Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Cameo pisze:smoczyca, umiesz zrobić czarnemu (i ruchliwemu) kotu dobre zdjęcie
jestem pod wrażeniem, no
smoczyca3g pisze:Podstawą do zrobienia dobrego zdjęcia czarnemu lub białemu kotu (czarnego lub białego kota?) jest: dobry aparat, obiektyw, zewnętrzna lampa błyskowa oraz tło
smoczyca3g pisze:Cameo pisze:smoczyca, umiesz zrobić czarnemu (i ruchliwemu) kotu dobre zdjęcie
jestem pod wrażeniem, no
Cameo, jeśli chwalisz powyższe fotki, to ich autorem jest mój TŻprzekażę pochwały
Ja też robiłam fotki Sambusi, ale one są na wcześniejszych stronach
Podstawą do zrobienia dobrego zdjęcia czarnemu lub białemu kotu (czarnego lub białego kota?) jest: dobry aparat, obiektyw, zewnętrzna lampa błyskowa oraz tło
Cameo pisze:smoczyca3g pisze:Podstawą do zrobienia dobrego zdjęcia czarnemu lub białemu kotu (czarnego lub białego kota?) jest: dobry aparat, obiektyw, zewnętrzna lampa błyskowa oraz tło
To wieminteresuje się fotografią
![]()
Zapomniałaś o dyfuzorze
koko_ pisze:smoczyca3g pisze:Cameo pisze:smoczyca, umiesz zrobić czarnemu (i ruchliwemu) kotu dobre zdjęcie
jestem pod wrażeniem, no
Cameo, jeśli chwalisz powyższe fotki, to ich autorem jest mój TŻprzekażę pochwały
Ja też robiłam fotki Sambusi, ale one są na wcześniejszych stronach
Podstawą do zrobienia dobrego zdjęcia czarnemu lub białemu kotu (czarnego lub białego kota?) jest: dobry aparat, obiektyw, zewnętrzna lampa błyskowa oraz tło
Smoczyco, chyba zapomniałaś dodać, że podstawą do zrobienia dobrego zdjęcia jest pokazywać czarnemu lub białemu, ruchliwemu kotu chipsa...?![]()
Jak Gacki po szczepieniu?
smoczyca3g pisze:
Nie karmię kotów chipsami!tylko Gabrych kradnie mi paluszki serowo-cebulowe
![]()
koko_ pisze:smoczyca3g pisze:
![]()
Nie mówię, że karmisz, ale zapytaj TŻ-ta, co jadł, jak robił to zdjęcie i dlaczego Gabrych zrobił taką minę
smoczyca3g pisze:koko_ pisze:smoczyca3g pisze:
![]()
Nie mówię, że karmisz, ale zapytaj TŻ-ta, co jadł, jak robił to zdjęcie i dlaczego Gabrych zrobił taką minę
Aaaaa, no fakt! Jadł chipsyNawet plik ze zdjęciem nazwał "daj chipsa"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości