Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 19, 2009 13:08

Fionka, ja jestem caly czas w Warszawie, wiec jesli chodzi o wizyte przedadopcyjna to chetnie pomoge. Nie mam stalego dostepu do netu wiec zadzwon prosze do mnie to wszystko obgadamy. Chociaz tak bede mogla pomoc, bo odkad wyjechalam mam starszne wyrzuty sumienia ze was zaniedbuje.... :oops:
Obrazek
Obrazek

Mi_mi

Od: Pon gru 10, 2007 1:38

Post » Nie lip 19, 2009 23:43

Mi_mi :lol:
Zaraz Ci wymyslimy jakąś robotę w Warszawie :P Niech tylko jakiś domek zadzwoni to będe sie dobijać i prosić o wizytę ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pon lip 20, 2009 9:45

Gem pisze:Odnowiłem aukcję Allegro dla Tori i Tajsona: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=691833772

A u mnie mają 2 indywidualne... :lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Pon lip 20, 2009 11:13

Prosimy o pomoc!

proszę pomóżcie odnaleźć mi mojego kota jest rudo biszkoptowy 5 letni....wyszedł z domu i nie potrafi wrócić kotek który nigdy nie wychodził.Proszę oddajcie mi Bonifacego .Mam w domu płacz dzieciaków i sama bardzo tęsknie....bardzo tęsknię:((((((( .Kotek zaginął w czwartek wieczorem 16 .07 około godziny 21 osiedle KSM Kielce przy ul Romualda czekam na telefon 667421109.
dajemy ogłoszenia w internecie niestety na razie nie są skuteczne.Proszę o pomoc kochani dajcie te ogłoszenia na swojej stronie.
Dorota Krasińska

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pon lip 20, 2009 11:57

Fiona, Fridek ma Allegro, Ale Gratkę, pineskę, adopcję kota,e-zwierzaka, ale okazję, animalię, kokosy,przygarnij zwierzaka, najpewniej, gumtree krakow i wwa, e-oferty, kup-sprzedaj :lol:
Czekam na wiadomości o Ginie :lol:

Mam też nadzieję że Bonifacy się odnajdzie :ok:

Niteczka 1

Post » Pon lip 20, 2009 12:02

To Fridek i Gina szukają domu 8O ? Jak to?
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Pon lip 20, 2009 12:44

Fridek i Gi9na wracaja z adopcji i już szukamy dla nich domu. Na razie moga jeszcze zostać tam gdzie sa ale pilnie potrzebne ogłoszenia. Nie mamy w tej chwili mozliwości, zeby je zabrać do nas dlatego najlepiej byłoby gdyby szybko znalazły nowe domki. Koty nie nadają się do domku z małym dzieckiem !!
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon lip 20, 2009 14:11

Chciałam bardzo popdziękować wpoldotrzeciej za dt sla Gajdy i maluchów :1luvu: Rodzinka jedzie dzisiaj z Aga do Krakowa na krótki dt. Aga 31 wyjeżdża wiec mamy 10 dni dt w Krakowie.
W związkiu z tym przydałyby się zmasowane ogłoszenia rodzinki na "G" na Kraków bo dobrzeby było, zeby już nie wracały do Kielc.
Aga obiecała nowe zdjęcia zrobić więc jak tylko zdjęcia się tu pojawią to bardzo prosze o pomoc w ogłoszeniach :wink:

Dziękuje tez wpoldotrzeciej za wizytę przedadopcyjną w domku dla Odiego i Shaggiego. I jeszcze za dzisiejszy transport Odiego do nowego domku :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon lip 20, 2009 17:04

Super jest wycofywać ogłoszenia Odiego wiedząc że jest już w nowym domku :lol: Czy Omkę też usuwać?

Fiona, czy mam przedłużać Allegro Dianie? Co z tym obserwującym domkiem?

Jeśli Gajda i maluchy będą w Krakowie, to warto im zrobić zwierzaki krakowa :lol: Ja próbowałam 3 razy i nie mogę przekleić zdjęć :evil:
Mają ode mnie za to Gumtree kraków :lol:

Niteczka 1

Post » Pon lip 20, 2009 19:06

Omka nadal szuka domku, jej nie ściągajmy z ogłoszeń.

Z domku dla Dianki nici bo Pani chciała wypuszczać kotkę na nie zabezpieczony balkon, To był domek z gumetree a z allegro nikt sie nie odezwał.

Z ogłoszeniami ruszymy jak tylko będa nowe zdjęcia.
Maluchy sa odrobaczone i zaszczepione, mamusia tak samo i do tego jeszcze po sterylce jest.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon lip 20, 2009 20:12

fiona.22 pisze:Omka nadal szuka domku, jej nie ściągajmy z ogłoszeń.

Z domku dla Dianki nici bo Pani chciała wypuszczać kotkę na nie zabezpieczony balkon, To był domek z gumetree a z allegro nikt sie nie odezwał.

Z ogłoszeniami ruszymy jak tylko będa nowe zdjęcia.
Maluchy sa odrobaczone i zaszczepione, mamusia tak samo i do tego jeszcze po sterylce jest.

Jeśli to dotyczy Gajdy, to za późno :lol: Jest na małopolskim Allegro, pinesce,ale okazji(kraków podgórze), przygarnij zwierzaka, e-ofertach , gumtree, kup-sprzedaj, teraz kraków - najwyżej zedytuję :lol:

Niteczka 1

Post » Pon lip 20, 2009 20:51

Przeedytujemy najwyżej ogłoszenia. ciotka wpoldotrzeciej obiecała, ze zrobi im kampanie reklamowa w Krakowie w postaci papierowych ogłoszeń na mieście ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon lip 20, 2009 22:22

Ale mi Fiona nasłodziłaś :oops:

Ja chciałam pochwalić - mam nadzieję, że nie przedwcześnie - nowy domek Odiego - domek zjawił się po kociaka w pełni zmobilizowany i gotowy, mam nadzieję, że wszystko będzie OK :D :dance: :balony:

Załoga G. buszuje mi po kuchni, jak zobaczyły michę, to o mało się nie pozabijały, nastąpił nawet chwilowy rozłam w rodzinie :lol: Najbardziej zdumiewa mnie Gajduś - ta kotka ciągle się łasi, jest niezwykle kontaktowa i rozmowna. Chłopaki sikają jak w żłobku - na komendę i obaj naraz, parę minut kręcili się w kuwecie, żeby znaleźć pozycję, która nie zasika bratu ogona :D

Zdjęcia - jutro, jeszcze muszę się nauczyć wklejać...
No i muszę poczynic papierowe ogłoszenia i porozlepiać na pawilonach spożywczych, bo Krakowianie to tradycjonaliści i może to do nich przemówi :wink:
Obrazek Obrazek

wpoldotrzeciej

Od: Pt kwi 18, 2008 9:08

Post » Pon lip 20, 2009 23:14

Kochana, chciałam przypomniec jeszcze o wizycie w domku u Shaggiego :oops: Bo pewnie niebawem bedziemy odbierać Kejti z Myślenic to byśmy go podzrucili od razu ;)

I oczywiście czekamy na zdjęcia. W razie problemów poprosze na maila to wrzucę na wątek i startujemy z ogłoszeniami ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon lip 20, 2009 23:30

Bardzo pilnie potrzebny dom dla Chrupki !!!
Koteczka jest młoda i ma własciciela, ale...rodzi co rujkę a małe są "likwidowane", własciciel naduzywa alkoholu i niestety kotka nie ma łatwego życia. Kilka dni temu podczas libacji została wyalona na osiedle, biedaczka chodziła za każdym i próbowała sie do kogoś przyczepić. Nawet do psów podchodziła i ocierała się o ich nogi. Dzisiaj niestety została zabrana grupie zbirów, którzy znęcali się nad nią.
Koteczka jest na bardzo awaryjnym dt upchnięta razem z Pamirem ale bardzo pilnie potrzebne jakies miejsce dla Chrupki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

[poprzednia][następna]