Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dellfin612 pisze:Wiesz Kasiu, myęle, że takich rodzin jak Twoja wcale nie ma wiele. To co masz jest bardzo cenne.
Kaprys2004 pisze:Nasza rodzina jest naprawdę cudowna przez jej radość życia i życzliwość do świata. Nie wiem co to zmęczenie rodziną i niesnaski, choć oczywiście i u nas zdarzały się niedobre chwile i nieporozumienia. Nie bylibyśmy ludźmi, gdyby tak nie było, ale wszystko dało się przejść "suchą stopą".
seidhee pisze:Kaprys2004 pisze:Nasza rodzina jest naprawdę cudowna przez jej radość życia i życzliwość do świata. Nie wiem co to zmęczenie rodziną i niesnaski, choć oczywiście i u nas zdarzały się niedobre chwile i nieporozumienia. Nie bylibyśmy ludźmi, gdyby tak nie było, ale wszystko dało się przejść "suchą stopą".
Zazdroszczę... Moje relacje z rodziną są mocno napięte.
Kaprys2004 pisze:Przykre to, Dorotko, bo jeżeli mamy Dom, to nam nie wadzi zwariowany i zły świat..
Jeżeli go nie ma, to jest bieda![]()
seidhee pisze:Kaprys adoptujesz mnie?Po wczorajszych atrakcjach postanowiłam znaleźć sobie inną rodzinkę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości