Killatha, spróbuj z a/d hillsa lub recovery RC dziewczyny tak radziły jak nie miały apetytu kociaki, to poskutkowało nie wiem jak po interferonie kocim kociaki się mają...
dzięki recovery jej nie smakuje w ogóle mam, próbowałam conv jeszcze jakoś wchodzi ma bardzo mocno powiększone węzły chłonne najprawdopodobniej to jej przeszkadza w połykaniu
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Basiu,a pytałaś Milenkę o te objawy po podaniu interferonu?-ona ma doswiadczenie. Może to normalne ,moze minie za jakiś czas BTW-moje koty tez nie chcą Recovery!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
wczoraj jakoś nie bo miałam pełne ręce roboty z opieką nad dwiema ruchliwymi kotkami "szpitalnymi" dzisiaj Milenka nie odbiera telefonu, pewnie jeszcze zbyt wcześnie zresztą wczoraj Agusia czuła się dosyć dobrze
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
To jak najbardziej może być reakcja po interferonie, także znaczy, że organizm walczy i wyniki są ładne, jedyne czego brakuje, to rzeczywiście zelazo, to można Agusi spokojnie podawać. Trzymam kciuki mocno!
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
rozmawiałam z Milenką kamyk spadł mi z serca na razie taki malutki ten głaz co tam zalega spadnie kiedy Agusię uda się wyprowadzić na prostą
Agusia czuje się źle noc jakoś przetrwałyśmy, miała gorączkę biedactwo dzisiaj druga dawka virbagenu kciuki bardzo potrzebne