OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 08, 2016 21:12 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

To Ty wydajesz koty drapiące meble 8O musisz szybko im zrobić szkolenie, żeby spełniały warunki adoptujących :lol:
A tak naprawdę to dobijające są niektóre pytania, choć z drugiej strony dobrze jest mieć w ogóle jakieś telefony, u mnie siedzi około 5-6 letni tymczas i od miesiąca ani jednego telefonu :(
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie maja 08, 2016 21:40 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

Semir czekał prawie rok na dom. Też " starszy ". Maciejka też długo mimo, że młoda. Każde miało wiele ogłoszeń. Czasem tak bywa. Niektóre jeszcze dłużej dulcza. Miesiąc to nie jest długo. Nie ogłaszam kotów od razu dopóki nie obrobie i nie poznam. Więc m- c jest czasem randkowym.
Uda się tylko czasu trzeba.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie maja 08, 2016 22:37 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

Za właściwe telefony dla cudeniek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon maja 09, 2016 1:30 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

ametyst55 pisze:To Ty wydajesz koty drapiące meble 8O musisz szybko im zrobić szkolenie, żeby spełniały warunki adoptujących :lol:
(

ASK@ się nie zna :wink:
ale zawsze można się poskarżyć Jej kierownikowi :wink:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon maja 09, 2016 7:42 Re: OTW15 - Zapraszamy na pakiet fot s.23

ASK@ pisze:
Koty śpią. Prawie wszystkie.

Dzieci

Sawa
Obrazek

:1luvu: :1luvu:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pon maja 09, 2016 9:46 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

Zostałam w domu. Źle się czuję. Ostatnio dziwnie często mi się to :wink: trafia.
Coś się dzieje z Wojtkiem. Znaczy wiemy,no prawie, co z nim. Ale dziś płacze dziwnie.Jest zdenerwowany. I barometr zdrowotny, czyli Angel, go atakuje. A to oznacza kłopoty zdrowotne. Musi go boleć więcej.
Pranie się skończyło. Piękną pogoda to wyschnie. Sterta kocich mich do mycia czeka.
Malunie śpią. Sasia zaczyna się nudzić. Bo to ciągle tylko dzieci i dzieci. Karmienie i przewijanie :mrgreen: jest nudne.
Oponia i Wulkan też mają dość zamknięcia. Oponka leje chłopaka jak ma go dość lub chce zjeść miskę Wulkanka. Bo ma apetyt za dwoje.
Idę połknąc tramalek. Może odpuści.
Obrazek

ASK@

Post » Pon maja 09, 2016 14:10 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

Mateusz mnie
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon maja 09, 2016 20:15 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

Szaleństwo telefoniczne trwa. Przeważają telefony delikatnie mówiąc mało bystre. Nawet jak dla mnie. Bystrej inaczej.
Nauczona doświadczeniem pytam czy zabezpieczenia są balkonu do barierki, tych co się posiadaniem ich szczycą. Większość ma tylko do takowej. Albo notorycznie nie otwiera się okien i balkonu. Wszyscy mają prawie cud domki, myszów dostatek i takie tam :mrgreen:

To zobaczyłam dziś w Sasiowej kuwecie powaliło mnie z nóg. Łepinę prawie wsadziłam w otwór przecierając oko , a nawet dwa ze zdziwka. 8O No koniec świata. Dorodne, wielkości boa robale puszczały do mnie swoje paskudne patrzydła :wink: . Upasione na daniach domowych postanowiły wyjść na żwirowe plażowisko. :?
W uzgodnieniu z wetką zaaplikowałam tabletki przyspieszające spacerki na zewnątrz ale umieram już z niepokoju. Może przeziembiom siem albo umierom gwałtem szkodząc inkubatorowi.
Szlag. Jak ja nie lubię matek karmiących faszerować trucizną. Ale wolę tablety niż spoty bo to dzieci wyliżą na amen.
Obrazek

ASK@

Post » Pon maja 09, 2016 20:21 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

Zajrzałam na adopcję - dodawanie. Wszystkie wczoraj nowo dodane ogłoszenia nie są zatwierdzone. Szkoda, cała niedziela przepadła. Coś się dzieje z modami. Dzisiejsza wypocina też wisi.
Morusek dziś nie działał.
Idę malce ukochać. Są pskudnie paskudne. Potem Oponia i Wulkanek.I spatku.
Obrazek

ASK@

Post » Pon maja 09, 2016 20:48 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

Śpij spokojnie, a my pomyślimy o Tobie, trochę Cię kołysząc.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto maja 10, 2016 7:08 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

Kiepsko spałam. Wstałam za wcześnie. Dla mnie. Bo dla kotów w sam raz. A nawet za późno. :mrgreen:
Puszka im już wystygła od zcekania. :wink:

Sasia źle się czuje. Widać ,że brzuszek boli. Oszczędza go i nie dopuszcza małych do cyca. Drażnią ją swoimi ganiankami. W nocy nic nie zjadła a rano miała w swej doopie chudej śniadanie. Powód do zmartwień dla mnie jest. Dobrze ,że dziś jestem w domu a nasza wet po południu. Jakbu się coś zadziało. Nie lubię odrobaczać bez zaplecza. Dla mnie to nie jest zwykła "operacja". Temperatura ok. Kupa wkuwecie też. Luźna bo parafina wczoraj była zaaplikowana.
Dziewczynki nażarły się musami i ją deczko zostawiły w spokoju. Okupowały moje kolana. Jakie one są przyjazne i kochane. Dziś Sara, najbardziej nieśmiała, rozmruczała się na maksa. Wszystkie więc mruczą. Mnie wzrusza taka zmiana. Prawie podwoiły swą wagę. Widać jak się zmieniają. Mordki im urosły a oczki powoli wybarwiają się. Wszystkie usnęły obok mnie lub w ramionach. Dziś idę do swego weta, wcześnie wstałam, więc mogłam spokojnie z nimi posiedzieć.

Telefonów jest o malunie sporo. Nie odmiennie zadziwia mnie głupota ludzi i ich bezczelność. Wiele osób nie potrafi znieść odmowy pisząc inwektywy w smsach i rzucając słowne gromy. Chcą ratować, mają wspaniałe domki a ja stoję na przeszkodzie.
Takie najazdy przeżyłam nie raz ale zawsze mnie zadziwia zapalczywość i mściwość.

Oponia i Wulkanek są coraz fajniejsi. Oponka to cud malinka. Odważna i kontaktowa. Choć rączek się boi. Mruczy pięknie, zerka w oczy, zagaduje, kocha jeść.
Wulkan do Danki i Janusza pała miłością wielką. Ja jestem jako ten strach koci. Oboje rodzinni widzą różnice w Wulkanka odwadze po moich leczniczych umizgach.
Obrazek

ASK@

Post » Wto maja 10, 2016 19:44 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

Na cito wylądowałam z Sasią u weta. Dopiero co wróciłam. Dzięki uprzejmości Anki co nas podwiozła i wetki co poczekała ,kotka została obsłużona.
Ilość robali przerosła siły kota. Mimo wydalania ,organizm nie dał rady.
Jak zwykle załatwiła mnie kocica jak Janusza w domu zabrakło. Nieswoja w ciągu popołudnia nie wzbudzała jednak większej troski. No, nie zabierała dzieciom jedzenia i nie pacała cieni za drzwiami. Kontaktowałam się jednak z gabinetem. Miało być bez paniki. Ale potem pooooszło...Danka wpadła z paniką ,że coś nie jest tak.
Nie ma bezpiecznego odrobaczania.

Strasznie się zdenerwowała wyjazdem. Myślała chyba ,że ją wywozimy.
Obrazek

ASK@

Post » Wto maja 10, 2016 20:19 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

co teraz z Sasią?

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Wto maja 10, 2016 20:33 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

Czym odrobaczałaś kotkę?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto maja 10, 2016 21:15 Re: OTW15 - Zapraszamy,pakiet fot s.23.Malce 26

ewar pisze:Czym odrobaczałaś kotkę?

Milbemaxem
Spokojnie , bez szaleństw. Podana została parafina. Kuwetka została zaliczona...
Ale i tak paskudy dpadły ją.
Nigdy, nigdy nie można tracić czujności .
Boję się odrobaczania i muszę mieć zaplecze wetowskie. Nie odrobaczam też jak nie ma mnie w domu.

Sasia uspokoiła się po powrocie. Choć obraza kipi.
Kroplowka, witaminy, steryd grzecznie przyjęła.
Jest jednak obolała. Wcześniej wymiotowała, kuweta pełna życia goowniano-towarzyskiego, boki się jej zapadły. A futro sypie garściami. Kilkanaście godzin tylko minęło.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]