Przynajmniej dla mnie, zawsze z psiola wyjemy w aucie co akurat w radiu poleci

Spiewajcie z nimi

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Teraz napisze bardzo smutną wiadomość ,kocurek nr 24 za TM,dowiedziałam się o tym będąc w lecznicy po fanty od WAT.Nie mówiłam dziewczynom by ich nie stresować.Został uśpiony nie wiem z jakiego powodu nie chciałam już pytać.Śpij kochany.![]()
horacy 7 pisze:Teraz napisze bardzo smutną wiadomość ,kocurek nr 24 za TM,dowiedziałam się o tym będąc w lecznicy po fanty od WAT.Nie mówiłam dziewczynom by ich nie stresować.Został uśpiony nie wiem z jakiego powodu nie chciałam już pytać.Śpij kochany.
Wat jestem pewna bo spytałam o niego pana Łukasza i tak mi opowiedział.To TŻ pani doktor,może klientom nikt tego nie chciał mówić.wat pisze:horacy 7 pisze:Teraz napisze bardzo smutną wiadomość ,kocurek nr 24 za TM,dowiedziałam się o tym będąc w lecznicy po fanty od WAT.Nie mówiłam dziewczynom by ich nie stresować.Został uśpiony nie wiem z jakiego powodu nie chciałam już pytać.Śpij kochany.
![]()
Jestes pewna? bo jak czekałam no mojego kota (pani doktor operowała psa, a kot Władek zajmował się klientami), to klientki mówiły o lecznicowych kotach (Władku i dziwnie chodzącym burasku) i że burasek znalazł domek. Ale moze się komuś pomylił z Melą, co znalazła...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 115 gości