SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 15, 2011 22:10 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Wiem Asiu.
Ale Kot jest nadal na ulicy, dlatego się angażuję. Jeden albo i więcej.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto mar 15, 2011 22:13 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Carmen201 pisze:Na tą chwilę - do J.D. do Sokółki, która nie może po niego pojechać. Czy to się nie zmieni to już będzie zależało od Asi.

Wyjdzie teraz na to, że ja kręcę.. :) Kto coś próbuje wyjaśnić, to zaraz wychodzi, że kręci :)

Do Ciebie absolutnie nikt nie ma pretensji. Chcesz przecież pomóc najlepiej, jak potrafisz. Irytująca jest postawa Haldemana, który mógłby wreszcie zagrać w otwarte karty :?
Czyli szukamy transportu z Morąga do Sokółki :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro mar 16, 2011 12:00 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

:roll: nienormalne to wszystko, jeszcze takiego wątku to chyba tutaj nie widziałam :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro mar 16, 2011 12:01 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

CatAngel pisze::roll: nienormalne to wszystko, jeszcze takiego wątku to chyba tutaj nie widziałam :roll:

a teraz J.D. ma awansem propozycje na dodatkowe koty :roll:

Wiadomo coś?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro mar 16, 2011 13:45 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Podejrzliwość Aśk@ jest absurdalna, komentuje, krytykuje, cho wiedzy na temat sytuacji nie ma żadnej. Nie ufa nikomu, ale atakuje każdego...i weź tu pisz, informuj, choć i tak zostanie się zmieszanym z błotem.
Z domku nici. "Zainteresowana" kobieta mówiła wiele pięknych słów...Ale jednak moje przeczucie nigdy mne nie myli. Miała być po odbiór kotka, umowa itp. o 14, przyjechała o 13 nic o tym nie mówiąc. Zabrała go bez słowa. Martwiłem się. Nie bez powodu. wieczorem znalazłem go błąkającego się kilka ulic dalej!!!! Po prostu baba wzięła go i porzuciła.
I wy się dziwicie że zwlekałem, że nie ufam ludziom...
Być może kotek jest straszy,może i ma swoje kocie dolegliwości i dlatego został wyrzucony przez "właściciela" z tamte mrozy...żeby umarł. Kociak ma na głowie świerzb, jakieś 1,5 cm kwadratowego, do tego guzek podskórny, coś jak larwa gza, i lekko podrażnioną skórę po biegunce...I szuka domu. wciąż.

Haldeman7

Od: Sob lut 26, 2011 11:22

Post » Śro mar 16, 2011 13:51 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Haldeman7 pisze:Podejrzliwość Aśk@ jest absurdalna, komentuje, krytykuje, cho wiedzy na temat sytuacji nie ma żadnej. Nie ufa nikomu, ale atakuje każdego...i weź tu pisz, informuj, choć i tak zostanie się zmieszanym z błotem.
Z domku nici. "Zainteresowana" kobieta mówiła wiele pięknych słów...Ale jednak moje przeczucie nigdy mne nie myli. Miała być po odbiór kotka, umowa itp. o 14, przyjechała o 13 nic o tym nie mówiąc. Zabrała go bez słowa. Martwiłem się. Nie bez powodu. wieczorem znalazłem go błąkającego się kilka ulic dalej!!!! Po prostu baba wzięła go i porzuciła.
I wy się dziwicie że zwlekałem, że nie ufam ludziom...
Być może kotek jest straszy,może i ma swoje kocie dolegliwości i dlatego został wyrzucony przez "właściciela" z tamte mrozy...żeby umarł. Kociak ma na głowie świerzb, jakieś 1,5 cm kwadratowego, do tego guzek podskórny, coś jak larwa gza, i lekko podrażnioną skórę po biegunce...I szuka domu. wciąż.

Żeby nie uciekło 8)

I zaś czytam to samo :roll: co pare stron wcześniej :roll:
Ostatnio edytowano Śro mar 16, 2011 13:53 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Śro mar 16, 2011 13:52 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Sam jesteś podejrzliwy, a innym nie dajesz do tego prawa.
Przykro mi z powodu tej kobiety.Podpisała umowę adopcyjną?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro mar 16, 2011 13:56 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Pomijając to wszystko co zostało powiedziane czy napisane to samochód będzie wolny dopiero w środę,za tydzień i w czwartek znów ma wyjazd na 5dni.Fizyczna niemożliwość aby jechał po kota do Morąga po powrocie z trasy i przed trasą.To jest samochód,który jeżdzi na tachografie bo to jest bus 18-osobowy czyli musi mieć określone godziny jazdy i postoju bo wszystko jest rejestrowane na tarczce.Dlatego miniony weekend to była jedyna realna "chwila" na wyjazd po kota.Ja nie wiem co teraz robić......Jedyne wyjście jakie przyszło mi do głowy na chwilę obecną to organizowanie transportu do weta z możliwością pobytu i przebadanie kota,sprawdzenie w jakim stanie jest i czy możliwa jest kastracja.Tylko najpierw trzeba wiedzieć,że ten kot jeszcze jest.No i co z pozostałymi?

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro mar 16, 2011 13:58 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Haldeman masz jakieś problemy chłopie to pewne.
I to nie tylko z komunikacją.

Co to za kobieta? Z ogłoszenia?
Umowę podpisałeś?
Czemu wydałeś kota osobie która nie wzbudziłą Twojego zaufania? "Bez słowa" sie to odbyło jak piszesz.
Ale do wszystkich propozycji z miau podchodzisz jak do jeża.

Dalej się tak bedziesz z nami tu bawił????
Naprawdę mam ochote zgłosić Cie do moda jako trolla.
Jedynie kot mnie powstrzymuje (choć wcale nie jestem pewna czy ten kot w ogóle istnieje).

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Śro mar 16, 2011 14:01 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

piccolo pisze:Jedynie kot mnie powstrzymuje (choć wcale nie jestem pewna czy ten kot w ogóle istnieje).

Dlatego drogi Haldeman7 można poprosić o jakieś fotki :wink:
Edit: tylko nie te co są w ogłoszeniu :wink:

CatAngel

Post » Śro mar 16, 2011 14:06 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Jak w dochodzeniówce... :x Jak jest atak, to każdy by się wycofał. Zresztą, nieważne.
Przecież napisałem wyraźnie, że miała być o 14-tej, załatwić formalności, min. umowę podpisać....była o 13 i zgarnęła kota. Kobieta była z ogłoszenia. a zaufanie, coż, jak ktoś dużo i pięknie mówi, to jak dla mnie coś jest nie tak.
A Piccolo,jak masz problemy z wiarą, to wal do kościoła swojej wiary albo do Morąga, bo kota zobaczyć a potem pisać głupoty...
Widzę, że lepiej załatwić coś na pw, bo na forum cokolwiek nie napisać, to i tak wyrywki z kontekstu, nieuważne czytanie,i połajanka. Sory, powrót na forum i ciagłe wyjaśnianie...męczy.

Haldeman7

Od: Sob lut 26, 2011 11:22

Post » Śro mar 16, 2011 14:07 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Haldeman7 pisze:Podejrzliwość Aśk@ jest absurdalna, komentuje, krytykuje, cho wiedzy na temat sytuacji nie ma żadnej. Nie ufa nikomu, ale atakuje każdego...i weź tu pisz, informuj, choć i tak zostanie się zmieszanym z błotem.

Dajesz swoim postępowaniem ku temu solidne podstawy. A wykasowaniem postów dodatkowo utwierdziłes wielu z nas o twojej nie wiarygodności. Nikt nie wykasowuje postów tak sobie.

Nie mieszałam ciebie z błotem i nie mieszam.Nie atakuję każdego jak leci. Więc prosze nie koloryzuj.

To forum publiczne i każdy ma prawo wyrazić swe zdanie. Więc je wyrażam. :mrgreen:
Glosno wyrażam swoje obawy i krytykuje brak odpowiedzi na zadane pytania. Moje i innych.
Do tej pory zresztą one nie padły.

A ,ze masz inne zdanie. Trudno. Masz do tego prawo.

Powtórze raz jeszcze. Kot mimo wielu wyciągniętych rąk do pomocy nadal tkwi na ulicy. I to jest twoja wina.
Ostatnio edytowano Śro mar 16, 2011 14:09 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro mar 16, 2011 14:08 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Haldeman7 pisze:Jak w dochodzeniówce... :x Jak jest atak, to każdy by się wycofał. Zresztą, nieważne.
Przecież napisałem wyraźnie, że miała być o 14-tej, załatwić formalności, min. umowę podpisać....była o 13 i zgarnęła kota. Kobieta była z ogłoszenia. a zaufanie, coż, jak ktoś dużo i pięknie mówi, to jak dla mnie coś jest nie tak.
A Piccolo,jak masz problemy z wiarą, to wal do kościoła swojej wiary albo do Morąga, bo kota zobaczyć a potem pisać głupoty...
Widzę, że lepiej załatwić coś na pw, bo na forum cokolwiek nie napisać, to i tak wyrywki z kontekstu, nieuważne czytanie,i połajanka. Sory, powrót na forum i ciagłe wyjaśnianie...męczy.

:roll:

CatAngel

CatAngel pisze:
piccolo pisze:Jedynie kot mnie powstrzymuje (choć wcale nie jestem pewna czy ten kot w ogóle istnieje).

Dlatego drogi Haldeman7 można poprosić o jakieś fotki :wink:
Edit: tylko nie te co są w ogłoszeniu :wink:

:?: :!:

CatAngel

Kot raczej istnieje,hadelman to raczej nie troll;no i ma problemy rzeczywiście o których ja nie mogę tu pisać.Na temat tego kota rozmawiałam z panią mieszkającą razem.Nie dosłyszałam kim jest dla Haldemana owa pani ale to ona niestety robi problemy z powodu kotów i każe się ich pozbyć.Nie wiem czy wolno mi było o tym pisać ale cóż,napisałam bo za dużo tu niejasności.Rudzielca Haldeman nie wydał pani -sama wzięła go sobie z parkingu czy gdzie on tam był.Zdjęcia powinien mieć bo robił przed "zniknięciem" kota.Tyle wiem....
edit: widzę,że już o tym napisane...

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

[poprzednia][następna]