panią lecz nie wiem czy się uda ,bo Tajfun wygląda jak jej poprzedni kot.Denerwuje mnie to ,ze ludziom chodzi tylko o kolor futerka nie bezpieczeństwo malucha.Być moze te rudzielce tez sa cudowne ,ale co dalej?

horacy 7

Post » Czw lip 21, 2011 10:19 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Zrób rudzielcom zdjęcia i podeślij pani. Z drugiej strony jak to są maluchy to tez tak samo jak Tajfun mogą być zagrożone w wychodzącym domku. Do takiego domu są najlepsze starsze koty, o ktorych wiadomo, że muszą wychodzić i już. Rude w tym towarzystwie też bywaja.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lip 21, 2011 11:30 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Marzenia11 pisze:Zrób rudzielcom zdjęcia i podeślij pani. Z drugiej strony jak to są maluchy to tez tak samo jak Tajfun mogą być zagrożone w wychodzącym domku. Do takiego domu są najlepsze starsze koty, o ktorych wiadomo, że muszą wychodzić i już. Rude w tym towarzystwie też bywaja.

Obawiam sie, ze maluchy w nawet wychodzącym domku będą mniej zagrożone niż w schronisku... :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw lip 21, 2011 12:24 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

taizu pisze:
Marzenia11 pisze:Zrób rudzielcom zdjęcia i podeślij pani. Z drugiej strony jak to są maluchy to tez tak samo jak Tajfun mogą być zagrożone w wychodzącym domku. Do takiego domu są najlepsze starsze koty, o ktorych wiadomo, że muszą wychodzić i już. Rude w tym towarzystwie też bywaja.

Obawiam sie, ze maluchy w nawet wychodzącym domku będą mniej zagrożone niż w schronisku... :(

Też tak uważam dlatego te koty zaproponowałam lecz nie przekonałam pani chyba ,ponieważ Pani poprzedni kot wyglądał jak Tajfun.Spróbuję przesłać zdjecia ale czy sie uda nie wiem niestety.

horacy 7

Post » Nie lip 24, 2011 11:26 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Tajfun mruży oczko i zaczyna mu troszkę ropieć,zakraplamy biodacynę.Chłopak jest bardzo fajny teraz,psotnik -przytulak. :P

horacy 7

Post » Nie lip 24, 2011 19:16 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Promujcie się szczytniaki :ok:
po_prostu_kaska

Post » Nie lip 24, 2011 20:53 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Tajfunkowi szykuje się domek ze starszą koleżanką. :1luvu:

horacy 7

Post » Nie lip 24, 2011 21:05 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

I to w stolycy :wink:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon lip 25, 2011 8:44 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

ale fajnie :ryk:

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pon lip 25, 2011 9:45 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Tajfun jest teraz takim cudownym słodziakiem ,że będę za niego ryczeć mocno lecz wiem ,ze w tym domku będzie szczęśliwszy z tylko jedną kocią koleżanką i dużą. :1luvu:

horacy 7

Post » Śro lip 27, 2011 8:58 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

I duza i mala czekaja na Tajfuna :) :kotek: :ryk:

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Śro lip 27, 2011 18:08 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

meksykanka pisze:I to w stolycy :wink:

:piwa:

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

[poprzednia][następna]