Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro cze 09, 2010 18:47 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Bardzo mi przykro.Nigdy nie spotkałam się z tą chorobą,ale coś nie tęsknię.Mam nadzieję,że to pomyłka.Gdyby nawet nie,to tak,jak wcześniej napisano - odejdzie z godnością,kochany,zadbany.I niech mi nikt nie mówi,że to nieważne.Ważne!Liczy się bardzo nie tylko ilość,ale jakość życia.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro cze 09, 2010 18:50 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Odrobaczanie rozpoczęte-dzisiaj jeden profender,za dwa tygodnie drugi+badanie kału.Wziełam dzisiaj oba preparaty.

Klatka niestety dzisiaj jeszcze nie doszła,moze jutro.
Legnica

Post » Śro cze 09, 2010 18:50 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

zorba pisze:Zawsze jest ten 1 % że to nie Fip i tego się mocno trzymajmy. Miałam młodego kocurka który miał wszystko co możliwe w brzuszku :cry: Cały mu się ruszał i bulgotał :cry: To go na pewno boli więc odrobaczenie przyniesie skutek i ulgę

też myślę że po odrobaczeniu może się uspokoić, i ten 1% to aż 1% cały czas trzymam :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro cze 09, 2010 18:56 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

ewar pisze:Bardzo mi przykro.Nigdy nie spotkałam się z tą chorobą,ale coś nie tęsknię.Mam nadzieję,że to pomyłka.Gdyby nawet nie,to tak,jak wcześniej napisano - odejdzie z godnością,kochany,zadbany.I niech mi nikt nie mówi,że to nieważne.Ważne!Liczy się bardzo nie tylko ilość,ale jakość życia.

Też tak uwazam.
Legnica

Post » Śro cze 09, 2010 18:58 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Ja także, Myslę że gdyby Sasza miał wybór to wybrałby za każdy rok tego co go spotkało i jak żył jeden tydzień, tego jak żyje. Jestem tego pewna.

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Śro cze 09, 2010 19:21 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Sasza dzisiaj,przed wetem.
Niestety cały dzień leży w kuwecie.Jesli to z powodu biegunki i w ten sposób chce mi oszczedzić sprzątania-to jest bardzo kochanym kotem.

Obrazek
Legnica

Post » Śro cze 09, 2010 19:23 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Po wizycie:
za drapanki po szyjce,pozwoli sobie podać wszystko na kark :wink:

Obrazek Obrazek
Legnica

Post » Śro cze 09, 2010 19:26 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

A teraz taki jest zmęczony,ale ma prawo,dzisiejsza wizyta była dla niego najtrudniejsza:

Obrazek Obrazek Obrazek

Z przyjemnościa dodam ze siersc Saszy na czubku grzbietu jest już puszysta,miękka,taka wiecie...miła w dotyku :wink:
Legnica

Post » Śro cze 09, 2010 19:29 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Może siedzi w kuwecie, bo tam równo, a na podkładzie pewnie mu się kratka w pupę wpija ...

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Śro cze 09, 2010 19:43 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Spoko,spoko,on pod tym podkładem ma koc złożony na cztery 8)
Chociaż,kto wie,niektórych to i ziarnko grochu uwiera bezlitośnie 8)
Legnica

Post » Śro cze 09, 2010 19:45 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

he może też żwir go chłodzi, dziś duchota jak diabli, mój zległ w łazience na podłodze

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro cze 09, 2010 20:45 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Pewnie nie protestuje specjalnie Sasza, że w klateczce siedzi. Na pewno nie. On wie, że to dla Jego dobra. Kochany Sasza:)

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Śro cze 09, 2010 20:58 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Jak mu biegunka minie,bedzie miał "wychodne",krótkie,pod kontrolą,ale posiedzimy -na miękkich meblach- :wink:
Legnica

Post » Śro cze 09, 2010 21:27 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

:kotek: kochany kić trzymam kciuki za jego zdrówko...:)dziś wszystkie koty takie ospałe i leżą na boku, taka duchota, a jutro jeszcze gorzej...
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Śro cze 09, 2010 21:41 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Biegunka minie po lekach na robale. Wiem bo miałam tak właśnie z tym młodym kocurkiem :| Nie martw się, teraz Sasza jest szczęśliwy jak nigdy dotąd :mrgreen:
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

[poprzednia][następna]