LOTKA - JUŻ W DS!!!!! TYM RAZEM NA ZAWSZE :) :) :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 10, 2010 11:34 Re: LOTKA - JUŻ W DS!!!!! NA RAZIE DOBRZE!!! OBY NA STAŁE!!!

I jak tam wieści z Lotkowego DS?
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Śro mar 10, 2010 12:18 Re: LOTKA - JUŻ W DS!!!!! NA RAZIE DOBRZE!!! OBY NA STAŁE!!!

Lotka bardzo szybko się zaklimatyzowała w nowym domku. Pani szczęśliwa, dzieciaki zakochane.
Nie chcą jej oddać, a nawet Pani powiedziała, że choćby jej zapłacili to ona jej nie odda. Śpi z dziećmi, bawi się z dziećmi, dzieciaki ją karmią i dbają o czysty żwirek :) W następnym tygodniu będą osiatkowywać balkon, ponieważ Lotka pcha się na podwórko a obawiają się, że spadnie w końcu to 7 piętro.
Myślę, że mogę odetchnąć Lotka ma swoich dużych do końca życia.

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Śro mar 10, 2010 12:34 Re: LOTKA - JUŻ W DS!!!!! NA RAZIE DOBRZE!!! OBY NA STAŁE!!!

Moniu, to pamiętaj o kserokopii umowy adopcyjnej Lotki dla AFN :) :)

A ja przenoszę wątek Lotki na AFN-owskim forum do działu "W nowym domu".

A może uda Ci się namówić nową właścicielkę Lotki, żeby od czasu do czasu odwiedziła wątek Lotki na forum AFN i napisała, co u koty słychać? Nie musi być często, ale dziewczynom i mnie też byłoby niezmiernie miło mieć od czasu do czasu info z pierwszej ręki ;)
Obrazek

vega29

Post » Śro mar 10, 2010 14:21 Re: LOTKA - JUŻ W DS!!!!! TYM RAZEM NA ZAWSZE :) :) :)

Umowę podeślę razem z fakturą za sterylkę ( jak tylko ją dostanę - troszkę ociąga się Pani doktor ale teraz będę już bardziej na nią naciskać )

Podaj mi link do tego forum.

Obawiam się, że Pani nie będzie odwiedzać forum, ponieważ nie ma dostępu do neta. Kotkę znalazła jej córka przebywająca teraz w Niemczech. Będę co jakiś czas do nich dzwonić, niedługo podjadę i ją odwiedzę osobiście :)

monia3a

Post » Śro mar 10, 2010 14:46 Re: LOTKA - JUŻ W DS!!!!! TYM RAZEM NA ZAWSZE :) :) :)

Obrazek

vega29

Post » Śro mar 10, 2010 17:13 Re: LOTKA - JUŻ W DS!!!!! TYM RAZEM NA ZAWSZE :) :) :)

a z załatwianiem się do wanny koniec?
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Pt mar 12, 2010 7:05 Re: LOTKA - JUŻ W DS!!!!! TYM RAZEM NA ZAWSZE :) :) :)

Pięknie, pięknie :):):)
Obrazek

unadonna

Od: Pon lis 01, 2004 19:01

Post » Pt mar 12, 2010 7:45 Re: LOTKA - JUŻ W DS!!!!! TYM RAZEM NA ZAWSZE :) :) :)

Ale miałam wczoraj pietra.
Na jednym z portali ogłoszeniowych białostockich pojawiło się ogłoszenie o znalezieniu młodej kotki szylkretki, okolica dość bliska od Lotki, za telefon i dzwonię do Loci, a tam nikt nie odbiera. Napisałam do Pani, ktora znalazła kicię o zdjęcia.
Popołudniu przyszły ale na szczęście okazało się, że to inna pięknotka.
Później oddzwoniła Pani Lotki bo miała z 50 moich połączeń nieodebranych wiec się przestraszyła, że może coś się stało. Uspokoiła mnie i powiedziała, że jeśli nawet to byłabym pierwszą osobą do której by zadzwoniła i powiedziała o nieszczęściu.

monia3a

Post » Pt mar 12, 2010 13:08 Re: LOTKA - JUŻ W DS!!!!! TYM RAZEM NA ZAWSZE :) :) :)

UFFF... Oby ta druga szylka szybciutko odnalazła swój domek...
Ostatnio edytowano Pt mar 12, 2010 20:54 przez vega29, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

vega29

Post » Pt mar 12, 2010 19:48 Re: LOTKA - JUŻ W DS!!!!! TYM RAZEM NA ZAWSZE :) :) :)

monia3a pisze:Ale miałam wczoraj pietra.
Na jednym z portali ogłoszeniowych białostockich pojawiło się ogłoszenie o znalezieniu młodej kotki szylkretki, okolica dość bliska od Lotki, za telefon i dzwonię do Loci, a tam nikt nie odbiera. Napisałam do Pani, ktora znalazła kicię o zdjęcia.
Popołudniu przyszły ale na szczęście okazało się, że to inna pięknotka.
Później oddzwoniła Pani Lotki bo miała z 50 moich połączeń nieodebranych wiec się przestraszyła, że może coś się stało. Uspokoiła mnie i powiedziała, że jeśli nawet to byłabym pierwszą osobą do której by zadzwoniła i powiedziała o nieszczęściu.

Wiesz Monia, że też mnie zmroziło bo i ja czytałam to ogłoszenie, to takie charakterystyczne umaszczenie. Dobrze, że to nie Loteczka i mam nadzieję, że tamta kicia też super trafi, najważniejsze, że ktoś się nią zaopiekował
Domkowi gratuluję Lotki a Loteczce domku :1luvu:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

[poprzednia]