Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
JoannElle pisze:Rany, jak tęsknię za kociarnią!
Pozdrawiam z Kazimierza Dolnego
....
Miejscowa kicia, ewidetny wielokot, ale niech jej będzie, bo nadmiaru kotów jakoś tutaj nie ma...
JoannElle pisze:A świadomość ludzie tutaj raczej mają, sądząc po ilości kotów. Łażę tu całymi dniami i naprawdę rzadko jakiegoś spotykam, a kociąt nie widziałam w ogóle.
CoolCaty pisze:JoannElle pisze:No a co mam zrobić, łapać czyjąś ciężarną kotkę i wieźć na sterylkę za plecami jej opiekunów?
Myślę Asia, że właśnie tak powinnaś zrobić.
JoannElle pisze:Dobra, sorry. Kotka była za płotem, raczej płochliwa i totalnie poza zasięgiem. Klatki łapki na urlop nie wożę, a zresztą miałabym ją postawić obcym ludziom w ogrodzie?
Bardzo też wątpię, żeby udało mi się przekonać do zmiany zdania zupełnie obcych ludzi, którzy już się nastawili na kocięta. Zresztą jakoś nie umiem tak wyskakiwać nieproszona do ludzi i ich pouczać, może się jeszcze nauczę. "Niech jej będzie" - skoro nie mogę nic zrobić. Wydawało mi się, że swój stosunek do sterylizacji i rozmnażania kotów już kilkakrotnie udowodniłam, dowożąc dzikusy na zabiegi. Również te ciężarne.
A czy jest się czym zachwycać? Piękną, zadbaną kotką...
Sis pisze:Kto jest teraz w lokalu? Bo siem pogubiłam![]()
Czy ta lista jest pełna?
1. Szakira
2. Luna czarna dzika kotka od kociąt
3. Luna po pani która wyjechała
4. Dakota
5. Luizjana
6. Marysia
7. Milagros po zmarłej pani
8. Nina
9. Marlenka
10. Tajfun
Kajtek i Wiki - na razie w lecznicy, tak?
Balbinka i Ptyś - też lecznica?
JoannElle pisze:andorka pisze:JoannElle pisze:Miejscowa kicia, ewidetny wielokot, ale niech jej będzie, bo nadmiaru kotów jakoś tutaj nie ma...
yyyyyyyyy![]()
![]()
![]()
Czy mi się coś pokręciło, czy to pisze wolontariuszka w kociej fundacji?
No a co mam zrobić, łapać czyjąś ciężarną kotkę i wieźć na sterylkę za plecami jej opiekunów?
A świadomość ludzie tutaj raczej mają, sądząc po ilości kotów. Łażę tu całymi dniami i naprawdę rzadko jakiegoś spotykam, a kociąt nie widziałam w ogóle.
Sis pisze:Kto jest teraz w lokalu? Bo siem pogubiłam![]()
Czy ta lista jest pełna?
1. Szakira
2. Luna czarna dzika kotka od kociąt
3. Luna po pani która wyjechała
4. Dakota
5. Luizjana
6. Marysia
7. Milagros po zmarłej pani
8. Nina
9. Marlenka
10. Tajfun
Kajtek i Wiki - na razie w lecznicy, tak?
Balbinka i Ptyś - też lecznica?
AgnieszkaH. pisze:Dzisiaj do lokalu przyjechały:
Balbinka i Ptyś - szpitalik luzem
Wiki - szpitalik klatka, za tydzień szczepienie
Mamusia - szpitalik klatka, leczenie stanu zapalnego
Dzikusek - szpitalik klatka, na doleczeniu po kastracji i amputacji ogonka
Dzikusek 2- szpitalik klatka, po kastracji i amputacji ogonka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości