podnosimy kociaki
Dziś wszyscy w dobrej formie ,apetyt dopisuje ,biegaja ganiaja ,bawią sie i dokazują
Domi gdzie jesteście śliczne kociaki czekają + mała około 1,5 miesięczna [miesięczna] koteczka tygryskowo-biała popołudniu zdjęcia
kasia79 pisze:Dziś wszyscy w dobrej formie ,apetyt dopisuje ,biegaja ganiaja ,bawią sie i dokazują
Dobrze słyszeć, że już lepiej.
A jak czytam wieści z domowego przedszkola i ogladam zdjecia, to normalnie jesteś StrongWoman, Kasiu. Przecież to puchatkowo się rozbiega po całym domku, łazi, wspina się, wciska, biega - normalnie jak w mrowisku Trzymam kciuki za puchatki i za Twoją siłę!
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...
Masz racje są wszędzie nie idzie nad nimi zapanować ,czasem brak mi już sił ale co zrobić .
Mam porwane firanki małe kupki w najmniej odpowiednich miejscach i musze uważac gdzie staje .
Podsumowujac 2 tri kolorki ,1 czarna kotka i jeden kotek biało czarny mają zapewnione domy .Jest zainteresowanie czarnym kocurkiem ,ale odpowieć zapadnie w niedziele trzymajcie kciuki
Reszta szuka domów czyli biało czarny z domieszkom szarego kocurek 1 czarna kotka ,kocurek i kotka tygryskowa -domki potrzebane
kasia79 pisze:Coś mi sie pokręciło z tymi zdjęciami to moje tymczasy
Łorany! Domowe przedszkole na full etat
Kto weźmie kiciusia z domowego przedszkola? One potrzebują domku! Jeszcze tylko 4! No i mama! No i nowy przedszkolak!
Kasiu rób im jak najwięcej zdjęć! Nie często trafia sie taka okazja.
Może mozna by było na przykład jakis kalendarz z ich zdjęciami wyprodukowac i wystawić go na bazarku?
Może tak ale przy 9 maluchach zupełnie nie mam na to czasu
ten domek który sie zastanawiał nad kocurkiem niestety zrezygnował
Więc SZUKAMY DOMÓW DLA ŚLICZNYCH KOCIAKÓW
Hop hop domki gdzie jesteście ?
te małe rozrabiaki dzis sprawiły mi wielką niespodziankewchodze rano do kuchni a tam zerwana firankia i zasłona zawesz zrobia coą żeby mi sie nie nudziło