Schronisko KRK - pilnie domek dla Czarki i Helmutki!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 08, 2010 21:29 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

mk999 pisze:GRUBCIA potrzebuje odpowiedzialnego domu, leczenia ze stersu, kataru kociego.
Może faktycznie przydałoby się zorganizować wizytę przedadopcyjną.

jestem tego samego zdania
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro gru 08, 2010 21:42 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

8O

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Śro gru 08, 2010 22:09 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

Tunisiu, czy Kinga wzięła p. Ewa?
Jeśli tak, to za dom ręczę.
Ostatnio odszedł Wiesio (Bruno ode mnie), który dostał tyle wszystkiego co najlepsze, że aż ciężko mówić i Ewa szybko chciała załatać dziurę w sercu.
Myślała o Marcysi, ale miała się z Tobą Tunisiu kontaktować, bo wpadł jej też w oko King i Holl.
a o wyprawie po Kinga to mam taaaakiego maila, że się aż łezka kręci w oku.
(mój/nasz Wiesiek wyglądał identycznie)

:ok:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro gru 08, 2010 22:14 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

8O ale świat jest zakręcony :?

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Śro gru 08, 2010 22:15 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

:mrgreen: tak, jesteśmy w kontakcie, King, teraz Junior :lol: ma się dobrze, apetyt mu dopisuje, no i wogóle - ale mu się trafiło fajnie

Tunisia

Post » Śro gru 08, 2010 22:17 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

a jak się King zaadaptuje całkowicie, to może Holl do niego dołączy :ok:
ale nie zapeszajmy

Tunisia

Post » Śro gru 08, 2010 22:24 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

Tunisia pisze::mrgreen: tak, jesteśmy w kontakcie, King, teraz Junior :lol: ma się dobrze, apetyt mu dopisuje, no i wogóle - ale mu się trafiło fajnie

no, tfu, tfu
a no :1luvu:
ja mam już zdjęcie Kinga na wyrku :mrgreen:

może i Marcysi się powiedzie... :|

KING - godny następca
Obrazek
a tu Wiesiu [*]
Obrazek
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro gru 08, 2010 22:26 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

też dostałam zdjęcia ale nie wiedziałam czy mogę je pokazać wszem i wobec :D

nooo King jakby nie było podkradł dom mojej Marcyście :twisted: ale jemu się bardziej należało :)

Tunisia

Post » Śro gru 08, 2010 22:49 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

Holl :1luvu: :1luvu: :1luvu: oby oby
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Śro gru 08, 2010 23:40 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

Ale się King rozkręcił :)
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Śro gru 08, 2010 23:43 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

super - jak najbardziej zapraszam do siebie a historia Lili jak widac zostala tu przypomniana z absolutnie jednej tylko strony =- Pani Lili
Skad wiesz tak deklaratywnie ze nie bylo operacji ? - widzials czy takze to jest tylko jednostronna informacja od Pani LILI ?
i chcialabym jednak rowniez przypomniec iz Pani od LILI nie przedstawila informacji rzetzlnych tylko szczatkowe takie jakie chciala podeslac.- ja rowniez moglabym wypisywac swoje w tym wzgledzie uwagi i opinie ale nie widze sensu ani logicznych uzasadnien
A nieporozumienie rodzi zawsze nieporozumienie
Zapraszam do zapytanai na forum np Kaprys ktora zna mnie osobiscie , Alareipan od ktorej mam kotke z palucha, Iwcie, Amice Jopop z ktore sie spotykamy w lecznicy Bililapka nie przytacanie info ze stron komputera i niedopowiedzianych zdan - jak dobrze poczytasz to w calym opowiadaniu Pani LILI jest sporo niedomowien i sluchania tego co sie chcialo uslyszec wiec jesli nie znasz sama historii to jej nie przytaczaj jaka cos co mialo by podwazac moja opinie bo to nie jest ani fair ani prawdziwe
Poza tym jesli przytaczasz historie LILi to moze uprzejmie takze przytoczysz historie kotki Wiery i kilka innych co do ktorych jak rozumiem nie ma zadnych ale
Jesli juz przytaczamy to rzetelnie bardzo prosze
A kotka ktora na cito ma miec dom bo niknie bedzie siedziec dalej bo ktos cos palnal a drugi przytoczyl

viewtopic.php?f=13&t=111254

to jak rozumiem takze zle swiadczy prawda ?

antoninaśnieżka

Od: Pon sty 04, 2010 22:32

Post » Czw gru 09, 2010 8:17 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

kosma_shiva pisze:KING - godny następca
Obrazek

:1luvu:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw gru 09, 2010 10:37 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

To chyba normalne że w przypadku takiego wrazliwego kota, jakim jest Grubcia należy brać pod uwagę wszelkie zgłaszane wnioski/obawy/zastrzeżenia.
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw gru 09, 2010 11:41 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

mk999 pisze:
antoninaśnieżka pisze:Pisalam juz do dziewczyn na pw
jestem w krakowie we wtorek - chcialabym zabrac Grubcie do siebie
nie mam tu hotelu hilton ale moejsce do malej grubci sie znajdzie z przyjemnoscia

GRUBCIA nie potrzebuje hiltona tylko kochajacą osobę, dotyk dłoni i może być stado innych kotów.
Byle byłby dom.

Ja tam powiem jedno: dla mnie najważniejsze jest to zdanie wyróżnione. Kitusia potrzebuje człowieka jak najszybciej i taki się znalazł. I NA PEWNO będzie ją kochał. I przyjedzie i odbierze ją ze schroniska. I będzie miała zapewnioną opiekę lekarską o każdej porze dnia i nocy. Czy macie możliwość zaproponowania więcej? Teraz, od ręki, kiedy ona TAK wygląda? Ku przypomnieniu o kim rozmawiamy i w jakim jest stanie:
BarbAnn pisze:

Kto inny, bardziej odpowiedni - czy jak kto woli: bardziej odpowiedzialny - się podejmie?

Znam Iwonę od 1.01.2010 r. od godz. 0.15. Spotkałam ją w lecznicy całodobowej na Al. Niepodległości w Warszawie, gdzie ratowała Reskę. Dookoła ludzie się radowali wśród fajerwerków i strzelających korków szampana. Ona z lekarzem byli pochyleni nad umierającym kotem.

Przez ten rok miałam z nią bardzo częsty kontakt. Nie wiem co kiedyś się stało i dlaczego, ale wiem co robiła przez ten rok. Na własne oczy widziałam łzy rozpaczy nad cierpiącym kotem, w lecznicy której ufa, mimo że jest 40 km od jej domu. Rozmawiałam ze zdruzgotaną Iwoną tuż przed 3 nad ranem kiedy odeszło stworzenie, które ratowała wszystkimi siłami. Cieszyłam się razem z nią sukcesów w leczeniu, a takich przecież też doświadczała. Wiem, że czasem pada emocjonalnie, ale szybko się podnosi, bo ma się kim opiekować. A jeżeli jest to stworzenie stare, brzydkie, chore i odepchnięte, to tym bardziej będzie dążyła by mu pomóc.
Ja znam taką Iwonę i nie wahałabym się powierzyć jej moich zwierzaków, mimo że obok synów, są najcenniejszym dobrem jakie mi się w życiu zdarzyło.

Dla złośliwych: nie, Iwona święta nie jest, przeklina jak stado szewców :wink:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw gru 09, 2010 19:21 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla Grubci i Filemona!!

dziwnie się zrobiło na forum
w ramach zmiany proponuje noski kocie :D
Obrazek
http://s2.odsiebie.pl:182/d/j27lvt7xfbkut5whprcdtq6zyep2rcqhxbdbz2cvbnxpfcmtljr6lhaf/nosy.JPG
Ostatnio edytowano Pt gru 10, 2010 16:41 przez Mruczeek, łącznie edytowano 2 razy

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

[poprzednia][następna]