Atusia77 pisze:Kochani,co może dolegać Rudzi- przyszła w nocy do domku,wolała o otwarcie okna jak zwykle. Apetyt normalny, ale co jakiś czas wyda dźwięk jakby z chrypką,jakby chciała coś odkaszlnąć? Nie mogę iść do weta,bo odbieram rodzinę z lotniska. Będę w domu koło 19.30. Jutro święto- jak znam życie, to w sobotę wet będzie miał zamknięte. Czy może to być jakaś pierdołka?
Alienor pisze:Zdrówka i sił dla futrzastych i dla Ciebie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ASK@ pisze:Weszłam ci ja do Gabinetu Marcińskiego .Na pytanie co kocikowi jest i co ma zrobić radośnie oświadczyłam ,że USG jamy ...ustnej . Doktorek stwierdził z kamienną miną ,że wpierw zrobi jamę brzuszną a potem ustną ...jeśli mi to pasuje.
![]()
mimbla64 pisze:ASK@ pisze:Weszłam ci ja do Gabinetu Marcińskiego .Na pytanie co kocikowi jest i co ma zrobić radośnie oświadczyłam ,że USG jamy ...ustnej . Doktorek stwierdził z kamienną miną ,że wpierw zrobi jamę brzuszną a potem ustną ...jeśli mi to pasuje.
![]()
Znaczy się frontem do klienta.![]()
Asiu, a jaką karmę powinna Milady jeść? Nerkową?
ASK@ pisze:Weszłam ci ja do Gabinetu Marcińskiego .Na pytanie co kocikowi jest i co ma zrobić radośnie oświadczyłam ,że USG jamy ...ustnej . Doktorek stwierdził z kamienną miną ,że wpierw zrobi jamę brzuszną a potem ustną ...jeśli mi to pasuje.
![]()
koteczekanusi pisze:A wetka nic nie mówiła o jakichś lekach na regenerację wątroby i wyleczenie trzustki? Może właśnie ten hepatil chociaż, bo to lek na wątrobę jest.
Bo diety bez białka to ja sobie nie wyobrażam - jak można się wyżywić bez białka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości