coś mu się ewidentnie nie podoba. ale zaczęłabym od badania moczu i krwi. kontrolnie. A później spróbowałabym z działaniem behawioralnym. ale najpierw badania
Asiu! Magda dobrze pisze. trzeba go przebadać. u nas nie robił takich numerów, ale to ponad rok temu było przecież... może mu się nie podoba ilość sublokatorów w "jego" pokoju? on co prawda zawsze był towarzyski, ale wydoroślał i może chce mieć wyłącznie swoje terytorium...
kciuki, żeby szybko udało się zwalczyć ten paskudny zwyczaj.
a w jakim celu robić badania Bo chłopak nie wygląda na chorego,szaleje za dwóch i zachowuje się jak zawsze,nie jest markotny sierść ma ładną świecącą,ślepia bystre A może faktycznie ma mniej zainteresowania ze strony Arletty bo ona teraz zajmuje się Księżniczką i być może chłopak czuje się odrzucony Ale jest kochany przez nas jak wszystkie inne koty
dzięki za rady i na pewno się udamy do wetki ale po nowym roku Wpadłam na pomysł i kupiłam jeszcze jedną kuwetę tylko z żwirkiem którego używałam dawniej i co........Księciu Kajtosławowi Pierwszemu żwir nie pasował Jak tylko poczuł stary pudrowy żwir wpadł do kuwety i wyciochrał się w niej Od wczoraj ani siusiu ani klocka nie znalazłam nigdzie tylko w kuwecie Kurcze gdyby powiedział od razu o co mu chodzi a nie dąsał się Wszystko wróciło do normy Ewuniu już nie musisz się wstydzić za chłopaka
WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU 2012 SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY