Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
-kropeczka- pisze:No właśnie... Może za dużo wątróbki dostaje? Wołowinka i jakiś drób by się też przydał...
Miziaki dla Maniaka
Justa&Zwierzaki pisze:-kropeczka- pisze:No właśnie... Może za dużo wątróbki dostaje? Wołowinka i jakiś drób by się też przydał...
Miziaki dla Maniaka
Ja na jedno gotowanie gotuje 6 wielkich lub 8 mniejszych udek i około pól kg wątróbki ...
-kropeczka- pisze:Justa&Zwierzaki pisze:-kropeczka- pisze:No właśnie... Może za dużo wątróbki dostaje? Wołowinka i jakiś drób by się też przydał...
Miziaki dla Maniaka
Ja na jedno gotowanie gotuje 6 wielkich lub 8 mniejszych udek i około pól kg wątróbki ...
Jak zaznajamiałam się z dietą barfową, to tam było że około 20% całości mogą być podroby (wątróbka, serca, żołądki, nerki, płuca). A przy udkach sporo odchodzi przez kości. A co z mięsa jeszcze Maniuś jje?
CatAngel pisze::ryk: ale tu przepisy powstają
Kociara82 pisze:oj, nie liczylabym na to z jego strony. Wystarczy, ze ptaka zobaczy za oknem...
Kociara82 pisze:czyli mozna powiedziec, ze za gotowanym mieskiem, zwlaszcza watrobka przepada najbardziej, ale wybredny nie jest, zje wszystko?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura i 20 gości