Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw gru 16, 2010 13:53 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

odpowiedziałam - czekam z niecierpliwością.
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw gru 16, 2010 14:14 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Smarti umowa musi być na Edytę i Dorotę. Jeśli Dorota się zgadza, to Ty od razu weź ze soba.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw gru 16, 2010 16:41 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

a na jaką dorotę?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw gru 16, 2010 16:42 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Na Iwonę Iwonka, na Iwonę! No nie wierz nigdy blondynce :wink:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw gru 16, 2010 16:43 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

czyli iwona66 czyli dorota?
wszystko jasne :D

czyli dane mają być jej,jak rozumiem?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt gru 17, 2010 13:44 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

z Dużą Laluni piszemy bez przerwy.
Mam oczywiście wiele wątpliwości bo to będzie domek wychodzący ale zapowiada się fajnie i ciekawie dla Laluni.
A Lalunia nie zna "dworu"-przeciz cale swoje życie spędziła w pomieszczeniu.
Ale moje 4 stałe kicie też trzy lata nie znaly dworu-tyle co przez okno i teraz całkiem fajnie sobie radzą-choć nie lubią się w ogole oddalać od domu-20-30m i to wszystko.
A dwa z nich nawet polować potrafią-oczywiście im nie pozwalam-kilka razy nawet żywego i nienaruszonego ptaszka im z pysia wyjmowałam i wypuszczalam.
Pozostale dwa nie wiedzą do czego służą myszy i ptaszki.
Bardzo jestem ciekawa jak nowe życie spodoba się Laluni.
I Franuś? I psy?
Będzie miała dziewczynka przeżycia...

A Pan od Chmurki się nieodzywa..
Czyżby się Chmurka nie spodobała?
Przecież to taka słodka koteczka-nie może się nie spodobać...

smarti

Post » Pt gru 17, 2010 13:48 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Nie to nie - to nie pan wybiera tylko Chmurka :wink:
spotkanie mam w niedzielę, więc jutro możemy się umawiać o dowolnej, pasującej nam porze :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt gru 17, 2010 14:10 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

może Pan jeszcze maila nie odczytał,bo wydawał się bardzo zainteresowany... :roll:
zaprosiłam pana na watek-też go nie ma więc może zadzwonię kontrolnie czy maila dostał..

To super-Edytce pasuje każda godzina to może my się o 12-tej spotkamy?
To się chociaż raz wyśpię..tym bardziej że dziś Lalunia ma zieloną noc i śpi z nami to się chyba raczej nie wyśpię...

smarti

Post » Pt gru 17, 2010 14:11 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Możemy nawet o 13ej, jak chcesz! :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt gru 17, 2010 14:14 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Marzenia11 pisze:Możemy nawet o 13ej, jak chcesz! :D

no aż tak to nie przesadzajmy..bo w korki wpadniemy wracajac..

smarti

Post » Pt gru 17, 2010 14:49 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Lalka i tak do wiosny w domu będzie siedziała a potem (jak z dziećmi małymi) wenadnowanie , i tak krok po kroku. I wiesz też już , ze dla mnie dom wychodzacy oznacza, ze kot ma michę w domu, w domu ma swoje posłanie, drapkę. On mieszka w domu . Na dworzu jest tylko tyle ile chce sam.
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Pt gru 17, 2010 15:15 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

w zasadzie to już jestem całkiem spokojna o Lalunię u Ciebie w domu :D

a Lalunia dziś mnie znielubiła bo chciałam jej toaletę wyjściową zrobić ,buziaka wytrzeć w oczki zajrzeć a ona tego wszystkiego nienawidzi więc mnie też dziś nienawidzi :mrgreen:
pewnie za godzinkę jej przejdzie byle bym tylko już nic przy niej nie chciała zrobić :twisted:

smarti

Post » Pt gru 17, 2010 15:17 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

uwielbiam koty za te fochy :) :ryk:

EdytaB_a

Post » Pt gru 17, 2010 17:01 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

Edytko, sklonuj się, co..? Do takiego domu to ja bym chciała koty posyłać...

Chociaż nie to, żeby u Smarti było źle, oj nie nie nie. Tak to tez bym mogła 8)

Niech mnie ktoś weźmie, choćby na DT! :ryk:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt gru 17, 2010 17:12 Re: Słodka Chmurka i urocza Lalunia szukają najlepszego DS!!!

noo ja nie chcę zapeszać ale trzeci fantastyczny domek się mojej kici szykuje.
I ja tylko takich domkow szukam,tfu,tfu przez lewe ramię...
Jak komuś za mało zależy to mojego kicia nie dostanie.
Bo Julcia i Vea z Takeshim to przecież mają koci raj :)

Tak sobie myślę że Chmurka też by mogla taki domek wychodzący mieć ale takich domkow z dala od świata strasznie mało jest.

smarti

[poprzednia][następna]