W kontrascie zbieralysmy przeciez na stocznie i skwer, zaksiegowalam polowe tej kwoty.
pamietam, ze kasa z krytyki idzie na gdansk, to byl chyba moj pomysl

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Jola_Gd pisze:Ja też jestem zainteresowana wypożyczeniem takiej klatki - mogę po nią podjechać autem i po schwytaniu delikwenta ją zaraz oddać. W okolicy ul Chrobrego we Wrzeszczu na parkingu kręci się czarny kot (możliwe, że to kotka bo ma dość pokaźne boczki), wyraźnie nietutejszy, jeszcze kilka dni temu miał ogon jakby złamany na pół, wczoraj wieczorem z ogona została tylko połowaBiedak jest bardzo wystraszony, nie daje się pogłaskać ani tym bardziej złapać, ale jest tak głodny, że podchodzi. Wczoraj usiłowaliśmy go zwabić z TŻem na żer do zmodyfikowanego transportera, ale nic z tego.
Pomóżcie, bo już nie mamy pomysłu jak go złapać a szkoda zwierzaka
mpacz78 pisze:Mam klatkę łapkę, ale mieszkam w Gdyni na Witominie ...
Dopiero w poniedziałek mogłabym zatachać ją do Gdańska Wrzeszcza gdzie pracuję...
Marlon pisze:Maria, niech ten dyrektor nie będzie taki cwany bo będzie razem z wetem odpowiadać za uśpienie zdrowych, niecierpiących psów, a jak ma na to kasę niech zasponsoruje lepiej sterylke dla suki.
Dziewczyny, poróbmy wspólnie ogłoszenia, niech każda zrobi ogłoszenie chociaż na jednej stronie, jest nas kilka, niech każda znajdzie dom dla jednego z nich. Mamy tysiące maili, każda chociaż ze 100 na swojej poczcie. Jutro wysle Wam maile, kazda wysle do swoich znajomych, ogłoszenia beda wszędzie. Chyba da sie cos z tym zrobić, jak nie , zawieziemy psy do schronu i już z tego miejsca będziemy im szukać domu!
Jestem padnięta, od 9 jeżdżę z kotami, to ze swoimi, to z tymczasami, na interwencje, na ocieplanie budek. mam pod swoim dachem 3 nowe koty, a chciałam tylko wylożyć słomę w budach na obłużu. Znalazłam 2 kociaki 3-tygodniowe. musiałam złapać ich matkę aby nie karmić kociaków, są u mnie od 19, matka się nie załatwiła, nic nie wypiła ani nie zjadła, kociaki szczęśliwe, a ona? Masakra, co robić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 18 gości