Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 06, 2011 21:11 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

proszę o pomoc w wyadoptowaniu Bubiszonka (Buby znaczy się)... :oops:

edit literówka
najszczesliwsza

Post » Nie lut 06, 2011 22:10 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Cieszę się ogromnie. Bądź szczęśliwa koteńko :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lut 10, 2011 11:03 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

A ja trochę zmienię temat :mrgreen: u nas w Częstochowie jest koteczka ok.1 roku -niebieska ,szuka domku,jest zdrowa ,nie wiem czy szczepiona , jeszcze nie wysterylizowana ,może znajdzie się równie wspaniały domek jak dla Meli :)
Dziś będe miala świerze wiadomości o Meluni :D
Anna Kubica

Post » Czw lut 10, 2011 11:45 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Może tej niebieskiej kotce nowy wątek by się przydał?

No i podstawa:
zdjęcia :)
sterylka
testy i szczepienia

A jak jest niebieska, to szybko domek znajdzie :ok:
najszczesliwsza

Post » Czw lut 10, 2011 22:46 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Melunia w nowym domku czuje się dobrze, ładnie je ,bawi się ,zawłaszczyła sobie miejsce Rezydenta ....tylko na chwilę obecną nie dogaduje się z Persikiem gdy ten chce się do niej zbliżyć Mela syczy i prycha :( mam nadzieję że gdy przekonają się do siebie ,będą jeszcze razem szalały :mrgreen:

A z ostatnich wieści -kotka niebieska do niedzieli musi znaleźć domek choćby dt inaczej do schronu :evil:
Anna Kubica

Post » Czw lut 10, 2011 23:22 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Melcia na pewno polubi Persika :) Kto by nie lubił :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt lut 11, 2011 15:47 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Schronisko to kiepski pomysl. Jesli w ogole przyjeliby kota w co watpie, to za przyjecie sie placi. A kot domowy w schronisku sie wykonczy, nieszczepiony, niesterylizowany. Czy ma juz watek i FB? W podobnych syt.na miau dzialy sie cuda.
najszczesliwsza

Post » Pt lut 11, 2011 17:25 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Szalony Kot pisze:Powiedzcie coś więcej o tej niebieskiej. Na wątku Palucha był jakiś domek chętny na niebieską.

Tak, ale ona jest niewysterylizowana...
A to ktoś z miau?
Bo niebieska, to słodkie kociątka będzie miała :evil:

Czytam właśnie i aktywnie biorę udział w dyskusji którą założyła rozmnażaczka 6 miesięcznej koteczki prawie perskiej i się we mnie gotujeeeeeee...
najszczesliwsza

Post » Pt lut 11, 2011 17:40 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

To znajomy kogoś z miau. Ale jak Ani nie ma, to konkretów też nie będzie :/

Najszczęśliwsza, ona ma 3 miesiące :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lut 11, 2011 17:59 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Szalony Kot pisze:To znajomy kogoś z miau. Ale jak Ani nie ma, to konkretów też nie będzie :/

Najszczęśliwsza, ona ma 3 miesiące :/

Kto ma 3 miesiące?
najszczesliwsza

Post » Pt lut 11, 2011 21:47 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Szalony Kot pisze:Powiedzcie coś więcej o tej niebieskiej. Na wątku Palucha był jakiś domek chętny na niebieską.

Czy ktoś ma więcej informacji?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lut 11, 2011 21:48 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

gosiaa pisze:

Czy ktoś ma więcej informacji?

Anna Kubica...
najszczesliwsza

Post » Pt lut 11, 2011 22:30 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Tu jest wątek koteczki -niebieskiej ,który założyła jej Kamari za co serdecznie dziękuję :1luvu:
viewtopic.php?f=1&t=124019
Na chwilę obecną wiem tylko tyle że koteczka jest ,nie wysterylizowana,nie szczepiona, i tak zastrszona przez pieska ,który chce się z nią bawić .....że boi się wyjść z kąta nawet jak pies jest na spacerze,jutro po poludniu idę po kotkę ,będzie u mnie na dt aczkolwiek jak najszybciej ds dla koteczki i wiadomo że nie z psem , jutro porobię zdjęcia i "wrzucę" Kamari :mrgreen: na wątek , no i z pewnością jutro będę miała konkretne informacje :)
Anna Kubica

[poprzednia][następna]